• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ayyy bende hiçbişey yok bende bi belirti istiyorum şöyle hafifinden aha bişeycik geldi diyorum gaz sancısı falan çıkıyo 😂😂 bence güzel düşünelim bunlar iyiye işaret olsun 😊
Bence olmaması iyiye işaret. Ben öyle düşünüyorum. Hem rahat bir gebeliğin olacak demektir 😁😊 öyle derler. Ay hiç anlamadım ben zaten rahat geçti filan diye konuşurlar 🙃

Yerini sevsin şimdi sağlıcakla tutunsun, sağlıkla hayırla gelsin annelerini üzmezler inşallah😊 hamilelikte kolay geçince sadece vaktiyle çok zor günler geçirdik diye düşünürüz...
Bence olmaması iyiye işaret. Ben öyle düşünüyorum. Hem rahat bir gebeliğin olacak demektir 😁😊 öyle derler. Ay hiç anlamadım ben zaten rahat geçti filan diye konuşurlar 🙃

Ah canım regl öncesi de oluyor bende. Ayıramıyorum malesef. İnşaaaalllah hamilelik belirtisidir. Transferin 8.günündeyim. 7 Haziranı test günü belirledi doktorum. Öncesinde yapmamaya çalışacağım. Belki idrar testi yaparım. Tabi o bile nasip. Allah ömür verir ve regl gelmezse . Sen ne zaman yapacaksın?
Benim 6 haziran test gunu ama 3 haziranda yaptiracagim ona gore bayramda uzun yola gidecegim. Inan bu sabah idrarda bakiyim dedim test elimden kaydi kovanin icine dustu esim vileda suyunu dokmemis :( gitti test

Benim 6 haziran test gunu ama 3 haziranda yaptiracagim ona gore bayramda uzun yola gidecegim. Inan bu sabah idrarda bakiyim dedim test elimden kaydi kovanin icine dustu esim vileda suyunu dokmemis :KK43: gitti test
😅 vardır bir hayır canım üzülme. Ben de şehir dışına çıkacaktım kaldı. Ayın 3 ünde de baksam gidemem o saatten sonra bilet bulamam. Normalde 23 ünde transfer için 7 si çok geç. Bayram diye öyle yazmış doktor sanırım. Evde idrar denicem bende. Hiç yapmayacaktım ama burada okudukça heyecan sardı 😊 ah canım insallah pozitifi görürüz. Senin de benim gibi sancın oluyordu değil mi ? Ağrısı olan kızların sonuçları genelde negatif çıkınca benim modum da iyice düşüyor 🤦🏻‍♀️

Back