Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ne güzel ya
Bana da serum uygulanacaktı ama pıhtılaşmam olduğu için beni riske atmak istemedi dr
Yağlı bir serum olduğundan emboli atma riskinden korktu Dr
Allah tamamına erdirsin canım
Aaaa bak öyle bir riski olduğunu bilmiyordum belki de önceki tahlillerimi bildiği için olur dedi. Bu riski takip eden doktoruma sorayim kesinlikle. Evet yoğun yağlı bir serum zaten bitiminde hemen izotonik veriliyor damarları temizlesin diye. Bide saati önemli dk dk sina vermek lazım. Öyle demişti doktorum.

Senin taze transfer mi benım dondurulmus oldugu için miki yumurta subatta toplandı mayısta transfer edıldı
Canım benimde dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ama her kontrole gittiğimde kan alındı e2 ve progestan değerlerine bakıldı rahim iyi mi transfere hazır mı diye. Senin doktor çok ilgisiz geldi bana. Hem tahlil yapmıyor hem embriyologa transfer yaptırıyor ayrıca embriyolog her ne kadar ultrasonda gözükse de rahmin uygun yerini doktor kadar ne bilir. Ay çok afedersin canım ama senin doktora çok sinirlendim

Böyle bir regl olmaz ama bir iki damla sadece oda kahverengi sökülmedim hiç sanırım ilaçları bırakınca hemen adet olunamıyormus acaba genelde kaç günde adet oldu arkadaşlar merak ettim
Canım ben 1. Tedavimde ilacı kestikten 2 veya 3 gün içinde oldum. İlk başta az ve kahverengi geldi sonra yoğunlaştı kırmızıya döndü

Dr uma guvenmıyorum ben galıba ..bulundugum sehırdede baska dr yok .istanbul ankaraya gitsem calısıyorum nasıl ızın alcam ,muallaktayım ..

Öncelikle geçmiş olsun bu durumun tesellisinin olmadığını çok iyi biliyorum. Birkaç gün kötü geçiyor ama sonra toparlanıyor insan. Henüz zamanı değilmiş diye düşünebilirsin biraz olsun rahatlatıyor.Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu işte doktor kadar laboratuvar da önemli. Ben Bursa’da 2 olumsuz deneme ( 1 boş gebelik - 1 negatif ) yaşadım ve İstanbul’da bir merkeze gidiyorum. Evet zor mu zor ama verilen para az değil. Ben daha iyi ve içine tam sinen yeni bir merkez seçmeni tavsiye ederim. Umarım yeni tedavin olumlu sonuçlanır ve bebeğini kucağına sağlıkla alırsın.

yarin tekrar kan verecekmisin agrilar donemsel de olabilir belki iyiye isarettir birakma olurmu ilaclarini

Doktorum bırak ilaçları 1 hafta içinde adet olursun dedi bende bıraktım canım. Bu saatten sonra pek iyiye işaret oldugunu sanmıyorum tam olarak sökülsemde rahatlasam diye bakıyorum

Doktorum bırak ilaçları 1 hafta içinde adet olursun dedi bende bıraktım canım. Bu saatten sonra pek iyiye işaret oldugunu sanmıyorum tam olarak sökülsemde rahatlasam diye bakıyorum
ah anladim hayirlisi olsun her yeni adet dongusu yeni bir umut yeni saglikli embriyo adayi demek boyle dusunmeye calis o saglikli bebek elbet sana da denk gelecek

Kızlar kızlar rüyalarımda ki mini zirveden bahsediyorum. İçerisinde bir kaç tanıdığımla birlikte semt garajından hallice bir yerde uçakla gezi için pazarlık yapıyoruz. Gerçi pazarlıkta sayılmaz ya diyor ki adam çok farklı bir deneyim olacak. Dönüşlerde sarsıntıdan kafanız patlayabilir iyi bir eğitim olacak falan diyor. Şoför yanı iki kilo patatesimle yetişmişim uçağa patates önemli, kemirecektim heralde acıktıkça uwww ve bulutların üstündeyim şahane fotoğraflar cekiyorum ah diyorum telefonu niye boşaltmadım al işte yer kalmadı filan. Sonra yere inip mola veriyoruz. Arka koltukda ki dedelere diyorum.Ooo siz boşuna para verdiniz. Hep uyudunuz neye yaradı. Sallıyor ya kızım uykumuz geldi diyor yükseliyoruz alçalıyoruz filan derken uyandım. Fitil fitil koymalıyım diye bir can havliyle Eğitim ve pattisler kaldı orada yarım. Ben bu süreçte her gün saçma rüya gördüm ama bu baya zirveydi.

Gercekten mi canım , ben hatta yumurtaları subat dondurdum transferı mayıs yaptırdım ya o aradakı uc aylık sürecte hep korunduk ,hemsıreye soledıgımde o bıle sasırmıstı ,kendıkendıne olsa daha ıyı degılmı dıye,ben de dıs gebelık gecırmekten korkuyorum yenıden ,bir kere gecırenın yenıden gecırme ıhtımali yuksek dedım ,tedavıye baslarken de soyledım bu durumu dr a ,tup bebekte de dıs gebelık olabılıo dedi ama ıhtımal biraz daha az dedi ,rahkme konan embrıyo tüpün içine dogru yol alıp orda buyumeye başlarsa oluyomus . Canımbizim morfoloji düşük ,dondurma zamanında esıme alkolu sugarayı azalttırmıstım biraz duzelmişti ki gusel embrıyo olmustu ,şimdi olur mu dersın

hayır olsun baya iimişş

Üç hemsireye de sordum ben heyecandan yanlıs mı gordum acaba dıye herseyı kadetralı fln dr ayarladı hemsıre sadece bastı dıyor ,dr ordaydı evet aletı fln o taktı da ne bılım basıverseydı sırıngaya ona mı usendı yanı.bana dıyo sen zor biri degılsın ne zorlar ne ugrastıklarımız var , ya tamamAllah herkesın yardımcısı olsun da olmadı işte

kilyacim bilincaltinin derinliklerinde yol almissin ne izledin ne okudun acaba ayy hayir olsun arka koltuktaki dedeler bebisler olmasin seninle birlikte uzun bir yolculuga cikiyorlar 9 ay uyuyabilirler sorun yok

Kızlar ben aralıkta histereskopi olmustum istanbulda bir dr a ,sonra ona devam edemedım işte calıstıgım için ,tüp bebek işlemlerini burda yaptırdım .şimdi rahım fılmı cekıncem yada histereskopi olcam galıba . Rahım fılmı en son uc yıl once dıs gevelıkte cekınmıstım cunku .histereskopi sonrası tam nasıl bılmıyoruz . Dr u yonlendirsemmi ,rahım filmi mi cekınsem sadece,histereskopi korkutuyo benı ya yenıden ve bu dr la.

Bir de rahim filmi cekındıgınız ay korundunuz mu ? İlaclarım etkısı bebek olusursa zarar verırmı

ben de oldum ikisini rahim filminde de ofis histereskopide de sedasyon aldim uyuyunca korkmuyosun aslinda uyanikken zor geciyor islemler

Embrıyolar iyiydı ama dedıgın gıbı cozunme asaması var birde demı o da lab la ılgılı ,nasıl cozunduler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…