Bence yukselelecekKızlar Birşey söylecek olan yok mu ya sizce yükselirmi ki resmen sevinemedim. 11.gün için cok mu az 7. Kimyasal gebelik mi acaba. O nasıl oluyor bilen var mı ki. Basına gelen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yukselelecekKızlar Birşey söylecek olan yok mu ya sizce yükselirmi ki resmen sevinemedim. 11.gün için cok mu az 7. Kimyasal gebelik mi acaba. O nasıl oluyor bilen var mı ki. Basına gelen var mı
Canım tebrıkler Allah tamamına erdirsinCok tesekkur ederim canim Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin
Canim teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda sanada isteyen herkese de nasip etsin insallahCanım tebrıkler Allah tamamına erdirsin
Amiiin sagolCanim teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda sanada isteyen herkese de nasip etsin insallah
Canım üzgünüm rabbim tutmasini diğerlerinde nasip etsin inşallah. Canım 2. Transferde başarıyı neler artırır. Nelere dikkat etmen gerekiyor bunları mutlaka araştır ve doktoruna sor. Ben 1. Si kimyasal gebelik oldugu icin cok araştırdım. Serum tedavisinin başarıyı artırdığını okudum ve doktoruma sordum nasıl olur diye evet olur uygulayalım dedi. Her hafta uyguluyoruz. Belkide diyorum bu yüzden tuttu. Tabi ki Rabbim nasip etti ama oda vesile oldu. Rabbim diğer tedavinde başarılı geçmesini nasip etsin inşallah dualarım seninleDr uma guvenmıyorum ben galıba ..bulundugum sehırdede baska dr yok .istanbul ankaraya gitsem calısıyorum nasıl ızın alcam ,muallaktayım ..
Düşürmüyormuş canımBu tup bebek tedavısınde cok fazla yumurta olusuyor ya bunlar amh ımızı dusuruyormu kı
Bilmiyorum bana pek sağlıklı bir yöntem gibi gelmiyor. Umarım gerek kalmazCanım birkaç merkezde havuz olustur bence .imkanın varsa.
ben de daha once kullanmistim bu sefer oksapar verdi burdaki onemli nokta bir onceki tedavinin aynisini uygulamamak yeni ise yarayacak yontemler bulmak olacak embriyo tutunmus ama acaba genetik sikintisi mi var tutundugu yerde sorun mu var bunlari sorgulamamiz gerekiyor canim uzme canini ben de cok bekledim bu gunleriCoraspin kullaniorum
bugun tam 12. gunum 2. testim 500 uzeri cikti deger insallah keseler doludurKaçıncı testin cnm
oyle dusunme bebek sahibi olmaya calismaktan daha kutsal ne olabilir ben dinimiz acisindan da cok arastirdim orucu tutarsin borcunu odersin dusunme canim oylebu ay boşuna orucsuz gecti ..
Sagol canım serum konusunu soylıyım gercekten ozaman ,tesekkur ederim senin de ilkinde kalitelı embrıyo mu tutmadı ? Dr ya rahım kötü ya embrıyo genetgı kotu dıyo ( kalitelı olması genetıgı ıyı demek degılmıs )Canım üzgünüm rabbim tutmasini diğerlerinde nasip etsin inşallah. Canım 2. Transferde başarıyı neler artırır. Nelere dikkat etmen gerekiyor bunları mutlaka araştır ve doktoruna sor. Ben 1. Si kimyasal gebelik oldugu icin cok araştırdım. Serum tedavisinin başarıyı artırdığını okudum ve doktoruma sordum nasıl olur diye evet olur uygulayalım dedi. Her hafta uyguluyoruz. Belkide diyorum bu yüzden tuttu. Tabi ki Rabbim nasip etti ama oda vesile oldu. Rabbim diğer tedavinde başarılı geçmesini nasip etsin inşallah dualarım seninle
Sagol canım serum konusunu soylıyım gercekten ozaman ,tesekkur ederim senin de ilkinde kalitelı embrıyo mu tutmadı ? Dr ya rahım kötü ya embrıyo genetgı kotu dıyo ( kalitelı olması genetıgı ıyı demek degılmıs )
Bence devam et canım az kalmış. Bir bildiği vardır mutlaka.Kızlar test sonucum negatıf.dr pztsı gunune kadar ılaclarını kesme pztsı yıne kan testı yaptır sonra ıkıncı surece baslayalım napcamızı dedi , benneden hala bu hormon ılaclarını alıyorum ,dr mu dınlesem bıraksammı .artma ıhtımalı mı var dedim pek yok dedi ee ozmn ,ozellıkle bu psıkolojıde oksoparın acısını cekesım yok hiç..
