Amin canım inşallah.Peki ikinci çizgin çok koyu muyduKizlarrrr demokraside çare tükenmezmiş,bastan soliyim gülmek dalga geçmek serbest ✌✌bugun 6. Gunumdeyim ya catliorum meraktan, evde ovulasyon testi vardi onu kullandım, catlatma iğnesinin etkisi hala dewam ettiginden tabiki cift cizgi olduyalandan da olsa mutluyum bakıp bakıp sewiniorum gebelik testiymiş gibi bu sevinç beni haftasonuna kadar idare eder ✌✌✌gerçek gebelik testini de çift görmek nasip olsun hepimize...(allahım aklıma mukayyet ol)
Yarın transfer gununu saymazsam 8.gunu.normal idrar testınde cıkarmıkı sabah test yapsam
Inşallah canım C koyu, T az daha silik, ben çift çizgi diye hamilelikmis gibi avutuyorum kendimiAmin canım inşallah.Peki ikinci çizgin çok koyu muydu
Yaa canım süpersinKizlarrrr demokraside çare tükenmezmiş,bastan soliyim gülmek dalga geçmek serbest ✌✌bugun 6. Gunumdeyim ya catliorum meraktan, evde ovulasyon testi vardi onu kullandım, catlatma iğnesinin etkisi hala dewam ettiginden tabiki cift cizgi olduyalandan da olsa mutluyum bakıp bakıp sewiniorum gebelik testiymiş gibi bu sevinç beni haftasonuna kadar idare eder ✌✌✌gerçek gebelik testini de çift görmek nasip olsun hepimize...(allahım aklıma mukayyet ol)
Canım sıkıldıkça banyoya gidip teste bakıyorum çok güzel biseyYaa canım süpersin
Yalnız değilsin o yüzden sordumInşallah canım C koyu, T az daha silik, ben çift çizgi diye hamilelikmis gibi avutuyorum kendimi
Neyse dediğin gibi en azından bir kaç gün daha test hevesini alır canımCanım sıkıldıkça banyoya gidip teste bakıyorum çok güzel bisey
Ahahahahah cokkk sevindim yalnız olmadigimaaYalnız değilsin o yüzden sordumben de yaptim 2 gün önce dediğin gibi silik cikti
Transfer günü de sayılır bence. Sonuç ta gelişim devam ediyor. Dondurulmuyor ki. 5. Gün embriyosu ise büyük ihtimal çıkar canım. Değilse eh işte çok silik belki çıkar diye tahmin ediyorum.Yarın transfer gununu saymazsam 8.gunu.normal idrar testınde cıkarmıkı sabah test yapsam
Sabah mı yapıyorsunuz onu da?Ahahahahah cokkk sevindim yalnız olmadigimaa
Offffffff yaaaaa 7.gun mu bugün, belki yükselir canım yaaaBeta hcg 6.gun 5.09
Bugun 3.61 hersey bitti benim icin
canım ne hissettiğini anlıyorum. üzüldüm bende... ama bunda da var bir hayır. en hayırlı zamanda en hayırlısını versin rabbim. bu arada hormon ılaclarının etkısı sonrakı ayda devam edıyor . yanı bu ay kendılıgınden hamıle kalma sansın cok yuksek.Beta hcg 6.gun 5.09
Canm üzme kendini desekte üzülmemek mümkün değil bence cok büyük umutlarla yaptık bu tedaviyi. Bilemiyorum ne denir ama en kısa zamanda toplanıp tekrar denemekten baska care yok galiba bu gibi durumlardaBeta hcg 6.gun 5.09
Beta hcg 6.gun 5.09
Beta hcg 6.gun 5.09
Cnm ya üzülmemek elde değil uzulceksin biliyorum ama pes etmiyceksin zorlu bi süreç ama toparlanıcaksin ve pozitifi alana kadar bu yoldan dönmek yokBeta hcg 6.gun 5.09
Çıkar canim benceYarın transfer gununu saymazsam 8.gunu.normal idrar testınde cıkarmıkı sabah test yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?