• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlarrrr demokraside çare tükenmezmiş,bastan soliyim gülmek dalga geçmek serbest ✌✌bugun 6. Gunumdeyim ya catliorum meraktan, evde ovulasyon testi vardi onu kullandım, catlatma iğnesinin etkisi hala dewam ettiginden tabiki cift cizgi oldu🤭🤭🤭🤭 yalandan da olsa mutluyum bakıp bakıp sewiniorum gebelik testiymiş gibi 😁😁😁😁 bu sevinç beni haftasonuna kadar idare eder ✌✌✌gerçek gebelik testini de çift görmek nasip olsun hepimize...(allahım aklıma mukayyet ol)🤗🤗
Amin canım inşallah.Peki ikinci çizgin çok koyu muydu

Kizlarrrr demokraside çare tükenmezmiş,bastan soliyim gülmek dalga geçmek serbest ✌✌bugun 6. Gunumdeyim ya catliorum meraktan, evde ovulasyon testi vardi onu kullandım, catlatma iğnesinin etkisi hala dewam ettiginden tabiki cift cizgi oldu🤭🤭🤭🤭 yalandan da olsa mutluyum bakıp bakıp sewiniorum gebelik testiymiş gibi 😁😁😁😁 bu sevinç beni haftasonuna kadar idare eder ✌✌✌gerçek gebelik testini de çift görmek nasip olsun hepimize...(allahım aklıma mukayyet ol)🤗🤗
Yaa canım süpersin 😂

Yarın transfer gununu saymazsam 8.gunu.normal idrar testınde cıkarmıkı sabah test yapsam
Transfer günü de sayılır bence. Sonuç ta gelişim devam ediyor. Dondurulmuyor ki. 5. Gün embriyosu ise büyük ihtimal çıkar canım. Değilse eh işte çok silik belki çıkar diye tahmin ediyorum.

Beta hcg 6.gun 5.09
Bugun 3.61 hersey bitti benim icin
canım ne hissettiğini anlıyorum. üzüldüm bende... ama bunda da var bir hayır. en hayırlı zamanda en hayırlısını versin rabbim. bu arada hormon ılaclarının etkısı sonrakı ayda devam edıyor . yanı bu ay kendılıgınden hamıle kalma sansın cok yuksek.

Beta hcg 6.gun 5.09
Bugun 3.61 hersey bitti benim icin
Canm üzme kendini desekte üzülmemek mümkün değil bence cok büyük umutlarla yaptık bu tedaviyi. Bilemiyorum ne denir ama en kısa zamanda toplanıp tekrar denemekten baska care yok galiba bu gibi durumlarda 😥 değerin önce yükselip sonra alcalması neden oldu acaba

Back