Yalnız aşıların tamdı derken kendimiBenim de kızamık bağışıklığımda sorun var. Annem kesinlikle aşıların tamdı diyor. Hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim. O yüzden doktorun biri sorun olarak görmüştü. Ama bu doktorum önemsemedi pek. İnşallah sorun yaşamam.
Ben hiç bir hayvana dokunamam mesela korkum var. Ona rağmen et ya da sebzeden kapmışım bir şekilde. Ama şimdi gerçekten şükrediyorum. Kendini koruma cidden zor ve yorucu. Hayatının tadını alıp götürüyor tedirginlikler. Ben de bazen sirke bazen sadece öyle yıkayıp kullanıyorum yalan değil
Ben hiç bir hayvana dokunamam mesela korkum var. Ona rağmen et ya da sebzeden kapmışım bir şekilde. Ama şimdi gerçekten şükrediyorum. Kendini koruma cidden zor ve yorucu. Hayatının tadını alıp götürüyor tedirginlikler. Ben de bazen sirke bazen sadece öyle yıkayıp kullanıyorum yalan değil
ayy hehe asilari mecburen yaptiriyoruz bahcede olsa bu kadar dusmezdim uzerine ama hanimimiz evde yasiyor
Doğru canım. Ben evlendikten sonra ancak Kurbanlar da çiğ ete dokunmak zorunda kaldım. Balık elleyemem mesela. Bir ihtimal çiğköfte severim ondan olabilir. Kısmet işte cidden olabiliyorBenim çocukluğum kedi ve kopeklerle gecti koyde, ama negatif işte enteresan
Koptumm
Tedbirli olmak iyidir ya. Çok enteresan anımız var eşim duysa kızardedigine katiliyorum herseye cok kafayi takmayacaksin hayat yeterince zor zaten ben de bir ara yedigim herseye cok takiktim yendim o durumu sukur ki
ayy hehe asilari mecburen yaptiriyoruz bahcede olsa bu kadar dusmezdim uzerine ama hanimimiz evde yasiyor
yaa oyle mi kucuk irklar fena oluyor ama kiskanmistir ya da tehdit gormustur bizimki golden kolunu kopar hala gulumsuyoTedbirli olmak iyidir ya. Çok enteresan anımız var eşim duysa kızarminicik ev köpeği birden eşimi ısırdı bildigin diş geçirdi hayvan iki dakikada. aşılarının tam olması sahiplerini büyük dertten kurtardı
kahverengilik yok bir daha gelmedi test yapmiyorum yine korkudan
bu gidisle hamileymisim ama 5 aylik oluncaya kadar test yapmayi reddediyormusum israrla
Bende de test yapma korkusu var canımkahverengilik yok bir daha gelmedi test yapmiyorum yine korkudan
bu gidisle hamileymisim ama 5 aylik oluncaya kadar test yapmayi reddediyormusum israrla
Goldenleri çok seviyorum yaaa. Uzaktan amayaa oyle mi kucuk irklar fena oluyor ama kiskanmistir ya da tehdit gormustur bizimki golden kolunu kopar hala gulumsuyo
Bulunduğun yerde devlet ya da üniversite hastanesi varsa acilleirnde veya enjeksiyon servislerinde hatta aile hekimliğinde bile ücretsiz yapıyorlar sadece reçeteyi götürmek zorunlu yanında. Oralarda yaptıramazmısınızben de ondan aldım maşallah 35 TL.
geçen pazar günü de bir özel hastanede iğne vurdurucam her seferinde 15 TL alıyorlar
yazık deskteki görevli üzüldü bana zaten masraflı bir tedavi bir de şimdi bir iğne için 15 TL alacağız sizden dedi
benim sözde hiçbir işe yaramayan özel sigortam da var ama tüpbebek tedavisi kapsam dışı şaka gibi.
Benim coraspin sabah folattro akşam progestan sabah akşam ikişerBenim de var ama akşam içiyorum ben ilaçları. Günde bir yok demiş doktor. Saat belirtmemiş ben de akşam içiyorum.
Bilmiyorum doktor zaman belirtmedi kendim belirledimBenim coraspin sabah folattro akşam progestan sabah akşam ikişer
Bulunduğun yerde devlet ya da üniversite hastanesi varsa acilleirnde veya enjeksiyon servislerinde hatta aile hekimliğinde bile ücretsiz yapıyorlar sadece reçeteyi götürmek zorunlu yanında. Oralarda yaptıramazmısınız
Evet Canim doğru hatırladın o zaman ben düşük yapmıştım. Inş bu sefer kucağıma almak nasip olurcanım ben senı hatırladım. ekimde miydi aralıkta mı unuttum o zaman aynı gun yumurtalarımız toplanmıstı sanırm. senın dondurulup sonra transfer olacaktı. :) benım o seferde tek yumurta olmustu ve maalesefd tutmamıstı. umarım sımdı olur kuzum. hepimizin kucagı dolar ınsallah.
aaa düşük oldugunu unutmusum. sadece yumurta toplama oldu ve donduruldu dıye kalmıs aklımda. inşallah kzuum bu kez hayırlısıyla olsun herkes ıcın tum bekleyenler ıcınEvet Canim doğru hatırladın o zaman ben düşük yapmıştım. Inş bu sefer kucağıma almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?