- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
duygularımı okadar bastırmısımki Dr un yanında da aglama krizim tuttu ,İçeri aldı hemen . Embrıyoların iyi oldugu halde tutmadıysa 1-uterus2-genetık kaynak uzerıne gıtces dedi
Allahım sabrını ve gücünü koyar inşallah içine arkadaşım. Kelimeler yetersiz , çok üzüldümDr lar çok önemsemiyor sanırım ama amhdeğeri çok önemli banada yıllarca yapmadılar bu testi sürekli tedavi gördüm yıllar sonra dr un biri istedi ve çok düşük olduğunu zaman kaybettikçe dahada düştüğünü vakit kaybetmeden tüp bebek yaptirmami söyledi eğer vakit kaybedersen tüp bebek şansın da olmaz dedi ve sonuç olarak şuan yumurta toplama işleminde tek bir yumurtam sağlıklı ve maalesef ona negatifle sonuçlandı
Hayır canım yok çok şükür. Tüp bebek tedavisi için öncesinde eşimde bende genel genetik tarama yaptırdık. İkimizde de böyle birşey çıkmadı çok şükür. Doktorum transferden sonra coraspirin yazdı ama o tür ilaçlara alerjim var diye iptal etti kullanmasan da olur dedi. Kan sulandirici kullanmadım hiç. Kendi doktorum kullanmana gerek yok dedi ama kalp sesini duymaya doktora gittigimde sorucam gerek var mı diye oda gerek yok derse böyle devam. Eğer var derse başka bi tane yazdircam mecbur.Sende pıhtılaşma sorunu var mıydı peki canım
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bi duygu, ben de indiricem. Hayırlısıyla tutunursa bebeğimancak girebildim KKya sabah kan verdim yine cikti sonucum ikiye katlanmis cok sukur benim bebisler yerinde duruyor
banu ciftcinin uygulamasini indirdim baya kapsamli guzel yapilmis
Evet herseyı o yerlestırdı de ben embrıyolog basarken gorunce cok gerılmıstım,Muhtemel her ayarlamayı doktor yapmıştır yerini vs. Sadece göndermiştir o şeyin adı ne katatrel mi her neyse. Ama doktora güven önemli bir konu kesinlikle. Ben malesef genel anlamda güven duymuyorum
Acıbadem canım , bu ilde tek , dondurulmusum var ,ıkıncıdede buraya mecburum .canım bide doktoruna güvenmiyorsan kesinlikle değiştir ve takdir Allah'ın tabi ama olacağına inandığın bi doktorla görüş.. iş konusunda da hastaneye gideceğini söylersin hemşiresinden de o gün hastanede olduğuna dair yazı alırsın verirsin iş yerine. Hangi hastane ki bu canım embriyolog transferini yapmış en önemli aşama bu sonuçta ben bile sinirlendim burdan M Manolya15
Yok bir nefesin yanında evim ondan orasını sectmKız dünür medikentte mi yapicaksin yoksa doğumu
Kızlar yaklasık 20 gunluk transfer hazırlıgı sürecinde drunuz kan tahlılı istedımı sizden ,benımkı sadece rahım kalınlıgına baktı
Ben 2 gunde bir tahliller verdim canim
Evet her muayeneden önce kan da verdim canım. Kan testin kastın ne bilmiyorum ama bir iki tane hormona bakıldı biri e2 idi diğerini hatırlamıyorum. 4 defa filan verdim. Onlara göre de ilaç kararı verdi doktor. Sadece muayenede ki yumurta mm ne göre değil. Rahim kalınlığına da bakılıyordur sanırım zaten o esnadaKızlar yaklasık 20 gunluk transfer hazırlıgı sürecinde drunuz kan tahlılı istedımı sizden ,benımkı sadece rahım kalınlıgına baktı
Işin nasıl bilmiyorum canım ama rapor filan alamaz mısın? Bazı kurumlar raporda da sorun çıkarıyor ama yıllık izin filan o araya denk getirsen. Bence dondurulmuş embriyon varsa onu değerlendir önce derim. Ve seni geren neler varsa doktoruna söyle tedavinde ona göre davransın.napıcam ben ya ,işi bırakıp istanbulda mı denesem . Cunku uzun bir surec süreklı git gel olcak ,iki gunde bir kontrol yol da uzun
aynen benim de bakildi devamli hatta hep soldan aldiriyordum ayni yer zarar gordu sagdan da kan aldirmak zorunda kalmistimEvet her muayeneden önce kan da verdim canım. Kan testin kastın ne bilmiyorum ama bir iki tane hormona bakıldı biri e2 idi diğerini hatırlamıyorum. 4 defa filan verdim. Onlara göre de ilaç kararı verdi doktor. Sadece muayenede ki yumurta mm ne göre değil. Rahim kalınlığına da bakılıyordur sanırım zaten o esnada
Ne güzel yaHayır canım yok çok şükür. Tüp bebek tedavisi için öncesinde eşimde bende genel genetik tarama yaptırdık. İkimizde de böyle birşey çıkmadı çok şükür. Doktorum transferden sonra coraspirin yazdı ama o tür ilaçlara alerjim var diye iptal etti kullanmasan da olur dedi. Kan sulandirici kullanmadım hiç. Kendi doktorum kullanmana gerek yok dedi ama kalp sesini duymaya doktora gittigimde sorucam gerek var mı diye oda gerek yok derse böyle devam. Eğer var derse başka bi tane yazdircam mecbur.
