• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Benim de kızamık bağışıklığımda sorun var. Annem kesinlikle aşıların tamdı diyor. Hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim. O yüzden doktorun biri sorun olarak görmüştü. Ama bu doktorum önemsemedi pek. İnşallah sorun yaşamam.
Yalnız aşıların tamdı derken kendimi meraklibekleyis meraklibekleyis in köpüşü gibi hissettim :cool:

Ben hiç bir hayvana dokunamam mesela korkum var. Ona rağmen et ya da sebzeden kapmışım bir şekilde. Ama şimdi gerçekten şükrediyorum. Kendini koruma cidden zor ve yorucu. Hayatının tadını alıp götürüyor tedirginlikler. Ben de bazen sirke bazen sadece öyle yıkayıp kullanıyorum yalan değil 😬

Benim çocukluğum kedi ve kopeklerle gecti koyde, ama negatif işte enteresan 😀

Ben hiç bir hayvana dokunamam mesela korkum var. Ona rağmen et ya da sebzeden kapmışım bir şekilde. Ama şimdi gerçekten şükrediyorum. Kendini koruma cidden zor ve yorucu. Hayatının tadını alıp götürüyor tedirginlikler. Ben de bazen sirke bazen sadece öyle yıkayıp kullanıyorum yalan değil 😬

dedigine katiliyorum herseye cok kafayi takmayacaksin hayat yeterince zor zaten ben de bir ara yedigim herseye cok takiktim yendim o durumu sukur ki

Yalnız aşıların tamdı derken kendimi meraklibekleyis meraklibekleyis in köpüşü gibi hissettim :cool:
ayy hehe asilari mecburen yaptiriyoruz bahcede olsa bu kadar dusmezdim uzerine ama hanimimiz evde yasiyor😅

dedigine katiliyorum herseye cok kafayi takmayacaksin hayat yeterince zor zaten ben de bir ara yedigim herseye cok takiktim yendim o durumu sukur ki

ayy hehe asilari mecburen yaptiriyoruz bahcede olsa bu kadar dusmezdim uzerine ama hanimimiz evde yasiyor😅
Tedbirli olmak iyidir ya. Çok enteresan anımız var eşim duysa kızar 🤫 minicik ev köpeği birden eşimi ısırdı 😅 bildigin diş geçirdi hayvan iki dakikada. aşılarının tam olması sahiplerini büyük dertten kurtardı 😁

Tedbirli olmak iyidir ya. Çok enteresan anımız var eşim duysa kızar 🤫 minicik ev köpeği birden eşimi ısırdı 😅 bildigin diş geçirdi hayvan iki dakikada. aşılarının tam olması sahiplerini büyük dertten kurtardı 😁
yaa oyle mi kucuk irklar fena oluyor ama kiskanmistir ya da tehdit gormustur bizimki golden kolunu kopar hala gulumsuyo😂😂😂

yaa oyle mi kucuk irklar fena oluyor ama kiskanmistir ya da tehdit gormustur bizimki golden kolunu kopar hala gulumsuyo😂😂😂
Goldenleri çok seviyorum yaaa. Uzaktan ama 🙃 çay bahçesi gibi bir yer masanın yanından geçerken nereden geldi anlamadık bir sıçradı ben kaçış zaten 😅 kıyamam eşimi tuttu. Sahibi çok kötü oldu. Nasıl oldu o da anlamadı. Öyle şimdi gülüyoruz ama çok korkmuştum. Bunun kuduz aşısı var filan. Baya da sorunlu o aşıları olmak. Allah korusun herkesi ya.

ben de ondan aldım maşallah 35 TL.
geçen pazar günü de bir özel hastanede iğne vurdurucam her seferinde 15 TL alıyorlar
yazık deskteki görevli üzüldü bana zaten masraflı bir tedavi bir de şimdi bir iğne için 15 TL alacağız sizden dedi
benim sözde hiçbir işe yaramayan özel sigortam da var ama tüpbebek tedavisi kapsam dışı şaka gibi.
Bulunduğun yerde devlet ya da üniversite hastanesi varsa acilleirnde veya enjeksiyon servislerinde hatta aile hekimliğinde bile ücretsiz yapıyorlar sadece reçeteyi götürmek zorunlu yanında. Oralarda yaptıramazmısınız

Bulunduğun yerde devlet ya da üniversite hastanesi varsa acilleirnde veya enjeksiyon servislerinde hatta aile hekimliğinde bile ücretsiz yapıyorlar sadece reçeteyi götürmek zorunlu yanında. Oralarda yaptıramazmısınız

aynen haftasonu olunca gittim iki kez yoksa haftasonu da devlet aciller acik aslinda aile hekimligi haftasonu kapali oluyor bugun de semt poliklinigine gittim

canım ben senı hatırladım. ekimde miydi aralıkta mı unuttum o zaman aynı gun yumurtalarımız toplanmıstı sanırm. senın dondurulup sonra transfer olacaktı. :) benım o seferde tek yumurta olmustu ve maalesefd tutmamıstı. umarım sımdı olur kuzum. hepimizin kucagı dolar ınsallah.
Evet Canim doğru hatırladın o zaman ben düşük yapmıştım. Inş bu sefer kucağıma almak nasip olur

Kizlarrrr demokraside çare tükenmezmiş,bastan soliyim gülmek dalga geçmek serbest ✌✌bugun 6. Gunumdeyim ya catliorum meraktan, evde ovulasyon testi vardi onu kullandım, catlatma iğnesinin etkisi hala dewam ettiginden tabiki cift cizgi oldu🤭🤭🤭🤭 yalandan da olsa mutluyum bakıp bakıp sewiniorum gebelik testiymiş gibi 😁😁😁😁 bu sevinç beni haftasonuna kadar idare eder ✌✌✌gerçek gebelik testini de çift görmek nasip olsun hepimize...(allahım aklıma mukayyet ol)🤗🤗

Back