Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah bende ilk baslarda bakardim esim hep bakma derdi sonra baslarken birlikte paylasalim istedim heyecanomizi topigi actim. Arada dusunuyorum simdi esim girse okusa benim oldugumu anlarmi hahahaAynen ben de öyle sessiz sedasız bakardım arada sonra çevrendeki esin dahi olsa bu sürecin içinde değilse anlamıyor tam seni. Aktif katıldım:) nerdeyse tamamen bu topic deyim ama
Inşallah o ağrılar bebislere işarettir canim moralini bozma benimde heryerim sivilce kollarım yüzüm bakalım mutlu hayırlı sonuçlar görelim insallahOy oy yine regl ağrıları Korkunun ecele faydası yok Ne yapsam bilemiyorum bu ağrı ve kasılmalar olduğunda
Yok canım karından baktı göründü şükür ins sende görrHadi gözün aydın canım benim. Bende yarın göreceğim inşallaahhj☺ Bu arada alttan mı muayne ettiii ?
Aynen ben de öyle sessiz sedasız bakardım arada sonra çevrendeki esin dahi olsa bu sürecin içinde değilse anlamıyor tam seni. Aktif katıldım:) nerdeyse tamamen bu topic deyim ama
Hayır canımCanım test yaptın mı? Merak ettim ben yapamadım korkudan
benim esim de girme okuma etkileniyorsun deyip duruyordu simdi ne yazmislar bana da anlat diyor:))
Yine o kadınlar şeyinde misin diyor Tedavi gündeme gelince öyle bakmaya başladım açıkçası. Sonra dedim dur böyle olmaz üye ol ne olacak Bu topic baya güzel akıyor. Keşke hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşabilsek9
Ahahah bende ilk baslarda bakardim esim hep bakma derdi sonra baslarken birlikte paylasalim istedim heyecanomizi topigi actim. Arada dusunuyorum simdi esim girse okusa benim oldugumu anlarmi hahaha
kilyacim seni baska topiclerde de goruyorumYine o kadınlar şeyinde misin diyor Tedavi gündeme gelince öyle bakmaya başladım açıkçası. Sonra dedim dur böyle olmaz üye ol ne olacak Bu topic baya güzel akıyor. Keşke hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşabilsek
Şimdi hiç gebelik belirtisi yaşamadım ama regl yıllardır her ay yaşadığın bir şey direk onunla özdeşleştiriyorum ister istemez. Moralim bozuluyor. İnşallah bebiş sancısıdır... Ama nedense gebe kalanlar çoğunlukla pek fark etmiyorlar ya. Ondan da biraz olumsuzmuş gibi geliyor sancılar...Inşallah o ağrılar bebislere işarettir canim moralini bozma benimde heryerim sivilce kollarım yüzüm bakalım mutlu hayırlı sonuçlar görelim insallah
Aaa dedim ama çoğunlukla burdayım diye ufak bir esneme payı vardı cümlemde bir önceki cümlemde Nadiren bakıyorum lütfenkilyacim seni baska topiclerde de goruyorum
9
Ahahah bende ilk baslarda bakardim esim hep bakma derdi sonra baslarken birlikte paylasalim istedim heyecanomizi topigi actim. Arada dusunuyorum simdi esim girse okusa benim oldugumu anlarmi hahaha
Benim çevremde bool. Ailemde hiç yok ama iş ortamımda arkadaş cevremde bir sürü. Doğal olan yok nerdeyse diyebilirim. Ama benim de onlardan olacağımı hiç tahmin etmemiş olacağım ki pek bir bilgim yoktu. Öyle bir sohbet hafızam yok. Çoğu şu an ya akışına bırakmış pes etmiş. Ya da nihayete erdirmiş. Allah nasip etmiş bebişlerini almışlar kucaklarına o defteri kapatmışlar. Kendi ailem bilmiyor henüz yine en iyi anlayan şu an bu süreci yaşayanlar oluyorAynen en iyi yaşayan biliyor. Benim çevremde kimse de yok tüp bebek tedavisi görmüş ya da gören o yüzden buras cok yardımcı oldu
Şimdi hiç gebelik belirtisi yaşamadım ama regl yıllardır her ay yaşadığın bir şey direk onunla özdeşleştiriyorum ister istemez. Moralim bozuluyor. İnşallah bebiş sancısıdır... Ama nedense gebe kalanlar çoğunlukla pek fark etmiyorlar ya. Ondan da biraz olumsuzmuş gibi geliyor sancılar...
Aaa dedim ama çoğunlukla burdayım diye ufak bir esneme payı vardı cümlemde bir önceki cümlemde Nadiren bakıyorum lütfen
Bazen ben de düşünmüyor değilim ayni seyi
Şimdi hiç gebelik belirtisi yaşamadım ama regl yıllardır her ay yaşadığın bir şey direk onunla özdeşleştiriyorum ister istemez. Moralim bozuluyor. İnşallah bebiş sancısıdır... Ama nedense gebe kalanlar çoğunlukla pek fark etmiyorlar ya. Ondan da biraz olumsuzmuş gibi geliyor sancılar...
Organik ped mi insallah dediğin gibi uzun süre olmayız da tabi bebişler vesilesiyle. Sonrasında deneyeyim. Benim bir kaç gün önceden başlar az az. İlk gün geçince kaybolur. Ama bazen hiç olmaz. Bazen daha ağır olur. Öyle karışık. Belirti olmaması iyi bir şey bence belirti dediğimiz şeyler regl geçince başlıyor gebelikte. O yüzden mutlu olmalısın. İyiye işaret gibi geliyor bana.bende de regl agrisi cok olurdu sonra organik pede gectim agriyi baya azaltti diyebilirim
insallah bebisler sayesinde uzun sure adet olmam
him evet evet tabi tabi
kizlar bir belirti soyleyin lutfen ne belirti be birsey ya arkadaslarim da sacmaliyorsun belirti arayip durma diyorlar
Malesef canım. O yüzden o sancıdıkça benim kalbim acıyor. İyiye yoramıyorum. Ama tabi çıkmamış can diyorum. Bir umutta devam ediyor inceden. Rabbim yardımcımız olsun...Bende seninle aynı seyi düşünüyorum canım yıllardır tanıdığım bildiğim agrı bu. Hani bazı hamileler diyorya sol kasıgımda batma oldu falan diye öyle bişey değil bildiğin kasıklarım sızlıyor ara ara her ay oldugu gibi
Organik ped mi insallah dediğin gibi uzun süre olmayız da tabi bebişler vesilesiyle. Sonrasında deneyeyim. Benim bir kaç gün önceden başlar az az. İlk gün geçince kaybolur. Ama bazen hiç olmaz. Bazen daha ağır olur. Öyle karışık. Belirti olmaması iyi bir şey bence belirti dediğimiz şeyler regl geçince başlıyor gebelikte. O yüzden mutlu olmalısın. İyiye işaret gibi geliyor bana.