Malesef canım. O yüzden o sancıdıkça benim kalbim acıyor. İyiye yoramıyorum. Ama tabi çıkmamış can diyorum. Bir umutta devam ediyor inceden. Rabbim yardımcımız olsun...
bende de regl agrisi cok olurdu sonra organik pede gectim agriyi baya azaltti diyebilirim
insallah bebisler sayesinde uzun sure adet olmam
him evet evet tabi tabi
kizlar bir belirti soyleyin lutfen ne belirti be birsey ya arkadaslarim da sacmaliyorsun belirti arayip durma diyorlar
hakli olabilirsin instagramda theawkwardyeti diye bir hesap var mutlaka bak ben de su siralar beynim ve kalbim arasinda mekik dokumalardayim bazi postlarini repost yaparim ay tipki ben diye
Ayıpsın biliyorum. Çok seviyorum çizimlerini ve diyalogları tabi ki. Şuan beynim devre dışı. Kasıklarım ve kalbim arası git geller var. Sancılar girip çıkıyor filan. Yazarak unutmaya çalışıyorum. Böbreğim ben de buradayım diyor. Yerlerini mi beğenmedi acaba diyorum bizim minik embriyo. Bir değişim yapıyor sanırım. Sanatçı ruhlu çocuuum. "Bu damar buradan mı geçer hiç güzel durmamış filan" Eee be yavrum yerleş artık kayıp gitmehakli olabilirsin instagramda theawkwardyeti diye bir hesap var mutlaka bak ben de su siralar beynim ve kalbim arasinda mekik dokumalardayim bazi postlarini repost yaparim ay tipki ben diye
Harikasın canım. Amiin inşallahTabikide test gününe kadar umudumuzu kaybetmek yok. Napalım eğer bu sefer düşersek elbet toparlanıcaz yine ayağa kalkıcaz ve tekrardan denicez. Rabbim dermansız dert vermesin yeterki
Canim belirti olarak ben de cok fazla bisey yasamadim aslnda. Yorgunluk, halsizlik, bel ağrısı, dizlerim, bacaklarim cok agriyodu romatizma gibi
Ayıpsın biliyorum. Çok seviyorum çizimlerini ve diyalogları tabi ki. Şuan beynim devre dışı. Kasıklarım ve kalbim arası git geller var. Sancılar girip çıkıyor filan. Yazarak unutmaya çalışıyorum. Böbreğim ben de buradayım diyor. Yerlerini mi beğenmedi acaba diyorum bizim minik embriyo. Bir değişim yapıyor sanırım. Sanatçı ruhlu çocuuum. "Bu damar buradan mı geçer hiç güzel durmamış filan" Eee be yavrum yerleş artık kayıp gitmeHiç iyi değilim
Kilyacımmm umudumuzu kaybetmicez, hormonların bizimle dans etmesine izin vermicez, duygu durum degisikliklerimiz olabilir ama Allahin izniyle bebelerimiz bize sımsıkı tutunacak bu grupta daha çokkkk pozitif haberler alıcaz insallahhhYine o kadınlar şeyinde misin diyorTedavi gündeme gelince öyle bakmaya başladım açıkçası. Sonra dedim dur böyle olmaz üye ol ne olacak Bu topic baya güzel akıyor. Keşke hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşabilsek
Bir sessizlik oldu ,birinin kızı mı yerleşti ☺
İnşallahhhhayyy bizim gruptan birilerinindir insallah
Aslında herkes başka bi belirti yaşıyor ve çoğu sitede bu belirtilerin kullandığımız ilaçlardan olduğu yazıyor.Herkesin vücudu da ilaçlara ayrı tepki veriyor.O yüzden en güzeli olumlu düşünüp beklemekŞimdi hiç gebelik belirtisi yaşamadım ama regl yıllardır her ay yaşadığın bir şey direk onunla özdeşleştiriyorum ister istemez. Moralim bozuluyor. İnşallah bebiş sancısıdır... Ama nedense gebe kalanlar çoğunlukla pek fark etmiyorlar ya. Ondan da biraz olumsuzmuş gibi geliyor sancılar...
Sabah yaptım silik çift çıktıÇok erken bence
Sağlık ocağında hangi testler yaptırdın canım ?Yok canım ben 30mayısa randevu aldım. Kese görmeye gidicem inşallah. Senin doktor bekli beta yapacaktır yeniden yada kontrol amaçlı tüm tahlillerini isteyecektir. Ben dün sağlık ocağında tüm tahlillerimi yaptırdım. Bu gün de son kez beta verdin 6597 çıkmış. Bundan sonra daha da yaptırmam herhalde
Nerdenvereceksin peki ? Devlet hastaneleri acillerde bakıyorlar mı acaba ?Çok geçmiş yaa bide ben bayramda vercem
Ah canım umarım iyi sonuçlar alırız...Aslında herkes başka bi belirti yaşıyor ve çoğu sitede bu belirtilerin kullandığımız ilaçlardan olduğu yazıyor.Herkesin vücudu da ilaçlara ayrı tepki veriyor.O yüzden en güzeli olumlu düşünüp beklemek
Özel hastanede veririm muhtemelen hayırlısıyla o gün gelsindeNerdenvereceksin peki ? Devlet hastaneleri acillerde bakıyorlar mı acaba ?
Amin kuzum inşallah... 🏵Kilyacımmm umudumuzu kaybetmicez, hormonların bizimle dans etmesine izin vermicez, duygu durum degisikliklerimiz olabilir ama Allahin izniyle bebelerimiz bize sımsıkı tutunacak bu grupta daha çokkkk pozitif haberler alıcaz insallahhh
Yok aramadım açıkçası. Ulaşmak problem oluyor benim sinirler zıplıyor. Bugün şüphelendiğim ilacın kullanımı bitiyor. O yüzden gözlemleyip sürekli hale gelirse de doktora gidicem canım. Inşallah gelmez o noktaya. Beklemedeyim şimdilikBöbrek ağrısını sorabildin mi doktoruna canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?