Nasıl mucize doğal gebelik. Bir sürü ihtimaller içerisinde her şeyin uyumu ile gerçekleşebiliyor. Ve neden giderek zorlaşıyor. Bir de bütün canlılar içerisinde doğumu en ağrılı ve zor olan insanmış giderek de zorlaşıyormuş . Doğurma yetimiz bile zayıflıyor. Nüfus en önemli sorunlardan biri devletler için artık.evet benim bir onceki denememde 4 embriyomun 4 u de genetik hastaydi ve 5. gunde hala sapasaglam bolunmeye devam ediyorlardi transferim iptal olmustu
Muhtemel her ayarlamayı doktor yapmıştır yerini vs. Sadece göndermiştir o şeyin adı ne katatrel mi her neyse. Ama doktora güven önemli bir konu kesinlikle. Ben malesef genel anlamda güven duymuyorumcanım bide doktoruna güvenmiyorsan kesinlikle değiştir ve takdir Allah'ın tabi ama olacağına inandığın bi doktorla görüş.. iş konusunda da hastaneye gideceğini söylersin hemşiresinden de o gün hastanede olduğuna dair yazı alırsın verirsin iş yerine. Hangi hastane ki bu canım embriyolog transferini yapmış en önemli aşama bu sonuçta ben bile sinirlendim burdan M Manolya15
Burdaki çoğu arkadaşımızın annesi afedersiniz ilk gün hamile kalmıştır bende dahil.. çok değil 30 yıl öncesine kadar böyleymiş son zamanlarda çok duyuyorum tüp bebeği Allah yardım etsin çok yoruldum isyan etmek istemiyorum ama psikolojik yıprandımNasıl mucize doğal gebelik. Bir sürü ihtimaller içerisinde her şeyin uyumu ile gerçekleşebiliyor. Ve neden giderek zorlaşıyor. Bir de bütün canlılar içerisinde doğumu en ağrılı ve zor olan insanmış giderek de zorlaşıyormuş . Doğurma yetimiz bile zayıflıyor. Nüfus en önemli sorunlardan biri devletler için artık.
Burdaki çoğu arkadaşımızın annesi afedersiniz ilk gün hamile kalmıştır bende dahil.. çok değil 30 yıl öncesine kadar böyleymiş son zamanlarda çok duyuyorum tüp bebeği Allah yardım etsin çok yoruldum isyan etmek istemiyorum ama psikolojik yıprandım
Evet canım ikiside kaliteliydi o bi tık önde diye ilk o transfer edildi. O kimyasal olduğunda doktorum hamilelik oluştu genetiği iyi değildi demek ki yoksa hcg yüksek çıkmazdı dedi. Bide o ay ben çok öksürüyorum diye çok bitkisel çay içtim ondan da olabilir tabi bu bizim sebep aramamızdan kaynaklı rabbim o ay nasip etmedi. Rahim kötü diyorsa bir doktor kabahat ondadır. Çünkü tedaviye başlamadan önce rahim filmi istiyorlar rahimde bir sorun var mı diye. Bunu arastirmadiysa kaliteli embriyoyu seçmediyse bu onun problemi gibi geldi bana tabi kendi düşüncem. Rabbim doğru doktorla doğru tedaviyle başarılı sonuçlar almayı nasip etsin herkese. Sana da hayirlisiyla hamile olmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSagol canım serum konusunu soylıyım gercekten ozaman ,tesekkur ederim senin de ilkinde kalitelı embrıyo mu tutmadı ? Dr ya rahım kötü ya embrıyo genetgı kotu dıyo ( kalitelı olması genetıgı ıyı demek degılmıs )
Sende pıhtılaşma sorunu var mıydı peki canımCanım üzgünüm rabbim tutmasini diğerlerinde nasip etsin inşallah. Canım 2. Transferde başarıyı neler artırır. Nelere dikkat etmen gerekiyor bunları mutlaka araştır ve doktoruna sor. Ben 1. Si kimyasal gebelik oldugu icin cok araştırdım. Serum tedavisinin başarıyı artırdığını okudum ve doktoruma sordum nasıl olur diye evet olur uygulayalım dedi. Her hafta uyguluyoruz. Belkide diyorum bu yüzden tuttu. Tabi ki Rabbim nasip etti ama oda vesile oldu. Rabbim diğer tedavinde başarılı geçmesini nasip etsin inşallah dualarım seninle
Aynen öyle canım. Hemen olmuşum ben ki. Benim yaşımda annem çocuk yapma faslını kapatmış. Çook yaygın artık malesef. Çevremde çok fazla. Özellikle kadın için maddi manevi çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Burdaki çoğu arkadaşımızın annesi afedersiniz ilk gün hamile kalmıştır bende dahil.. çok değil 30 yıl öncesine kadar böyleymiş son zamanlarda çok duyuyorum tüp bebeği Allah yardım etsin çok yoruldum isyan etmek istemiyorum ama psikolojik yıprandım