• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kolu ben beceremiyorum ya biraz tarif edebilir misin
Kolun dışını omuzdan ve dirsekten dört parmak kaba etin olduğu yere gelecek biraz zor oluyor ama yapıyorm. Bi de evet yakıyor ama dayanıyorm. Yapınca ağrısı geçene kadar kıpırdatmıyorum. Yoksa ağrı geçmiyor. Bir de nolur olmaz benim dediğime güvenme iğneni götür yanında hem tüp bebek hem de aile hekimliği merkezinde hemşirelere tarif ettirdim ben. Sen de öyle yap canım.

Bugün transfer günüyle beraber 7. Gün az önce test yaptım ama negatif sanırım olmamış :KK43: çok üzüldüm
Gün sayarken sonrasını sayıyoruz 6.gün aslında çok erken değilmi baksana test günü yakın olanlarda bile silik çıkıyor

coookkk silik bir çizgi gördüm.Hayalet çizgi dediklerinden yarın test günüm.Silikte olsa sevindim ama en kesin sonuç yarın belli olacak
Aynen umut devam ediyor demektir 🧚🏻‍♀️ Çok sevindim ben. Silik bence pozitif. Inşallah yarın kesin sonucu da alırız. Elen123 Elen123 bugün test günündü sanırım. Bizi haberdar et ❣

Back