• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

benim de derdim dedektor. Is yerinde var. Sabah oglen bir iki kere de molada iceri girip cikiyorum. Yandan geciyorum ama bu sefer de kim gordu stresi. 3.5 haftada ogrenince insan hemen herkese soylemek istemiyor.
Arkadaslarimla yemek donusu mesajlasiyor gibi yapip en arkada kaliyorum sonra yandan sivisiyorum :KK6:
henuz farketmediler :-)

Boşver, ne güzel pozitifi görmüşsün zaten 😊😊 ağrı olmuş muydu? Ben Pazartesi oldum şuan çok şükür bi Ağrı sancı yok
Canim transferden sonra agrim olmadi. Bir iki kere batma olmustur. Ben transferin 5. Gunu yarim saatligine midem bulandi ve koku hassasiyeti olunca suphelendim. Ama o kadar erken kimsede benimki gibi bir belirti gormedim.

Kızlar cookkkk kotuyummm bugün 10.gün tekrar kan verdim değerim 13.60tan düşmüş 4.80e düşmüş nasıl bi acı bu yaaaa
Aaa kimyasal gebelik mi ? Doktor birşey dedi mi ? Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Ne olur kendini fazla yipratma rabbim tekrar nasip etsin inşallah :dua: :dua: :dua:

Merhaba canım hamilesin ne güzel ..
Tamamına Ersin inşallah
Karın bel ağrın oluyor mu ? Adet olacakmış gibi
Tesekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canım ben transferden beri hep adet olcakmisim gibi karın ve kasık agrisi çektim ama hafif hafif. Bide 3 4 gün sonra belim ağrımaya başladı. Tamam dedim tutmadi herhalde adet oluyorum. Özellikle çok afedersin wc de otururken karnım batardi ana yan tarafları. Ben bunları hissettim. Bide ilk denemem kimyasal gebelik oldugu icin belirtiler ayniydi. Bel agrisi haric. Şuanda da belim ağrıyor ama az. İlk günler gibi değil.

Canımmm tebrikleeer benimle beraber bekleyenlere darısı inşallah.. belirtin filan var mıydı sıcağı sıcağına sorayım hemen :)
Canim teşekkür ederim Rabbim size de yaşatsın bu mutluluğu. Belirtim 3.4.günlerde kahverengi leke gordum ama fitilden zannetmiştim.Hafif bel agrım vardı.Arada kasığımda ağrı oluyodu batma şeklinde

Bence olmaması iyiye işaret. Ben öyle düşünüyorum. Hem rahat bir gebeliğin olacak demektir 😁😊 öyle derler. Ay hiç anlamadım ben zaten rahat geçti filan diye konuşurlar 🙃
Ayy bende kendimi öyle kandırıyorum ya benim yüzüm çok yağlıydı dünden beri bi kurumaya başladı kendime belirti buldum oh ohh 😂😂

Benimde suan 5. Gün . Çok erken ama hiç bi belirti yok . İlk günler psikolojik olarak hisseetim sadece o kadar... beklemekte çok zor ya.
Canim transferden sonra agrim olmadi. Bir iki kere batma olmustur. Ben transferin 5. Gunu yarim saatligine midem bulandi ve koku hassasiyeti olunca suphelendim. Ama o kadar erken kimsede benimki gibi bir belirti gormedim.

Back