Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6haziran benimde tam bayramın 3.günüAcil de vericem canım ben daha hızlı sonuç çıkıyor dediler. Bana 8 Haziran dedler senin hangi gündü ?
Ben gördüm birşeyler hayırlı olsun inşallahKizlar adetim ikinci gun gecikti dun hicbisey yoktu simdi var sizde gore biliyormusuz?
Canim anlattigin endiselerinin benzerlerini hepimiz yasiyoruz. Beni transfer oncesi cok beklettiler cok sıkıştım. Doktor azarladi htta hemsileri neden bosalttirmadiniz diye. Ekranda ben de goremedim. Ama hic birine stres yapmamak lazim. Ben hatta gozumu kapatip konsantre olmaya calistim.Embrıyomun cok kalıtelı oldugunu soylemıstı hattaşaşırmıstı 5gunde 6 gundekı halına ulasmıs falan hayret dıye .nazar degdırceksınız demıstım hatta . Neyse transfer gunu bence geregınden fazlasıkısmıstım ,ha yaptım ha yapacaktım .hemsıreye cok az yapabılırmıyım wc mi dedim hayır olmaz dedı ınatla ,zaten sımısık ıstıyoryz dedı ama ben kacır ak uzereydım ve dr un uzerıne kacırırsam due zaten stresle yattım catala.sonra işte dr geldi aletı fln ayarladı bişileri ,sonra embrıyolog geldi ismimi sordu ,sonra embrıyolog geldi bastı sırıngaya,ben dra vercek o yapcak sanıyodum hatta kafamı egıp baktım noluyo ya nıye dr basmıyo die ,çok taktım o an bu durumu ,cok stres yaptım .hatta bitince ordakı uc hemsıreye ayrı ayrı sordum .bırı embrıyolog bastı evet dıyo.biri dr zaten herseyı katetralı fln ayarlamıstı ,embrıyolog sadece bastı dıyofln .bir de bacaklarımın sol tarafında ultrasln vardı onlar ordan bakıolardı ,benbende gorcem sanmıstum hem ole okumustum burda cunku ,embrıyoların gıdısınıgorduklerını fln ,onu dagoremedım ayrı bi ekranada yansıtmadılar ,nasıl stres yaptım bunları .şimdi dıyorum acaba bunlardan mı olmadı,embrıyolarım cok kalıtelı olmasına rahmen ,kızlar cok ama cok uzgunum.yıne aynı dr a gitmekzorundayum cunku şehrimde tek .bu dr.
benım iki -iki koymuslar kaplara bana sormadan.çozumce de kap kap cozmek zorundalarmıs .bende hem cozunup sonra yenıden dondurunca bozulursa dıye hem de şansı artırmak için iki tane koydurttum.şimdi kalitelı ıkı tane daha var şükür. Hayattan zevk alamaz hale geldim,cok yoruldum ,bılıyorum burda çogu boyle ama işte ..Canim anlattigin endiselerinin benzerlerini hepimiz yasiyoruz. Beni transfer oncesi cok beklettiler cok sıkıştım. Doktor azarladi htta hemsileri neden bosalttirmadiniz diye. Ekranda ben de goremedim. Ama hic birine stres yapmamak lazim. Ben hatta gozumu kapatip konsantre olmaya calistim.
Daha bitmis degil ama baska dondurulmusun var mi? Simdi olmadiysa bile elbet olacak. burada pek cok kisi tekrar tekrar deniyor. Benim de 2. Denemem. Birbirimizden guc bulacagiz
Ilk transferim benim de 23. Gun olmustu. Doktorun 5 ay begenmeme sebebi daha erken kalinlasma saglayip 18 gun civarinda yapmakti bu sefer. Yuksek ilac dozuyla bunu basardikBir de taktığım diğer konu ,benim transferımı reglimin 23.gününde yaptılar ,herkesınkine gore cok gec gelmişti bana..
Evet nasipte varsa tüm olumsuzluklara tum strese ragmen olurdu ,hep hayırlısıysa olsun diye dua ettım zaten..demek bu ay degılmısBir de ben 6 embriyom vardi. Hepsi de mukemmel kalite demislerdi hem doktor hem embriyolog. 2 tane konuldu. Dr surekli hadi ikiz olacak hazir misin hic sorun yok. Su tarihte dogar fln fln dedi transfer oncesi surekli. Ama ilk denemede olmadi. Dr da sasirdi. Hic bir neden yoktu dedi.
Sonraki 6 ay boyunca her ay hazirlandim. 3 5 gunde bir kontrole gittim. 5 ay boyinca Adetin 13 14. Gunu icime sinmedi dedi yapmadi. Ilaclari degistirdi. O kadar ilac o kadar git gel. Hic sesimi cikarmadim her seyi allaha ve doktora biraktim. Cok sukur bu sefer oldu. Herkesin bir zamani var senin de o zaman gelecek.
En son rahım kalınlıgımı da transferden 5 gun once olctuler 10 falandı işte.transfer gunu yeniden olcmedıler .bu 23 gunluk transfer hazırlıgı sürecinde de hiç bi kan testı yaptırmadı e2 fln yapıomus bazılarınkı .Bir de taktığım diğer konu ,benim transferımı reglimin 23.gününde yaptılar ,herkesınkine gore cok gec gelmişti bana..
Ilk tranferimiz gun ve degerleri cok benzer o zaman.En son rahım kalınlıgımı da transferden 5 gun once olctuler 10 falandı işte.transfer gunu yeniden olcmedıler .bu 23 gunluk transfer hazırlıgı sürecinde de hiç bi kan testı yaptırmadı e2 fln yapıomus bazılarınkı .
Kaçıncı gün embriyosu senşn ki ? Karın bel ağrın var mıBenim de 3 haziran erken yapmayacağım cesaretim yok
Evet dr a tum kafama taktıklarımı soylemeyı dusunuyorum .belkı kızcak ama biraz daha duyarlı olsun diye .sanırım tam da güvenemıyorum kendisine.Ilk tranferimiz gun ve degerleri cok benzer o zaman.
Baska doktor yok dedin ama simdi sen cok daha tecrubelisin. Konusurken daha dogru sorular sorabilirsin artik.
Dedigim gibi benim de 23. Gun transferde transfer 10mm yakindi.
Bu sefer 12. Gunde 9.1 mm ulasmisti. Hah dedi simdi oldu ve transferi 17. Gunde yapti. Ilk transferde ve diger tum hazirlik denemelerinde 6.1 6.7 goruyordum o gunlerde.
Eveeet varKizlar adetim ikinci gun gecikti dun hicbisey yoktu simdi var sizde gore biliyormusuz?
Benim dr da sorularda yüz ekşitiyor biraz ama sonuçta bir hastanın en doğal hakkı bence ne olduğunu bilmek. Anlıyorum meslekleri gerçekten zor. Onlar için rutin olan şeyler bizim için oldukça özel. Ve bizim canımız ortada olan. Ben bir türlü her soruyu sorup cevap almayı beceremedim ama sen sormalısın canım :)Evet dr a tum kafama taktıklarımı soylemeyı dusunuyorum .belkı kızcak ama biraz daha duyarlı olsun diye .sanırım tam da güvenemıyorum kendisine.
Evet canim ikinci çizgi silik.Ne zaman kan testi vereceksin?Kizlar adetim ikinci gun gecikti dun hicbisey yoktu simdi var sizde gore biliyormusuz?
Bazen boyle cikiyordu fakat adet oncesi ve hemen sonra adet oluyodumBen gördüm birşeyler hayırlı olsun inşallah