• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Lütfen umutsuzluğa kapılma . Erken davranıp panik yapma canım . Senin şuan kaçıncı gündü ?
Canım 23 mayıs da transfer gerçekleşti. Malesef sınır bozucu şekilde oluyor belirti gibi filan değil. Yine de umarım ki olumsuz bir yönü yoktur bebiş açısından. Umarım ki tutunmuştur ve sadece ilaçların verdiği bir rahatsızlık olmuştur 😑

Eveeet var
Transferin kaçıncı günü bugün
Isin komik tarafida bu zaten, bende gecen ay toplama islemi oldu,fakat besinci gune 9 embriondan hicbiri kalmamsti kalsaydi bu ay transfer olucakti ve dun sonuc bilinecekti yani olduysa normal yoldan oldu:)

benım iki -iki koymuslar kaplara bana sormadan.çozumce de kap kap cozmek zorundalarmıs .bende hem cozunup sonra yenıden dondurunca bozulursa dıye hem de şansı artırmak için iki tane koydurttum.şimdi kalitelı ıkı tane daha var şükür. Hayattan zevk alamaz hale geldim,cok yoruldum ,bılıyorum burda çogu boyle ama işte ..
Canim dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma herkesin idrarda cikicak diye bişey yok kan testi en doğrusu hem ne güzel iki tane daha var diyosun benim o bile yok üzme kendini

Gunaydin canim insallah bu gunu de guzel bitiririz.Bu gece kötü kötü rüyalar gördüm modum düşük uyandım
İnşallah... iki gündür aynı saatlerde müthiş bir sancıyla uyanmak beni baya kötü hissettiriyordu. Bu gece kendiliğinden o saatte kalktım 😬 Ay baktım ağrım sancım yok. Hayırlısı olsun inşallah. Of rüya olayı ayrı. Acayip bol karışık rüyalar görüyorum ben transferden sonra. Tedirginlikten kaynaklı sanırım. Günün ilerleyen saatlerinde unutup daha iyi hissedersin inşallah canım 🧚🏻‍♀️

Canim dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma herkesin idrarda cikicak diye bişey yok kan testi en doğrusu hem ne güzel iki tane daha var diyosun benim o bile yok üzme kendini
Canım eşimi cok zor ıkna etmıstım ,alkol ve ozellıkle sigarayı cok kullanıyor .azaltmıstı dondurma oncesi o uc ay . Yine o sürece girme düşüncesi benı cok strese sokuyor ,agzında gordugum hersigarayla sinir basıodu o donem beni

benım iki -iki koymuslar kaplara bana sormadan.çozumce de kap kap cozmek zorundalarmıs .bende hem cozunup sonra yenıden dondurunca bozulursa dıye hem de şansı artırmak için iki tane koydurttum.şimdi kalitelı ıkı tane daha var şükür. Hayattan zevk alamaz hale geldim,cok yoruldum ,bılıyorum burda çogu boyle ama işte ..
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın şimdi. Söyle düşün ki bir ihtimal olmasa bile ki inşallah olacak. Hazırda seni bekleyen embriyoların var. Benim ve bazı arkadaşların bu şansı bile yok. Her şey yeni baştan başlamak zorunda. Iğneler muayeneler oldu mu döllendi mi kac tane . Maddi yükü ayrı. Her şey gönlünce olsun. Dediğin gibi bizlerde aynıyız. Geçecek inşallah

Canım eşimi cok zor ıkna etmıstım ,alkol ve ozellıkle sigarayı cok kullanıyor .azaltmıstı dondurma oncesi o uc ay . Yine o sürece girme düşüncesi benı cok strese sokuyor ,agzında gordugum hersigarayla sinir basıodu o donem beni
Canim çok haklısın çok zor bi dönemden geçiyoruz.psikolojik destek alsak yeridir.Bi yandan korku bi yandan umut bi yandan çevre baskısı. Eşin istemiyor mu peki neden böyle yapıyor.Benim eşim de sigara kullanıyordu sırf cocuk icin bıraktı

Isin komik tarafida bu zaten, bende gecen ay toplama islemi oldu,fakat besinci gune 9 embriondan hicbiri kalmamsti kalsaydi bu ay transfer olucakti ve dun sonuc bilinecekti yani olduysa normal yoldan oldu:)
İnşallah olmuştur Allah ım. Çok istedim şu an😊 yine de bir iki gün bekle dediğin gibi ve kan tahlili ver bu kez canım... Gelsin pozitifler 🤲🏼

İnşallah... iki gündür aynı saatlerde müthiş bir sancıyla uyanmak beni baya kötü hissettiriyordu. Bu gece kendiliğinden o saatte kalktım 😬 Ay baktım ağrım sancım yok. Hayırlısı olsun inşallah. Of rüya olayı ayrı. Acayip bol karışık rüyalar görüyorum ben transferden sonra. Tedirginlikten kaynaklı sanırım. Günün ilerleyen saatlerinde unutup daha iyi hissedersin inşallah canım 🧚🏻‍♀️
Inşallah canım benim.Hayatimizin en zor bekleyişleri.Rabbim mükafatını versin sabrimizin😊

Canim çok haklısın çok zor bi dönemden geçiyoruz.psikolojik destek alsak yeridir.Bi yandan korku bi yandan umut bi yandan çevre baskısı. Eşin istemiyor mu peki neden böyle yapıyor.Benim eşim de sigara kullanıyordu sırf cocuk icin bıraktı
İstemez mi evlendiğimiz ilk gunden beri istıyoruz .ama sigaraya aşırı düşkun bu konuda pek tavizi yok,sinirlerim bozuluyor. morfoloji düşğk bizim ,bu morfolojiden bu embrıyo iyş olmus demıstı dr

Malesef erkekler bu duyguyu pek fazla anlamıyor. Eeenn anlayışlısı bile. Şükür bizde her ikimizde de olmadığı için böyle bir sorun yaşamadık ama. Bazen en ufak bir şey bile sinirime dokunuyor. Bizim de hassas olduğumuz bir dönem zaten bir şey çekecek halimiz olmuyor.

Umutsuzluğa kapılmak için çok erken canim, test günüm cumartesi diyosun bugün daha persembe. Idrara cikmamasi cok normal bence, güzel düşünelim

Ben duygularımı kendi içimde yasıyorum ,ona pek bellı etmem,gider odada sessızce aglarım her regl oldugumda falan ..belkide belli etmeliyim ..

Ben duygularımı kendi içimde yasıyorum ,ona pek bellı etmem,gider odada sessızce aglarım her regl oldugumda falan ..belkide belli etmeliyim ..

Ahh canım maalesef aglamayana meme yok hesabı, her agrimizi derdimizi sizimizi belli etmeliyiz. Yoksa kıymetli olunmuyor. Güçlü kadın olmanin faydasi yok erkeklerin gözünde 😊

Back