Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Hala da adet olmadim doktorum bir hafta dufaston kullan dedi hamileysem zarari olmaz dimi? Birde asilamada hafif pembe bile cikmisti testlerde sonradan solmusdu simdi hicbisey yok

Lütfen umutsuzluğa kapılma . Erken davranıp panik yapma canım . Senin şuan kaçıncı gündü ?
Aynen ben de öyle sessiz sedasız bakardım arada sonra çevrendeki esin dahi olsa bu sürecin içinde değilse anlamıyor tam seni. Aktif katıldım:) nerdeyse tamamen bu topic deyim ama
Malesef canım. O yüzden o sancıdıkça benim kalbim acıyor. İyiye yoramıyorum. Ama tabi çıkmamış can diyorum. Bir umutta devam ediyor inceden. Rabbim yardımcımız olsun...

Hayırlı olsun canım bu dönemde neler yapıyosun ev işlerini yapmaya başladın mı dışarı çıkıyor musun

Hayırlı olsun canım bu dönemde neler yapıyosun ev işlerini yapmaya başladın mı dışarı çıkıyor musun

Sag ol canim darisi burdaki herkesin basina insallah..Ev isi yapmıyorum, daha cok yeni çünkü ilk 3 ay ağır iş yapmayi düşünmuyorum ben acikcasi. Yemek yapiyorum, evi toparliyorum ufa tefek. Transferden sonra da disari ciktim, simdi de çıkıyorum. Bayramdan sonra raporum bitiyor zaten işe baslicam hayirlisiyla

Kizlar bugun ikinci testi yaptım doktorla görüştüm. Daha test yapmana gerek yok dedi, bayramdan sonra ultrason icin doktora git dedi. Ama burda okuduğum kadarıyla herkes kan testini tekrarlamis ve 5. Haftada kese görmeye gitmis. Bayramdan sonra benim 6 haftayi da geçiyor olacak nerdeyse insallah

Ayni durumdayiz canim.
Belki kalp atisi da duyulur diye umutlaniyorum ben de. Bir de ikiz mi meraki var.

Arkadaşlar az önce afedersiniz tuvalet ihtiyacım için tuvalete gittim tuvaletimi yaparken karın ağrım oldu sonrasında peçeteye böyle açık pembe bi kan geldi sonra tekrar tekrar sildim hiç bişey yoktu. Transfer günü dahil 5. Günüm yerleşme kanaması filan değil büyük ihtimalle çünkü erken onun için çok korkuyorum daha test günüme daha var neden oldu ki ya hemen yatağa attım kendimi

Bence tamda yerleşme kanaması zamanı canım. Bu kadar erken regl olamayacağına göre. Hem pembe diyorsun hem kesildi gelmiyor devamı diyorsun. Bence yerleşme olabilir ya kötü Birşey olduğunu sanmam.

Bence tamda yerleşme kanaması zamanı canım. Bu kadar erken regl olamayacağına göre. Hem pembe diyorsun hem kesildi gelmiyor devamı diyorsun. Bence yerleşme olabilir ya kötü Birşey olduğunu sanmam.
Normal adet günüme 2 gün kaldı. Ama adet gibi koyu değildi. Kan versem çıkar mı ki neyden olduğunu bilsem şuan ağlıyorum off ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…