Senin taze transfer mi benım dondurulmus oldugu için miki yumurta subatta toplandı mayısta transfer edıldıEvet her muayeneden önce kan da verdim canım. Kan testin kastın ne bilmiyorum ama bir iki tane hormona bakıldı biri e2 idi diğerini hatırlamıyorum. 4 defa filan verdim. Onlara göre de ilaç kararı verdi doktor. Sadece muayenede ki yumurta mm ne göre değil. Rahim kalınlığına da bakılıyordur sanırım zaten o esnada
Soylersem bana gıcık olup iyice olumsuz olursa dıye korkuyorım ,sıkayet ederım demı bu klupte adını kotuye cıkarırımIşin nasıl bilmiyorum canım ama rapor filan alamaz mısın? Bazı kurumlar raporda da sorun çıkarıyor ama yıllık izin filan o araya denk getirsen. Bence dondurulmuş embriyon varsa onu değerlendir önce derim. Ve seni geren neler varsa doktoruna söyle tedavinde ona göre davransın.
Hayır uygun bir şekilde söyledikten sonra insan sonuçta anlar. Zaten psikolojinin cok onemli oldugu bir konu bu. Aynen olmadı rezil ederiz buradaSoylersem bana gıcık olup iyice olumsuz olursa dıye korkuyorım ,sıkayet ederım demı bu klupte adını kotuye cıkarırım
Aynen canım taze transfer. O zaman ondandır. Transfer öncesi kan vermedim.Senin taze transfer mi benım dondurulmus oldugu için miki yumurta subatta toplandı mayısta transfer edıldı
Bana hep yazılı verdiler. Atmadım duruyor ilaçlar dozajlar. Hatta dosya tutuluyor ya hastanede doktorun notları vs. Onları da isteyeceğim.aynen benim de bakildi devamli hatta hep soldan aldiriyordum ayni yer zarar gordu sagdan da kan aldirmak zorunda kalmistim
kan tahlilime gore hemsire hanimin arayip artir azalt dedigi oldu dogru dozaj onemli
bir de size baska tavsiyem kullandiginiz ilaclarin adini ve dozajini biryere not edin gerektiginde sonraki tedavilerde lazim oluyor
Bir nefes hastanesi demişsiniz Trakya'da mı yaşıyorsunuz bende hastaneye çok yakınım daYok bir nefesin yanında evim ondan orasını sectm
Canım dondurulmuş yumurtan varsa kontrol gerektiren durumu yaşadığın yerde yaptırıp sonuçları tüp bebek yaptıracağın kurumla paylaşıyorsun benim tedavim maslak Acıbadem'de oldu şu testi yaptırın sonucu atın diyorlardı rahim kalınlığını ölçtürün diyorlardı şu güne e2 progestan kan tahlili verin diyorlardı sonuçları fotoğraf çekip atıyordum herşeyin kolayı var merak etmenapıcam ben ya ,işi bırakıp istanbulda mı denesem . Cunku uzun bir surec süreklı git gel olcak ,iki gunde bir kontrol yol da uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?