• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

İlaçları kullanırken adet günü geldiğinde adet olunabiliyor mu kızlar ilaçlar baskılar diye düşünmüştüm yeni bişey daha öğrendim

Canım ben sabah test yapmıstım negatif cıkto gittim kan verdim eve bi geldim kahverengi başlamış gelmeye zaten kan testi sonucumda negatif. Sanırım ilaçta kullanılsa adet olunuyor gerçi günlerdir olan ağrılarım yok şuanda ama 😕

Maalesef aradı şimdi doktorum negatif kan sonucumda 😞 umarım sizler pozitifi görürsünüz 🙏🏻 Bundada vardır bi hayır diyorum bir iki ay sonra sıfırdan başlıcam kısmetse pes etmiyorum 🌸
Elenn üzülme canım, Allah sana ve eşine sağlık versin önce. Yılmak yok, nasip olacak inşallah annelik sana🙏

Canım ben sabah test yapmıstım negatif cıkto gittim kan verdim eve bi geldim kahverengi başlamış gelmeye zaten kan testi sonucumda negatif. Sanırım ilaçta kullanılsa adet olunuyor gerçi günlerdir olan ağrılarım yok şuanda ama 😕
Bak bayram da geliyor bi güzel moral topla gez toz Gül eğlen kafandan atmaya çalış bu negatifi sonrasında full enerji ile tekrar dene canım ne diyeceğimi de bilmiyorum ki :(

Üzülme diyemiycem cnm ama kendini çok yıpratma zamanı vardır diye düşünelim

Maalesef aradı şimdi doktorum negatif kan sonucumda 😞 umarım sizler pozitifi görürsünüz 🙏🏻 Bundada vardır bi hayır diyorum bir iki ay sonra sıfırdan başlıcam kısmetse pes etmiyorum 🌸

Canim cok üzgünüm ama seni böyle güçlü görmek cok guzel. Insallah hayirlisiyla guzel haberi alacağın zaman da gelir, bebeğini sağlıkla kucağına alirsin 🙏

Canım. Amin. İnşallah daha hayırlı bir zamanda sana gelecektir. Umarım bekleme aşamasında hiç bir tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun. Allah büyük. Mümkünsüzleri mümkün kılar. Senden güzel haberler bekliyor olacağız 🍀

Sabah 6 gibi uyandım ve adet olmuşum arkadaşlar yine de 9’da gidip kan verdim bugün test günümdü. Zaten evdeki yaptığım erken gebelik testinde de çıkmamamıştı. Nasip... geriye kalan dondurulmuşlarla yola devam edicem, tabiki pes etmek yok❤️
Sonuç belleyen arkadaşlara bol pozitifli sağlıkla sonuçlar diliyorum❤️

Sabah 6 gibi uyandım ve adet olmuşum arkadaşlar yine de 9’da gidip kan verdim bugün test günümdü. Zaten evdeki yaptığım erken gebelik testinde de çıkmamamıştı. Nasip... geriye kalan dondurulmuşlarla yola devam edicem, tabiki pes etmek yok❤
Sonuç belleyen arkadaşlara bol pozitifli sağlıkla sonuçlar diliyorum❤
Her şey gönlünce olsun en kısa sürede canım. Teşekkürler. Amiin 🌼

Tebrikler canım Allah tamamına erdırsın beta hcg degerınkac
Herkese çok teşekkür ederim. Rabbim er ya da geç herkese nasip etsin. Ben 5 sene bekledim bu haberi 😭😭 İnşallah sağlıklı artış olur, sevincim yarım kalmaz inşallah 🙏🙏 değerim 87 çıktı. İki embriyo yerleştirilmişti bilemedim acaba teki mi tutundu ikisi mi, bakalım yine beklemece.

Ayyy şuan çok şaşkınım tedavi görürken adet günü geldiğinde demekki adet olunabiliyor inşallah adet filan olmayız bide bu çıktı gün geçmiyor ki yeni bişey çıkmasın :(

Ayyy şuan çok şaşkınım tedavi görürken adet günü geldiğinde demekki adet olunabiliyor inşallah adet filan olmayız bide bu çıktı gün geçmiyor ki yeni bişey çıkmasın :KK43:
Öyle düşünme herkesin bünyesi ve aldığı ilaçlar farklı, kimi de negatifi görüp ilaçları bırakıyor ama söktürücü kullanmadan adet olamıyor, iyi düşünelim iyi olsun cnm, inşallah güzel sonuçlar alırız

Herkese çok teşekkür ederim. Rabbim er ya da geç herkese nasip etsin. Ben 5 sene bekledim bu haberi 😭😭 İnşallah sağlıklı artış olur, sevincim yarım kalmaz inşallah 🙏🙏 değerim 87 çıktı. İki embriyo yerleştirilmişti bilemedim acaba teki mi tutundu ikisi mi, bakalım yine beklemece.
Maşallah ya artarak sağlıcakla devam eder inşallah, kaçıncı gününüzdü bugün

Back