- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Bende konuşuyorum inşallah duyuyodurBende öyle ilk günler psikolojik hissediyordum şimdi hissetmiyorum. Sürekli beni bırakma miniğim yerini sev diye konuşuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende konuşuyorum inşallah duyuyodurBende öyle ilk günler psikolojik hissediyordum şimdi hissetmiyorum. Sürekli beni bırakma miniğim yerini sev diye konuşuyorum
Nerde veriyorsun canım ? Devletin acili bakıyor mu kanaKızlar günaydın kan testi vermeye gidiyorum dua edin
Amiin canım. Allah razı olsun. Allah dualarımızı kabul etsinbebektendir Allah’ın izniyle herkese dua ettim , tüm isteyen kullara allah hamileliği ve sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
İnşallah kuzumOhhh ohhh bu güzel haber işte hadi kilyammmm inşallah canım benim
inşallah canım. Hepimizin yüzünü güldürsün RabbimAh kilyam benim kız sen bizi güldürdün rabbim de seni güldürsün insallah
Bence olmaması iyiye işaret. Ben öyle düşünüyorum. Hem rahat bir gebeliğin olacak demektir öyle derler. Ay hiç anlamadım ben zaten rahat geçti filan diye konuşurlarAyyy bende hiçbişey yok bende bi belirti istiyorum şöyle hafifinden aha bişeycik geldi diyorum gaz sancısı falan çıkıyo bence güzel düşünelim bunlar iyiye işaret olsun
Canım güzel haberlerle dön inşallah. BekliyoruzKızlar günaydın kan testi vermeye gidiyorum dua edin
Bence olmaması iyiye işaret. Ben öyle düşünüyorum. Hem rahat bir gebeliğin olacak demektir öyle derler. Ay hiç anlamadım ben zaten rahat geçti filan diye konuşurlar
Ah canım amiin. Ne güzel duaYerini sevsin şimdi sağlıcakla tutunsun, sağlıkla hayırla gelsin annelerini üzmezler inşallah hamilelikte kolay geçince sadece vaktiyle çok zor günler geçirdik diye düşünürüz...
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım bekliyoruzKızlar günaydın kan testi vermeye gidiyorum dua edin
Özelde canimNerde veriyorsun canım ? Devletin acili bakıyor mu kana
Inşallah canım Su an verdim 2 saate çıkacak Allahın izniyleCanım güzel haberlerle dön inşallah. Bekliyoruz
Saol canım insallahİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım bekliyoruz
Hadi hayırlısı inşallahÖzelde canim
Hadi hayırlısı inşallah
Ücreti nedir
90 tl canim
Benim 6 haziran test gunu ama 3 haziranda yaptiracagim ona gore bayramda uzun yola gidecegim. Inan bu sabah idrarda bakiyim dedim test elimden kaydi kovanin icine dustu esim vileda suyunu dokmemis gitti testAh canım regl öncesi de oluyor bende. Ayıramıyorum malesef. İnşaaaalllah hamilelik belirtisidir. Transferin 8.günündeyim. 7 Haziranı test günü belirledi doktorum. Öncesinde yapmamaya çalışacağım. Belki idrar testi yaparım. Tabi o bile nasip. Allah ömür verir ve regl gelmezse . Sen ne zaman yapacaksın?
Heyecan heyecan heyecaan güzel haberler almak bizlere de umut oluyorInşallah canım Su an verdim 2 saate çıkacak Allahın izniyle
vardır bir hayır canım üzülme. Ben de şehir dışına çıkacaktım kaldı. Ayın 3 ünde de baksam gidemem o saatten sonra bilet bulamam. Normalde 23 ünde transfer için 7 si çok geç. Bayram diye öyle yazmış doktor sanırım. Evde idrar denicem bende. Hiç yapmayacaktım ama burada okudukça heyecan sardı ah canım insallah pozitifi görürüz. Senin de benim gibi sancın oluyordu değil mi ? Ağrısı olan kızların sonuçları genelde negatif çıkınca benim modum da iyice düşüyorBenim 6 haziran test gunu ama 3 haziranda yaptiracagim ona gore bayramda uzun yola gidecegim. Inan bu sabah idrarda bakiyim dedim test elimden kaydi kovanin icine dustu esim vileda suyunu dokmemis gitti test