Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Malesef canım. O yüzden o sancıdıkça benim kalbim acıyor. İyiye yoramıyorum. Ama tabi çıkmamış can diyorum. Bir umutta devam ediyor inceden. Rabbim yardımcımız olsun...

Tabikide test gününe kadar umudumuzu kaybetmek yok. Napalım eğer bu sefer düşersek elbet toparlanıcaz yine ayağa kalkıcaz ve tekrardan denicez. Rabbim dermansız dert vermesin yeterki

Canim belirti olarak ben de cok fazla bisey yasamadim aslnda. Yorgunluk, halsizlik, bel ağrısı, dizlerim, bacaklarim cok agriyodu romatizma gibi

hakli olabilirsin instagramda theawkwardyeti diye bir hesap var mutlaka bak ben de su siralar beynim ve kalbim arasinda mekik dokumalardayim bazi postlarini repost yaparim ay tipki ben diye
hakli olabilirsin instagramda theawkwardyeti diye bir hesap var mutlaka bak ben de su siralar beynim ve kalbim arasinda mekik dokumalardayim bazi postlarini repost yaparim ay tipki ben diye
Ayıpsın biliyorum. Çok seviyorum çizimlerini ve diyalogları tabi ki. Şuan beynim devre dışı. Kasıklarım ve kalbim arası git geller var. Sancılar girip çıkıyor filan. Yazarak unutmaya çalışıyorum. Böbreğim ben de buradayım diyor. Yerlerini mi beğenmedi acaba diyorum bizim minik embriyo. Bir değişim yapıyor sanırım. Sanatçı ruhlu çocuuum. "Bu damar buradan mı geçer hiç güzel durmamış filan" Eee be yavrum yerleş artık kayıp gitme Hiç iyi değilim

Böbrek ağrısını sorabildin mi doktoruna canim ?

Kilyacımmm umudumuzu kaybetmicez, hormonların bizimle dans etmesine izin vermicez, duygu durum degisikliklerimiz olabilir ama Allahin izniyle bebelerimiz bize sımsıkı tutunacak bu grupta daha çokkkk pozitif haberler alıcaz insallahhh

Aslında herkes başka bi belirti yaşıyor ve çoğu sitede bu belirtilerin kullandığımız ilaçlardan olduğu yazıyor.Herkesin vücudu da ilaçlara ayrı tepki veriyor.O yüzden en güzeli olumlu düşünüp beklemek

Sağlık ocağında hangi testler yaptırdın canım ?
Sen mi tek tek talep ettim Aile hekimin mi yazdı testleri

Amin kuzum inşallah... 🏵

Böbrek ağrısını sorabildin mi doktoruna canim ?
Yok aramadım açıkçası. Ulaşmak problem oluyor benim sinirler zıplıyor. Bugün şüphelendiğim ilacın kullanımı bitiyor. O yüzden gözlemleyip sürekli hale gelirse de doktora gidicem canım. Inşallah gelmez o noktaya. Beklemedeyim şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…