- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
Benim saglik ocagim ertesi gun veririm Sonucu dedi. Ben de ozele gittim 80 tl mecbur. Pozitifi gorunce hic umrumda olmadi :)
Çok güzel canım hayırlısı olsun inşallah kat kat artsın değerinKızlar hamileyimmmmm sonuç 51 çıktı Rabbim bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın insallah hala inanamıyorum
Amin inşallah sende güzel haber verince çok çok gülücek yüzümüzinşallah canım. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim
Canim transferden sonra agrim olmadi. Bir iki kere batma olmustur. Ben transferin 5. Gunu yarim saatligine midem bulandi ve koku hassasiyeti olunca suphelendim. Ama o kadar erken kimsede benimki gibi bir belirti gormedim.Boşver, ne güzel pozitifi görmüşsün zatenağrı olmuş muydu? Ben Pazartesi oldum şuan çok şükür bi Ağrı sancı yok
Aaa kimyasal gebelik mi ? Doktor birşey dedi mi ? Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Ne olur kendini fazla yipratma rabbim tekrar nasip etsin inşallahKızlar cookkkk kotuyummm bugün 10.gün tekrar kan verdim değerim 13.60tan düşmüş 4.80e düşmüş nasıl bi acı bu yaaaa
Kız dünür medikentte mi yapicaksin yoksa doğumuLuleburgazdayim canım ben sonuç güzel olsun da insan parayı dusunmuyo o an aslinda
Canım hayırlı olsun Rabbim kat kat katlanmasini nasip etsin iki bayram yapicaksin sende oh misss teyteyyyyKızlar hamileyimmmmm sonuç 51 çıktı Rabbim bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın insallah hala inanamıyorum
Canım düşürme modunu 12. gün kan ver yine. doktorlar yanıltıcı olduğu için 12 günü baz alıyor galiba. Dua ediyorum sana da bol nol inşallah olacakKızlar cookkkk kotuyummm bugün 10.gün tekrar kan verdim değerim 13.60tan düşmüş 4.80e düşmüş nasıl bi acı bu yaaaa
Merhaba canım hamilesin ne güzel ..Canım hayırlı olsun Rabbim kat kat katlanmasini nasip etsin iki bayram yapicaksin sende oh misss teyteyyyy
Tesekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canım ben transferden beri hep adet olcakmisim gibi karın ve kasık agrisi çektim ama hafif hafif. Bide 3 4 gün sonra belim ağrımaya başladı. Tamam dedim tutmadi herhalde adet oluyorum. Özellikle çok afedersin wc de otururken karnım batardi ana yan tarafları. Ben bunları hissettim. Bide ilk denemem kimyasal gebelik oldugu icin belirtiler ayniydi. Bel agrisi haric. Şuanda da belim ağrıyor ama az. İlk günler gibi değil.Merhaba canım hamilesin ne güzel ..
Tamamına Ersin inşallah
Karın bel ağrın oluyor mu ? Adet olacakmış gibi
Canim teşekkür ederim Rabbim size de yaşatsın bu mutluluğu. Belirtim 3.4.günlerde kahverengi leke gordum ama fitilden zannetmiştim.Hafif bel agrım vardı.Arada kasığımda ağrı oluyodu batma şeklindeCanımmm tebrikleeer benimle beraber bekleyenlere darısı inşallah.. belirtin filan var mıydı sıcağı sıcağına sorayım hemen :)
Cok tesekkur ederim canim Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu dua ediyorum isteyen herkese nasip olsunAllahım ne güzel bi duyduinşallah bize de nasip eder... tebrikler canım ❤ çok sevindim suan kalp ayılım bile değişti...
Saol canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. transfer hariç 11.gunumCanim tebrikler saglikla buyusun insallah kacinci gunundu
Canim çok teşekkür ederimmmÇok güzel canım hayırlısı olsun inşallah kat kat artsın değerin ❤❤
Varmı hayırlı haberlerinBen dış gebelık gecırdım normal yolla.bu ay da dondurulmus denedım ,suan kan testine gıdıyorum
Ayy bende kendimi öyle kandırıyorum ya benim yüzüm çok yağlıydı dünden beri bi kurumaya başladı kendime belirti buldum oh ohhBence olmaması iyiye işaret. Ben öyle düşünüyorum. Hem rahat bir gebeliğin olacak demektiröyle derler. Ay hiç anlamadım ben zaten rahat geçti filan diye konuşurlar
Canim transferden sonra agrim olmadi. Bir iki kere batma olmustur. Ben transferin 5. Gunu yarim saatligine midem bulandi ve koku hassasiyeti olunca suphelendim. Ama o kadar erken kimsede benimki gibi bir belirti gormedim.
Hahah ayy Allah iyiliğini versin belkide bakmaman gerekiyordurBenim 6 haziran test gunu ama 3 haziranda yaptiracagim ona gore bayramda uzun yola gidecegim. Inan bu sabah idrarda bakiyim dedim test elimden kaydi kovanin icine dustu esim vileda suyunu dokmemisgitti test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?