- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Sabah yaptım silik çift çıktı
Canim gözün aydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah yaptım silik çift çıktı
Inşallah kuzucumAh canım umarım iyi sonuçlar alırız...
İnşallah yaCanim gözün aydin
İnşallah ya
Test günüm 3 Haziran :)
Aynen ben de öyle sessiz sedasız bakardım arada sonra çevrendeki esin dahi olsa bu sürecin içinde değilse anlamıyor tam seni. Aktif katıldım:) nerdeyse tamamen bu topic deyim ama
Şimdi hiç gebelik belirtisi yaşamadım ama regl yıllardır her ay yaşadığın bir şey direk onunla özdeşleştiriyorum ister istemez. Moralim bozuluyor. İnşallah bebiş sancısıdır... Ama nedense gebe kalanlar çoğunlukla pek fark etmiyorlar ya. Ondan da biraz olumsuzmuş gibi geliyor sancılar...
Malesef canım. O yüzden o sancıdıkça benim kalbim acıyor. İyiye yoramıyorum. Ama tabi çıkmamış can diyorum. Bir umutta devam ediyor inceden. Rabbim yardımcımız olsun...
Lütfen umutsuzluğa kapılma . Erken davranıp panik yapma canım . Senin şuan kaçıncı gündü ?
Malesef canım. O yüzden o sancıdıkça benim kalbim acıyor. İyiye yoramıyorum. Ama tabi çıkmamış can diyorum. Bir umutta devam ediyor inceden. Rabbim yardımcımız olsun...
Sancıdıkça kalbim acıyor demişsin valla içime işledi
Özel hastanede veririm muhtemelen hayırlısıyla o gün gelsinde ☺
Hayırlı olsun canım bu dönemde neler yapıyosun ev işlerini yapmaya başladın mı dışarı çıkıyor musunKizlar degerim 2ye katlamiş cok şükür, henüz doktorum geri dönmedi. Panik atak oldum resmen bu süreçte. Sevinc, korku, endise bütün duygularim karmakarışık. Tam anlamıyla sevinemiyorum çok değişik gerçekten Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım bu dönemde neler yapıyosun ev işlerini yapmaya başladın mı dışarı çıkıyor musun
Ayni durumdayiz canim.Kizlar bugun ikinci testi yaptım doktorla görüştüm. Daha test yapmana gerek yok dedi, bayramdan sonra ultrason icin doktora git dedi. Ama burda okuduğum kadarıyla herkes kan testini tekrarlamis ve 5. Haftada kese görmeye gitmis. Bayramdan sonra benim 6 haftayi da geçiyor olacak nerdeyse insallah
Canım hayırlı olsun . Kese görmüşsün. Ne zaman transfer olmustunYok canım karından baktı göründü şükür ins sende görr
Bence tamda yerleşme kanaması zamanı canım. Bu kadar erken regl olamayacağına göre. Hem pembe diyorsun hem kesildi gelmiyor devamı diyorsun. Bence yerleşme olabilir ya kötü Birşey olduğunu sanmam.Arkadaşlar az önce afedersiniz tuvalet ihtiyacım için tuvalete gittim tuvaletimi yaparken karın ağrım oldu sonrasında peçeteye böyle açık pembe bi kan geldi sonra tekrar tekrar sildim hiç bişey yoktu. Transfer günü dahil 5. Günüm yerleşme kanaması filan değil büyük ihtimalle çünkü erken onun için çok korkuyorum daha test günüme daha var neden oldu ki ya hemen yatağa attım kendimi
Normal adet günüme 2 gün kaldı. Ama adet gibi koyu değildi. Kan versem çıkar mı ki neyden olduğunu bilsem şuan ağlıyorum off yaBence tamda yerleşme kanaması zamanı canım. Bu kadar erken regl olamayacağına göre. Hem pembe diyorsun hem kesildi gelmiyor devamı diyorsun. Bence yerleşme olabilir ya kötü Birşey olduğunu sanmam.
Benim de 3 haziran erken yapmayacağım cesaretim yokİnşallah ya
Test günüm 3 Haziran :)
Bnce hemen umutsuzluğa kapılma canım sabahı bekle bakalım devam edecek mi kanama. Belki hiç gelmeyecek bir daha. Bebeği strese sokmaNormal adet günüme 2 gün kaldı. Ama adet gibi koyu değildi. Kan versem çıkar mı ki neyden olduğunu bilsem şuan ağlıyorum off ya