- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Sağlık ocağı da aliyo öğlen cikiyo sonuçÖyle ...
Ana gün aşırı vermek gerek
Acaba devletin acili alır mı kan Pazartesi
Evet dun bugun agrim cok fazla modumuda dusuruyor haliylevardır bir hayır canım üzülme. Ben de şehir dışına çıkacaktım kaldı. Ayın 3 ünde de baksam gidemem o saatten sonra bilet bulamam. Normalde 23 ünde transfer için 7 si çok geç. Bayram diye öyle yazmış doktor sanırım. Evde idrar denicem bende. Hiç yapmayacaktım ama burada okudukça heyecan sardı ah canım insallah pozitifi görürüz. Senin de benim gibi sancın oluyordu değil mi ? Ağrısı olan kızların sonuçları genelde negatif çıkınca benim modum da iyice düşüyor
EvetAynı laboratuvarda verdin dimi tek embriyo muydu
Canim nasip kismet cok uzuldum
Benim 6 haziran test gunu ama 3 haziranda yaptiracagim ona gore bayramda uzun yola gidecegim. Inan bu sabah idrarda bakiyim dedim test elimden kaydi kovanin icine dustu esim vileda suyunu dokmemisgitti test
Canımmm tebrikleeer benimle beraber bekleyenlere darısı inşallah.. belirtin filan var mıydı sıcağı sıcağına sorayım hemen :)Kızlar hamileyimmmmm sonuç 51 çıktı Rabbim bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın insallah hala inanamıyorum
Hangi il ?
Ben Pazartesi nerde vereceğim diye düşünüp duruyorum
Ankaradayım
Kızlar hamileyimmmmm sonuç 51 çıktı Rabbim bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın insallah hala inanamıyorum
Devlette acile gidip tüp bebek tedavisi gördüm hamilelik içim kan vericem
dersen bakıyorlar canım ben öyle yaptıracakmış.
Hangi hastaneyi gitmeyi düşünüyorsun kan testi için ?Ankaradayım bende öyle yaptırıcam
Benim saglik ocagim ertesi gun veririm Sonucu dedi. Ben de ozele gittim 80 tl mecbur. Pozitifi gorunce hic umrumda olmadi :)Ankaradayım bende öyle yaptırıcam
Pazartesi sağlık ocağı da açık olmaz ki zaten ...Benim saglik ocagim ertesi gun veririm Sonucu dedi. Ben de ozele gittim 80 tl mecbur. Pozitifi gorunce hic umrumda olmadi :)
Canim tebrikler saglikla buyusun insallah kacinci gununduKızlar hamileyimmmmm sonuç 51 çıktı Rabbim bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın insallah hala inanamıyorum
AynenEvet dun bugun agrim cok fazla modumuda dusuruyor haliyle7 si cok gec degilmi ya cocuk 1 aylik olucak az daha beklesen bitest alip dene bence yarin sabah
Şahane bir haber. Tebrik ederim canım. Amiin insallahKızlar hamileyimmmmm sonuç 51 çıktı Rabbim bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın insallah hala inanamıyorum
Korku bende de var ama agrilar kendini hic unutturmadigi icin negatife hazirlamaua basladim kendimiAynenpazartesi belki sabah yaparım evde bir test. Korkuyorum da biraz
Malesef canım malesef aynı durumdayım. Yine de dua edip bekleyeceğiz. Rabbim büyük. Pozitifi görürüz inşallahKorku bende de var ama agrilar kendini hic unutturmadigi icin negatife hazirlamaua basladim kendimi
Kızlar cookkkk kotuyummm bugün 10.gün tekrar kan verdim değerim 13.60tan düşmüş 4.80e düşmüş nasıl bi acı bu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?