CanımBeta hcg 6.gun 5.09
Bugun 3.61 hersey bitti benim icin
Dün bu saatlerde olmuştu. Bir iki saate geçmişti. Bugünde şu saatlerde dayanamıyor yine sancıyaböbrek ağrısı bildiğiniz yanlarım ağrıyor. Kasıklarına vuruyor. Bugün iki tarafta çok ağrıyor. Gerçekten tuhaf. Aklıma gelen tek şey aldığım bir ilacın yan etkisi olabileceği. Ağlamak istiyorum ya
Taze transfer için mi dondurulmus transfer için mi ? Acaba İlaçların etkısının devam etmesicanım ne hissettiğini anlıyorum. üzüldüm bende... ama bunda da var bir hayır. en hayırlı zamanda en hayırlısını versin rabbim. bu arada hormon ılaclarının etkısı sonrakı ayda devam edıyor . yanı bu ay kendılıgınden hamıle kalma sansın cok yuksek.
Negatif cıkarsa hamıle degılmıyım demek kesin ,korkuyorumÇıkar canim bence
M maralalmila aklima dustu erken uyanmistim herkesin ettigi dualari kabul olsunNegatif cıkarsa hamıle degılmıyım demek kesin ,korkuyorum
Sabır canım herşeyin başı. Çok zor zamanlar psikolojik olarak yipraniyoruz ama dua etmeliyiz bol bol. Test gününde bı daha yaptr kesinlikleBeta hcg 6.gun 5.09
Yine bir iki saate geçti. Acaba diyorum progestan yapar mı ? Prospektüsünde yazıyor böbrek karaciğer ağrısı diye. Ya da aldığım kortizon onun ciddi yan etkileri var. Geçti şükür . Öyle olsa acaba sürekli ağrır diyorum. İki gece de aynı saatlerde gelip geçmesi de tuhaf
hepsi yapabilir bir kimyasal vucuda girdikten sonra nasil tepkeye giriyor bilemiyoruz tam bir muamma aldigimiz tum ilaclar da laboratuar urunleriYine bir iki saate geçti. Acaba diyorum progestan yapar mı ? Prospektüsünde yazıyor böbrek karaciğer ağrısı diye. Ya da aldığım kortizon onun ciddi yan etkileri var. Geçti şükür . Öyle olsa acaba sürekli ağrır diyorum. İki gece de aynı saatlerde gelip geçmesi de tuhafOff benim doktora ulaşmakta bir mesele
Kortizon bugün bitiyor. Ve hep akşam içtim. Bugün biraz daha öğleden sonra gibi içeyim. Belli olur sanki. Aslında internetten araştırdığımda kortizon içerikli ilaçların asprin ile alınmaması gerektiği yazıyor. Oysa ki asprin de içiyoruz. Bir de sabah saatlerinde içmenin daha iyi olduğu yazıyor. Keşke uyarsaydı doktor. Sabah saatleri vücuttan atmak daha kolay. Bende uyku filan yapar diye özellikle akşam alıyordum. Yapacak bir şey yok bugün son günühepsi yapabilir bir kimyasal vucuda girdikten sonra nasil tepkeye giriyor bilemiyoruz tam bir muamma aldigimiz tum ilaclar da laboratuar urunleri
surekli agrimamasi iyi bir isaret vucudun diyorki birsey beni etkiliyor etki olarak agri sanci cikiyor
Canım neden herşey bitsin yaşam oldukça umutta vardır.Kendini üzme 2 gün sonra tekrar test yaptır.Hem olmasa da hayatın sonu değil öncelikle hayırlısını isteyelim.Nasibi varsa zaten gelir bebişlerimiz.Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın.Biz olmasa da sonuna kadar mücadele ve dua edicez.Unutmayalım ki insanın kaderi çabasına bağlıdır.İnşallah hayırlıysa Rabbim değerlerini daha da katlasın inşallahBeta hcg 6.gun 5.09
Bende ananas yedim hergün bi dilimama herkes öyle yazmıs. Bide bana kimse şu yasak bu yasak demedi sağlıklı beslen öğünlerini atlama dedi o kadar hatta türk kahvesini sordum içebilirsin bi fincan dedi ben yinede 6 günde yarım bardak içtim bi kerelik. yahu anlamadım herkese başka bişey söylemiş doktorlar
Merhaba bende yeni üye oldum . Çok haklısınız şuan ananas hiç yemedim ama yesem mi diye tedirginliği düştü bile...Eki Görüntüle 2273423
Bunu şimdi buldum. Ahh malesef iyi değilmişBenim gibi yiyenleriniz varsa bırakın kızlar...
benim de tansferde 3. Gün ananas yememiştim yemeyi düşünüyordum . Şuan içime kurt düŞtüEki Görüntüle 2273439
Kızlar ananasın etken maddesi kan inceltiyor yani cıvıtıyor. Hepimiz kullanıyoruz asprin zaten. Yemeyelim. Cıvıklık sorunu varsa kanda tehlikeli olur. M maralalmila canım özellikle sen hemen bırak
hala
benim de tansferde 3. Gün ananas yememiştim yemeyi düşünüyordum . Şuan içime kurt düŞtü
Ben doktoruma transferi yaptıktan hemen sonra sordumhala
benim de tansferde 3. Gün ananas yememiştim yemeyi düşünüyordum . Şuan içime kurt düŞtü
Selam arkadaslarim deatekleriniz ve guzel mesajlariniz icin cok tesekkurederim bir gun once cift cizgi gorup bi gun sonra dusuk beta hcg gorunce insan kahroluyor tabi. Bu sabah doktora gittim. Cok kotu kabuslu bir gece uzerine erkenden doktora gittim . Doktor sasirdi beni gorunc etabi habersiz yaptigim testlerden.herseyi anlattim. Ama demiyoki dusurmussun falan. Dediki 1 haziran test gunun ve ogune kadar bekliceksin bunlar hicbiaey ofade.etmez ilaclarina devam et ve bekle. Sonra hemsire hanimla konustuk. Kendisi ablam gibi artik. Dediki boyle seyler olablr daha cok basi. Degerlerin artabilir.1 hazirana kadar lutfen sakince bekle dedi. Dedim abla umit veriyosunuz zor bi durumdayim ztn. O gune kadar umit bitmicek dedi . Oyle iste caresiz mutsuz kirgin ve yetersiz hissederek beklemeye devam edecegim. Bu arada kahverengi lekelenme gelince sevinmisler bebek tutunuyor diye. Umarim dedikleri gibi olur bebeklerim bana tutunur ve 1 hazoranda bir mucize yasarim
Doğal yolla gebelik için demiştimTaze transfer için mi dondurulmus transfer için mi ? Acaba İlaçların etkısının devam etmesi
Çok her gün her gün yemek değil de bir dilim bir gün yiyip başka bir gün başka meyve gibi olabilir. Çok muallak bir konu oldu ananashala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?