• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım ben sabah test yapmıstım negatif cıkto gittim kan verdim eve bi geldim kahverengi başlamış gelmeye zaten kan testi sonucumda negatif. Sanırım ilaçta kullanılsa adet olunuyor gerçi günlerdir olan ağrılarım yok şuanda ama 😕
Ahh canim hayirlisi boyleymis biz elimizden geleni yaptik gerisi takdir Allahin. Uzuldum insallah bisonraki aylarda olucak inaniyorum

Sabah 6 gibi uyandım ve adet olmuşum arkadaşlar yine de 9’da gidip kan verdim bugün test günümdü. Zaten evdeki yaptığım erken gebelik testinde de çıkmamamıştı. Nasip... geriye kalan dondurulmuşlarla yola devam edicem, tabiki pes etmek yok❤
Sonuç belleyen arkadaşlara bol pozitifli sağlıkla sonuçlar diliyorum❤
Pes etmemen ne güzel, maşallah sana, evet her şey nasip benim ilk tedavide ikiz tutmuştu ama 4.ayda kaybettik inan öylesi daha zor umutlanıp bi sürü hayal kuruyorsun hissediyorsun yani atlatması çok zordu, Allah hepimize sağlıklı mutlu gebelikler nasip etsin, sen de en kısa zamanda anne olursun inşallah cnm

Tebrikler canim peki kan cikti degerleriniz evde tekrarladinizmi testi? Adet gununuze kac gun kalmisto?
Değerim 87 çıktı, dünki testten başka test yapmamıştım. Bu sabah da kanda 87yi gördüm işte. Bende polikistik over var zaten adet düzenim yoktu, aylarca olmadığım olurdu yani. O yüzden bilmiyorum hiç.

Sabah uyanır uyanmaz test yaptım ama hiçbir şekilde çizgi yok 😞 yarım saat önce kan verdim hayırlısı olsun inşallah ama olmadı sanırım benim. 10. günümdü olsa cıkardı azda olsa.
Maalesef aradı şimdi doktorum negatif kan sonucumda 😞 umarım sizler pozitifi görürsünüz 🙏🏻 Bundada vardır bi hayır diyorum bir iki ay sonra sıfırdan başlıcam kısmetse pes etmiyorum 🌸
canim benim uzulmek yok vucut dinlensin tekrar dene cok ara vermek de iyi degil

İlaçları kullanırken adet günü geldiğinde adet olunabiliyor mu kızlar ilaçlar baskılar diye düşünmüştüm yeni bişey daha öğrendim
ben olmustum
Canım 10 dk oldu hastaneden aradılar, tebrik ettiler hamilesiniz dediler 😇😇🎈🎈 ay şoktayım inanamıyorum
iste hayat boyle bir iyi haber daha geldi birine uzulurken birine seviniyorsun allah tamamina erdirsin 😇😇😇😇😇

evham zaraar verir stres yapma dedikçe ailem yakınlarım daha cok stres oluyorum
kimse ne yasadıgımı nasıl acı cektıgımı
işlemlerin zorlugunu bılmıyor
tabıkı bugunlere gelince transfer olunca bekleme suresı bızler ıcın sancılı agır gecıyor
her hareketımde bır anlam cıkarmaya calısıyorum
bu normal degıl mı arkadaslar
bnim 9. tedavim bu

canim benim uzulmek yok vucut dinlensin tekrar dene cok ara vermek de iyi degil

ben olmustum

iste hayat boyle bir iyi haber daha geldi birine uzulurken birine seviniyorsun allah tamamina erdirsin 😇😇😇😇😇
Allah razı olsun canım 🌸 Şu mübarek günde/gecede rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 Olumsuz çıkan arkadaşlara sabır diliyorum ama umutlarınızı asla kaybetmeyin. Er ya da geç hepimiz anne olcaz 🙏

Değerim 87 çıktı, dünki testten başka test yapmamıştım. Bu sabah da kanda 87yi gördüm işte. Bende polikistik over var zaten adet düzenim yoktu, aylarca olmadığım olurdu yani. O yüzden bilmiyorum hiç.
👏👏👏👏👏 hayırlı olsun arkadaşım, bu güzel haberlerimiz artsın insallahhh darısı bekleyenlerin basina

Back