• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ağrı tam olarak nerde kızlar benimde var da nerede tam çözemiyorum üst karın ağrısı gibi sağ kasık ağrısı gibi çözemiyorum bide çok oturunca altta zonklama şeklinde ağrım oluyor
O zonklama şeklinde olan bendede var ama çalışırken oldu bugün takip edemedim

Kızlar sonucum cıktı. Değerim 7 cıkmış. 11.günüm sizce azmı yükselirmi ne diyorsunuz.

Dr u na ilettin mi canım sonucunu ?
Herşey olabilir gebelik süreci sürprizlerle dolu ...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İlettim canım hamilesin dedi. Ama pazartesi tekrarlayacağız yükseliyor olması gerekir dedi. Bende size sorayım dedim. basına gelen olmuş mu hiç diye

duygularımı okadar bastırmısımki Dr un yanında da aglama krizim tuttu ,İçeri aldı hemen . Embrıyoların iyi oldugu halde tutmadıysa 1-uterus2-genetık kaynak uzerıne gıtces dedi

Olabilir canım belkide cok tepki vermez diye tahmin etmişlerdir. Benden kimse amh testi istemedi. Bi belirtisi falan mı var benden neden istemediler anlamadım.
Dr lar çok önemsemiyor sanırım ama amhdeğeri çok önemli banada yıllarca yapmadılar bu testi sürekli tedavi gördüm yıllar sonra dr un biri istedi ve çok düşük olduğunu zaman kaybettikçe dahada düştüğünü vakit kaybetmeden tüp bebek yaptirmami söyledi eğer vakit kaybedersen tüp bebek şansın da olmaz dedi ve sonuç olarak şuan yumurta toplama işleminde tek bir yumurtam sağlıklı ve maalesef ona negatifle sonuçlandı 😢😢😢😢😢

duygularımı okadar bastırmısımki Dr un yanında da aglama krizim tuttu ,İçeri aldı hemen . Embrıyoların iyi oldugu halde tutmadıysa 1-uterus2-genetık kaynak uzerıne gıtces dedi
Canim ne desem boş biliyorum
üzülmemek elde değil ben de ayni duyguyu iki kere yasadim.Rabbim en kısa zamanda tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin inşallah.Herseyin bir zamanı vardır eminim Allah en hayırlı zamanda nasip edecektir sana da

Dr lar çok önemsemiyor sanırım ama amhdeğeri çok önemli banada yıllarca yapmadılar bu testi sürekli tedavi gördüm yıllar sonra dr un biri istedi ve çok düşük olduğunu zaman kaybettikçe dahada düştüğünü vakit kaybetmeden tüp bebek yaptirmami söyledi eğer vakit kaybedersen tüp bebek şansın da olmaz dedi ve sonuç olarak şuan yumurta toplama işleminde tek bir yumurtam sağlıklı ve maalesef ona negatifle sonuçlandı 😢😢😢😢😢
Ah canım bende öyle bir durum içindeyim malesef. Allah ım en kısa sürede nasip eder inşallah. Ben henüz sonuç almadım. Dua ediyorum inşallah tutsun diye. Zamanla yarıştığını bilmek duygusu, çaresizlik. Bilmiyorum Allah yardımcımız olsun 😔😔

Back