• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Neden kullanmadın ? Merak ettim
Benim Dr um üzerinde çok durdu
Aynı anda dört adet ve aç karna içiyorum
Çünkü ilaç kullanım reçeteme sonradan yazmamışlardı eksik söylemişim😱 kliniğin anlaşmalı eczacısı var sanırım son iğne günü bütün kullanılma ihtimali olan ilaçları toplayıp gelmiş 😂

Haklısın çok ilginç arkadaşım ama Bence merkeze ve kişiye göre ilaç ve kullanım şekilleri değişiyor 😊 çok da takılmamak gerekek. Başta ben çok takılmıştım sonra kafamı rahatlattım.
Sana yazmışmı hoca canım bende ilaç kullanım reçetesinde yoktu ama yanımdaki hanımdada vardı. Ben şu an üç ilaç kullanıyorum coraspin progrstan folattro sanırım sende fazldan esteofem var

Bizim zaten isimlerimiz yazılı oluyor kullanım kağıdın da ya canım.
Ne ki bu estrofem. Ben de yok progestan asprin folik var.
Sana yazmışmı hoca canım bende ilaç kullanım reçetesinde yoktu ama yanımdaki hanımdada vardı. Ben şu an üç ilaç kullanıyorum coraspin progrstan folattro sanırım sende fazldan esteofem var

Evet bende ek olarak estrofem de var. Sürekli kan değerlerimize bakıyorlar pna göre verdiler sanırım.

Nasıl eksik söylemişsiniz anlamadım 😊 reçeteyi veriyor doktor eczaneden hemen geliyor
Çünkü ilaç kullanım reçeteme sonradan yazmamışlardı eksik söylemişim😱 kliniğin anlaşmalı eczacısı var sanırım son iğne günü bütün kullanılma ihtimali olan ilaçları toplayıp gelmiş 😂

Hanımlar ananas hakkında neler biliyorsunuz ? Dr um illa ye demedi ama bi arkadaşa Dr u ye demiş ,
Ben de yedim , yiyorum ama gebelik testimde çift çizgiyi gördüm , bunla ilgili nette okuduğum bilgilerde ilk trimesterde düşüpe sebep diyor
Bu sabah da yedim aç karna sinirlerim bozuldu ya
Canım günaydın bende ilk 5 gün baya yedim ama sonrasında zararlı olabileceğini duydum ve bıraktım çok şükür pozitif, Allaha emanetler için rahat olsun

Kızlar günaydın.Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim tüm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Kan testi vericek arkadaşlar insallah olumlu sonuç alırlar 😚😚Dayanamadım idrar test i yaptim.Sonucu beklerken size yaziyorummmm.Suan ellerim titreyerek yazıyorum resmen 😯😯
Kiyamammmmm dün ben aynı durumdaydım inşallah güzel haberlerin olsun 🤲🤲🤲

canımm bilemiyorum ya daha önceki testlerde hiç böyle bi çizgi görmemiştimm
ama yınede sevinemiyorum o kadar silikki ışıkta anca görünüyor
Tamam isteeeeeeeee 🤭🤭🤭🤭Yeni gebelik olduğu için gölge gibi belli belirsiz, benim de öyle gözüm cikcakti görene kadar😊😊 ayyy çok sevindim canim hayırlı uğurlu olsun su mübarek gunde✌✌✌

Tamam isteeeeeeeee 🤭🤭🤭🤭Yeni gebelik olduğu için gölge gibi belli belirsiz, benim de öyle gözüm cikcakti görene kadar😊😊 ayyy çok sevindim canim hayırlı uğurlu olsun su mübarek gunde✌✌✌
yaaa gerçekten miiii...Benim de öyle canımm ama ilk 5 dk da gördüm sevindim sonra böyle silik olunca acaba mı diyor insan...Çok saol canım içime su serptin yarın da tescillenir inşallah

yaaa gerçekten miiii...Benim de öyle canımm ama ilk 5 dk da gördüm sevindim sonra böyle silik olunca acaba mı diyor insan...Çok saol canım içime su serptin yarın da tescillenir inşallah
Yok tatlım rahat ol sevinebilirsin gölge gibi bile ikinci çizgiyi gördüysen cokkk sukurrrrrrr

Back