Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ben artık negatifse bile öğreneyim modundayim canım çok gerilmistim gelmiş valla test günün iyi sabirlisin hc yapmadın mi test ben duyamadım valla güzel haberler alirsin ins

Yaaaa çok heyecanlandım bende. Hangi gün transfer oldun canım ? Allahım bizde böyle güzel haberler alalım inşallah
Ctesi transferim oldu bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosuydu tek transfer edildi şükür valla inşallah sende güzel haberler alirsin da değer emeklerimize

Kizlar Bende bugün yumurtam toplandı prolutex verdi ve birsürü hap verdi bu sefer fitil vermedi bugün başla dedi dr size neler verdi transferden sonra kullanmanız için

Kizlar Bende bugün yumurtam toplandı prolutex verdi ve birsürü hap verdi bu sefer fitil vermedi bugün başla dedi dr size neler verdi transferden sonra kullanmanız için

Canım benimde bugün toplandı yumurtalarım prednol, progestan fitil, duocıd, coraspin ve sefazol iğne verdi hepsinin saati farklı. Öğlenden beri agrım cok yoktu ama şimdi baya agırmaya başladı benim düz yürüyemiyorum resmen senin varmı agrın.

Kızlar opudan sonra agrı kesici içen varmı. Şiddetlendi sanki agrım yürümemi etkiliyor sanki gaz sancısı var kasıklarımda. Parol içsem bişey olurmu

Kızlar opudan sonra agrı kesici içen varmı. Şiddetlendi sanki agrım yürümemi etkiliyor sanki gaz sancısı var kasıklarımda. Parol içsem bişey olurmu
Doktoruna ulaşmaya çalış o ağrılar normal tuvaletini yaparken bile gazdan yapamazsın sanki yani ben de öyle olmuştu doktor parol vermişti canım

Havlu ütüle karnına koy sıcağı bana iyi geliyordu uyumaya çalış ben ohss olmuştum benimki daha şiddetliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…