- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.338
- 133
Üzülme bebişin de üzülmesin canımmm güzel düşünelim güzel olsun bol bol dua edelimİnşallah ya canım üxülmüştüm açıkçası moral oldunuz valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme bebişin de üzülmesin canımmm güzel düşünelim güzel olsun bol bol dua edelimİnşallah ya canım üxülmüştüm açıkçası moral oldunuz valla
İnşallah güzel haberini alırız canımmm7 Haziraaaaan öncesinde regl olmazsam tabi. Inşallah olmam
Aynen umut devam ediyor demektir Çok sevindim ben. Silik bence pozitif. Inşallah yarın kesin sonucu da alırız. Elen123 bugün test günündü sanırım. Bizi haberdar et ❣
Amiiin canım inşallahİnşallah güzel haberini alırız canımmm
5. Gün embriyosu canımÖzellikle 3.gün embriyosu ise erken canım. Moralini bozma.
Sonclar cikmadimi hala?Günaydınn, Aminnn canımm. Ben de kan vericem bugün hiç uyuyamadım çok heyecanlıyım Allah hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerimize değsin inşallah
Çok erken canım ben de yaptımcok pişman oldumBugün transfer günüyle beraber 7. Gün az önce test yaptım ama negatif sanırım olmamış çok üzüldüm
Siz kaçıncı gün yapmıştınız en iyisi gününü beklemek o zamanÇok erken canım ben de yaptımcok pişman oldum
CANIM DUALARIM SENİNLE İNŞALLAH BU GÜZEL GÜNDE SEVİNİRSİNSabah uyanır uyanmaz test yaptım ama hiçbir şekilde çizgi yok yarım saat önce kan verdim hayırlısı olsun inşallah ama olmadı sanırım benim. 10. günümdü olsa cıkardı azda olsa.
9.günde yapmıstım ,internette arastırdım son anda yukselebılıomus ,yada buna ınanmak istıyorumSiz kaçıncı gün yapmıştınız en iyisi gününü beklemek o zaman
Offff çok zor bi süreç hayatımın en zor günlerini yaşıyorum iğne acılarından oturamıyorum yürüyemiyorum ilaçlar yükleniyor maddi masraf desen onu hiç söylemiyorum emeklerimizin umudumuzun karşılığını versin rabbim mübarek günde9.günde yapmıstım ,internette arastırdım son anda yukselebılıomus ,yada buna ınanmak istıyorum
Canım dur bakalım geç çıkanlar da varmış. Inşallah kanda çıkarSabah uyanır uyanmaz test yaptım ama hiçbir şekilde çizgi yok yarım saat önce kan verdim hayırlısı olsun inşallah ama olmadı sanırım benim. 10. günümdü olsa cıkardı azda olsa.
Olsun test gününe kadar umut vardır . İnşallah pozitifi görürüz canım5. Gün embriyosu canım
Canım her şey gönlünce olsun inşallahKızlar merhaba , ben umudumu yıtırmedım hala ,bazen gec cıkabılıyomus hcg .yarın kan testi yaptırcam .dün idrar testım negatıf cıkmıstı .dua eder mısınız bana da bu mubarek gunde
Canım transferden 3 4 gün sonra bende de bel ağrısı olmuştu. İyi yor inşallah iyi olsunAnladım canım. Acayip bir şişlik ve ona eşlik eden bel ağrısı
Ay yok yok olmazsın öyle düşünme bir gün var aramızda hadi güzel olsun inşallah7 Haziraaaaan öncesinde regl olmazsam tabi. Inşallah olmam
Canım dur bakalım geç çıkanlar da varmış. Inşallah kanda çıkar
İlaçları kullanırken adet günü geldiğinde adet olunabiliyor mu kızlar ilaçlar baskılar diye düşünmüştüm yeni bişey daha öğrendimAy yok yok olmazsın öyle düşünme bir gün var aramızda hadi güzel olsun inşallah ☺
Sonclar cikmadimi hala?