• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ayni durumdayiz canim.
Belki kalp atisi da duyulur diye umutlaniyorum ben de. Bir de ikiz mi meraki var.

Demek ki normal böyle olmasi, doktorlarimiza güvenip beklicez canim 😊 ikiz meraki yok da, her sey yolunda gidecek mi meraki var bende de. Insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Bayramda cok hayırlı gelin olup hizmet etmeyelim 😁

Ben duygularımı kendi içimde yasıyorum ,ona pek bellı etmem,gider odada sessızce aglarım her regl oldugumda falan ..belkide belli etmeliyim ..
Bence zayıflık değil ki bu. Iki taraflı bir süreç. Hamile kalabilen biyolojiye biz sahibiz diye neden her şeyini tek yaşayalım. Aile olmanın anlamı nerede. Kesinlikle her şeyiyle paylaşmalısın. Sen onun eşisin. Annesi değilsin. Her şeyde de adamlara yüklenelim demek değil tabi kastım. Zaten istesek bile pek mümkün değil 🤭 Senin yeri gelecek anlamsız nazını da çekecek. Çok duygusal yanı olan bir konu ki bu süreç iki taraflı. Seni anne yapıyorsa onu da baba yapıyor. Sokaktaki Ahmet efendi değil. Böyle yazdığıma bakma ben de eşime ara ara çok kızıyorum bu süreçte. Özellikle bu konularda üzüntümü saklama gereği duymuyorum.

selam kızlar benim hcg degeri düşmeye başladı.. kimyasal gebelik heralde :(( doktorum bekleyelim yükselebilir diyor ama hiç umudum kalmadı..

özelde işlemler ne kadar tutuyor birde onu sormak istiyordum.. ben üniversitede yaptırdım ilaçlar la beraber 12 000 civarında tuttu.. sizlerin fiyatlar nasıldı özel e bakalım istiyorum 2. deneme için.. birde isparta antalya civarında tup bebek yaptıran varmi aranız da?

özelde işlemler ne kadar tutuyor birde onu sormak istiyordum.. ben üniversitede yaptırdım ilaçlar la beraber 12 000 civarında tuttu.. sizlerin fiyatlar nasıldı özel e bakalım istiyorum 2. deneme için.. birde isparta antalya civarında tup bebek yaptıran varmi aranız da?
Ben özel hastanede yaptırdım ankarada o civarda bişey tuttu ilaçlarla

Insallah kizlar bakalim ya esimde hickimseyle paylasma diyor daha bekle ben doktoruma bile gonderemedim sizcede ikinci cizgi var dimi? Normalde boyle cikinca hamile olanlr oluyor dimi?

Eklentiler

• 43990E4F-4200-40DF-B5B8-F637505267CC.jpeg
    43990E4F-4200-40DF-B5B8-F637505267CC.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 59
Günaydınlar kızlar
22 Mayısta transferim olmuştu, 31 Mayıs yani yarın kan tahlil günüm ama dayanamadım bu sabah ilk idrarla evde test yaptım hafiften göründü ikinci çizgi :KK49: Ben 5 yıldır silik bile olsa asla ikinci çizgiyi görmemiştim çok heyecanlandım. Sizce var mıdır?
_20190530_090523.JPG

Canım öncelikle çok üzüldüm. Inşallah tez zamanda nasip olur annelik hepimize. Ben Izmır de yaptırdım İlaçlarla birlikte 17 000 i buldu benim. Arada ekstra uygulamalar olduğu için. Yani özeller ortalama 15 000 olur heralde

Insallah kizlar bakalim ya esimde hickimseyle paylasma diyor daha bekle ben doktoruma bile gonderemedim sizcede ikinci cizgi var dimi? Normalde boyle cikinca hamile olanlr oluyor dimi?

Canım tebrik ederim var gibi yani. Ayy benimde bu sabah böyle çıktı attım fotosunu inşallah yanılmıyoruzdur kanda da görürüz 🙏🙏

Kizlar bugun ikinci testi yaptım doktorla görüştüm. Daha test yapmana gerek yok dedi, bayramdan sonra ultrason icin doktora git dedi. Ama burda okuduğum kadarıyla herkes kan testini tekrarlamis ve 5. Haftada kese görmeye gitmis. Bayramdan sonra benim 6 haftayi da geçiyor olacak nerdeyse insallah
Canım bende 5. Haftada keseyi gördüm ama bayram ertesi kalp atışını duyucam inşallah. Ama 9 gün bayram tatili 1 haftada burdan 15 gün yapıyor.. Millet 5 yada 7 haftada duyuyor benimki 7. Haftanin sonuna geliyor. Sanki geç duyucam gibi :olamaz: :olamaz::olamaz:

İstemez mi evlendiğimiz ilk gunden beri istıyoruz .ama sigaraya aşırı düşkun bu konuda pek tavizi yok,sinirlerim bozuluyor. morfoloji düşğk bizim ,bu morfolojiden bu embrıyo iyş olmus demıstı dr
Keşke vazgeçebilse çünkü sigara çok etkiliyor gerçekten.Bizim sayı 3000 lerden 4-5 milyonlara çıktı eşim bırakınca

Ahh canım maalesef aglamayana meme yok hesabı, her agrimizi derdimizi sizimizi belli etmeliyiz. Yoksa kıymetli olunmuyor. Güçlü kadın olmanin faydasi yok erkeklerin gözünde 😊
İnsan eşinde sorun olunca duygularını yaşayamıyor.Çünkü sorun onda olduğu için başka şeyler düşünebiliyorlar.
Ben de içim kan ağlarken hep teselli ediyorum.

Back