• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

😅 vardır bir hayır canım üzülme. Ben de şehir dışına çıkacaktım kaldı. Ayın 3 ünde de baksam gidemem o saatten sonra bilet bulamam. Normalde 23 ünde transfer için 7 si çok geç. Bayram diye öyle yazmış doktor sanırım. Evde idrar denicem bende. Hiç yapmayacaktım ama burada okudukça heyecan sardı 😊 ah canım insallah pozitifi görürüz. Senin de benim gibi sancın oluyordu değil mi ? Ağrısı olan kızların sonuçları genelde negatif çıkınca benim modum da iyice düşüyor 🤦🏻‍♀️
Ağrı tam olarak nerde kızlar benimde var da nerede tam çözemiyorum üst karın ağrısı gibi sağ kasık ağrısı gibi çözemiyorum bide çok oturunca altta zonklama şeklinde ağrım oluyor

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar Allah hepimize pozitif sonucunu görmeyi nasip etsin.hamile arkadşlarda sağlıkla kucağına alsınlar inşallah.3 gebelik geçirdim.1.si kimyasal gebelikti.2.sin7. Haftada kalp atışı sonucu ilaçla düşük yaptım.3. Sü dış gebelik oldu ama ilaca vs gerek kalmadan kendisi düştü. Mayıs ayında aşılama yaptım tutmadı.bnde tüp bebeğe başladım bahçeci zeki akkumda.şuan herşey yolunda salı yumurta toplama işlemim olacak.ama zeki bey dondurulmuş transfer edelim dış gebelik geçirdiğiniz için riski azaltalım dedi.daha önce böyle birşey yaşayan varmı.hamile kalan arkadaşlar taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfermi yaptrdı cevap veririseniz çok mutlu olurum☺️

Ağrı tam olarak nerde kızlar benimde var da nerede tam çözemiyorum üst karın ağrısı gibi sağ kasık ağrısı gibi çözemiyorum bide çok oturunca altta zonklama şeklinde ağrım oluyor
Canım benim komple oluyor kasık bel. Ara ara giriyor geçiyor. Bugün de göğüslerim ağrıyor. Hepsi regl belirtisidir bende. Herkes kendini en iyi bilebilir. Yine de Allah ım ne olur ne olur hamilelik belirtim de öyle olsun diyorum 😔

Kızlar cookkkk kotuyummm bugün 10.gün tekrar kan verdim değerim 13.60tan düşmüş 4.80e düşmüş nasıl bi acı bu yaaaa

Cok üzgünüm citacim 😓 kelimeler yetersiz kalıyor böyle durumlarda. Umarim en yakın zamanda belki de doğal yoldan saglikla bebeğini kucagina alirisn 🙏🙏

Kan vermeye giden arkadaslar, insallah hepiniz güzel sonuçlarla gelirsiniz geri 😇😇😇 bu arada 90 tl bana cok geldi, medikalparkta 42 tlye yaptiridim kan tahlilini ve 1bucuk saatte cikti aklinizda olsun

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar Allah hepimize pozitif sonucunu görmeyi nasip etsin.hamile arkadşlarda sağlıkla kucağına alsınlar inşallah.3 gebelik geçirdim.1.si kimyasal gebelikti.2.sin7. Haftada kalp atışı sonucu ilaçla düşük yaptım.3. Sü dış gebelik oldu ama ilaca vs gerek kalmadan kendisi düştü. Mayıs ayında aşılama yaptım tutmadı.bnde tüp bebeğe başladım bahçeci zeki akkumda.şuan herşey yolunda salı yumurta toplama işlemim olacak.ama zeki bey dondurulmuş transfer edelim dış gebelik geçirdiğiniz için riski azaltalım dedi.daha önce böyle birşey yaşayan varmı.hamile kalan arkadaşlar taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfermi yaptrdı cevap veririseniz çok mutlu olurum☺
Ben dış gebelık gecırdım normal yolla.bu ay da dondurulmus denedım ,suan kan testine gıdıyorum

Canım benim komple oluyor kasık bel. Ara ara giriyor geçiyor. Bugün de göğüslerim ağrıyor. Hepsi regl belirtisidir bende. Herkes kendini en iyi bilebilir. Yine de Allah ım ne olur ne olur hamilelik belirtim de öyle olsun diyorum 😔
Adet ağrılarıyla yakın ağrılarmış gebelik belirtileri.. belki öyledir iyiye yoralım

Kan vermeye giden arkadaslar, insallah hepiniz güzel sonuçlarla gelirsiniz geri 😇😇😇 bu arada 90 tl bana cok geldi, medikalparkta 42 tlye yaptiridim kan tahlilini ve 1bucuk saatte cikti aklinizda olsun
Ben 45dkda alıyorum burda bı özel hastanede 50tl doktor isterse 30tl oluyo 90 çok gerçekten

Kızlar cookkkk kotuyummm bugün 10.gün tekrar kan verdim değerim 13.60tan düşmüş 4.80e düşmüş nasıl bi acı bu yaaaa
Canım bak göreceksin yükselecek o değer . Ne olur kendini yıpratmamaya çalış bu süreçte . Bir iki güne daha doğru sonuçları alacağız inanıyorum. Yeter ki sabırla bekleyelim lütfen üzülme 😔

Back