Tebrikler canım...Ne güzel ben yatıyorum hala zaten normalde de canım tatlıbugün 5. Günüm çift çizgiyi gördüm nihayet inşallah darısı güzel haber bekleyen herkesin basina
Çok sağol canımTebrikler canım...
tebrikler canım o kadar stres yaptım yaptım kaç gündür başıma ağrılar girdi ne olur ne biter diye test günüm yarın stresim artar diyordum, o kadar ferah ki kalbim bugün amann dedim herşey Allahtan yapcak birşey yok.Çok sağol canım
canım nasılsın nasıl oldun inşallah herşey güzel olur geçmiş olsunEvet canım eğer güzel giderse herşey taze transfer olcak. Doktorum öyle dedi yani. Bu rahim dinlendirmeyi neden yapıyolar acaba. Herkese yapmıyolar sanırım.
Benim de eşimde ama neden ilk deneme tutmasin ki? Eger kaliteli sperm olmasa döllenme olmazdi değil mi ?
canım nasılsın nasıl oldun inşallah herşey güzel olur geçmiş olsun
İnan seni rahatlatmak için değil, cidden çok rahat Bi işlem, ağrı nerdeyse sıfır, inş kaliteli bir sürü yumurtaların olur, yarın yaz burdan, merak ederim,
Aaaaa ne güzel bir haberNe güzel ben yatıyorum hala zaten normalde de canım tatlıbugün 5. Günüm çift çizgiyi gördüm nihayet inşallah darısı güzel haber bekleyen herkesin basina
Evet canım baya çıktı yarın kan vercem darısı başınıza inşallah ilk defa çift çizgi görüyorumAaaaa ne güzel bir haberidrarda mı gördün ?
Yaaaa çok heyecanlandım bende. Hangi gün transfer oldun canım ? Allahım bizde böyle güzel haberler alalım inşallahEvet canım baya çıktı yarın kan vercem darısı başınıza inşallah ilk defa çift çizgi görüyorum
Ben artık negatifse bile öğreneyim modundayim canım çok gerilmistim gelmiş valla test günün iyi sabirlisin hc yapmadın mi test ben duyamadım valla güzel haberler alirsin instebrikler canım o kadar stres yaptım yaptım kaç gündür başıma ağrılar girdi ne olur ne biter diye test günüm yarın stresim artar diyordum, o kadar ferah ki kalbim bugün amann dedim herşey Allahtan yapcak birşey yok.
Ctesi transferim oldu bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosuydu tek transfer edildi şükür valla inşallah sende güzel haberler alirsin da değer emeklerimizeYaaaa çok heyecanlandım bende. Hangi gün transfer oldun canım ? Allahım bizde böyle güzel haberler alalım inşallah
Haklısın canım ama korkuyorum genel olarak tutmazsa diye inşallah pozitifi görürüz ☺
Çok tebrik ederim canım. Bende iki gün sonra yapacağım insallah.Ctesi transferim oldu bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosuydu tek transfer edildi şükür valla inşallah sende güzel haberler alirsin da değer emeklerimize
Kizlar Bende bugün yumurtam toplandı prolutex verdi ve birsürü hap verdi bu sefer fitil vermedi bugün başla dedi dr size neler verdi transferden sonra kullanmanız için
Doktoruna ulaşmaya çalış o ağrılar normal tuvaletini yaparken bile gazdan yapamazsın sanki yani ben de öyle olmuştu doktor parol vermişti canımKızlar opudan sonra agrı kesici içen varmı. Şiddetlendi sanki agrım yürümemi etkiliyor sanki gaz sancısı var kasıklarımda. Parol içsem bişey olurmu
Havlu ütüle karnına koy sıcağı bana iyi geliyordu uyumaya çalış ben ohss olmuştum benimki daha şiddetliydiKızlar opudan sonra agrı kesici içen varmı. Şiddetlendi sanki agrım yürümemi etkiliyor sanki gaz sancısı var kasıklarımda. Parol içsem bişey olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?