- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Banada sabah 6dan sonra bişey yiyip içme dediler. Öğlen 12:30 da opu o sorun değil. Ama şampuan olayına takıldım nasıl tarancak bu saçlar
AA ben duş alıp gitmiştimBana hemşireler transfer günü icin şampuan kullanma dediler. Ancak doktorum sampuan veya sabundan bisey olmaz. Aeresol tarzi parfüm, saç spreyi falan yasak dedi embriyo bozabilir diye
Bana hemşireler transfer günü icin şampuan kullanma dediler. Ancak doktorum sampuan veya sabundan bisey olmaz. Aeresol tarzi parfüm, saç spreyi falan yasak dedi embriyo bozabilir diye
AA ben duş alıp gitmiştimalmasaydım keşke bana bir şey diyen olmadı
Bugün transferden sonra 5. Gün daraliyo iyice günler stres yapmaya başladım yahu
Bende bu ayın 3 ünde başladım bu akşam 7. İğnemi vurucam. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz. Benim sorun eşimde ve araştırmalarımda erkek infertilitesinde ilk denemeler genelde tutmamış o yüzden çok ümitlenemiyorum
Merhaba dün sormayı unuttum sizde bi değişiklik var mı ?Merhaba benim de transferim 13 ünde oldu kendinizde bir değişiklik var mı taze miydi dondurulmuş mu
Ah cevabınızı şimdi gördüm. Test günüm 22.05.2019 Çarşamba günü. Günler geçmiyor ama . Sizin ne zaman? Benimde belirtim yok gibi . Aşırı stresliyimBenim dondurulmuş konuldu karnımda ağrı da Yok benim belirti arıyorum galiba ben jel değil de progestan kullanıyorum fitil şeklinde ama jel kullananları duydum test gününüz ne zaman
Gerçekten çok zor beklemek. Ben üç gün izin aldım. Yarın işe başlıyorum.Benim de yarin transferim eminim çok zordur beklemek. Çalışıyor musunuz ?
Gerçekten çok zor beklemek. Ben üç gün izin aldım. Yarın işe başlıyorum.
Benim de Çarşamba test günüm hiç belirtim Yok ne kanama ne akıntı ne ağrı sadece bazen sol tarafıma sızı gibi bir şey giriyor ama bence psikolojik tutmadı diyorum bendeAh cevabınızı şimdi gördüm. Test günüm 22.05.2019 Çarşamba günü. Günler geçmiyor ama . Sizin ne zaman? Benimde belirtim yok gibi . Aşırı stresliyim
Yok canım çalışmıyorum hep çocuk olsun girerim dedim bekledim. Hayırlısı olsun senin için de taze mi olcak transferin kaçıncı gunBenim de yarin transferim eminim çok zordur beklemek. Çalışıyor musunuz ?
Yok canım çalışmıyorum hep çocuk olsun girerim dedim bekledim. Hayırlısı olsun senin için de taze mi olcak transferin kaçıncı gun
Benim de aynı ohss riski için bekledik 2 ay geçen hafta oldu transferim şükürYok canim dondurulmus 5. Gün embriyosu. Ohss olmustum 2 ay bekledik. Insallah hepimiz icin hayırlısı olur
Belki işe gidince daha kolay geçer zaman. Ben de 3 gün dinlenip işe başlıcam yoğun da bi hafta olucak bakalim
Benim de Çarşamba test günüm hiç belirtim Yok ne kanama ne akıntı ne ağrı sadece bazen sol tarafıma sızı gibi bir şey giriyor ama bence psikolojik tutmadı diyorum bendedikkat etmeyi bıraktınız mı siz ben dün bi markete çıktım arabayla yavaş gittim ama ağır kaldırmıyorum hala edilmemeye çalışıyorum bir iki kere aptallık yaptım ama dalgınlıkla sandalye çektim Daha doğrusu sandalyeyle kendimi çektim ufacık bir şeye bile tedirgin oluyorum
Kızlar ben 2 gün güzel dinlendim. Bu gün normal hayata geri dönüş. Banyoyu yıkadım, balkonu süpürdüm. Doktorum ağır iş yapma, çokta üzerine düşme demişti. Ki transferden çıkarken bu gün dinlen, yarın normal yaşamına devam et diye uyarmıştı. Şu hayatta neyin üzerine düştüysem hepsi vaktinden geç yada çok zor oldu. O yüzden nazlamıyorum kendimi. Olursa olur. Birde dün internette bir sitede bir yazıya denk geldim. Gün gün anlatmış transferden sonrasını. ss almıştım. Belki işinize yarar.Bugün ayaklandım ama kahvaltımı kendim hazırladım eşim işe başladı sadece eğilmemekte ve ağır kaldırmamaya çalışıyorum tutunduysa zaten şimdiye tutunmuştur moduna geçtimdoktor 5. Gün embriyosunun tutunması 6 gün ya da konulduğu Gün olur demişti
Ne güzel ben yatıyorum hala zaten normalde de canım tatlıKızlar ben 2 gün güzel dinlendim. Bu gün normal hayata geri dönüş. Banyoyu yıkadım, balkonu süpürdüm. Doktorum ağır iş yapma, çokta üzerine düşme demişti. Ki transferden çıkarken bu gün dinlen, yarın normal yaşamına devam et diye uyarmıştı. Şu hayatta neyin üzerine düştüysem hepsi vaktinden geç yada çok zor oldu. O yüzden nazlamıyorum kendimi. Olursa olur. Birde dün internette bir sitede bir yazıya denk geldim. Gün gün anlatmış transferden sonrasını. ss almıştım. Belki işinize yarar.
Çok doğru söylemişsin olacağı varsa şimdiye olmuştur zaten insan yine de tedirgin oluyor allah hakkımızda hayırlısını versinKızlar ben 2 gün güzel dinlendim. Bu gün normal hayata geri dönüş. Banyoyu yıkadım, balkonu süpürdüm. Doktorum ağır iş yapma, çokta üzerine düşme demişti. Ki transferden çıkarken bu gün dinlen, yarın normal yaşamına devam et diye uyarmıştı. Şu hayatta neyin üzerine düştüysem hepsi vaktinden geç yada çok zor oldu. O yüzden nazlamıyorum kendimi. Olursa olur. Birde dün internette bir sitede bir yazıya denk geldim. Gün gün anlatmış transferden sonrasını. ss almıştım. Belki işinize yarar.
AA hayırlı olsun çok sevindim ya darısı başımıza idrar da çıktı mı 5. GündeNe güzel ben yatıyorum hala zaten normalde de canım tatlıbugün 5. Günüm çift çizgiyi gördüm nihayet inşallah darısı güzel haber bekleyen herkesin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?