Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

tarhana corbasi bulgur pilavi yaptim
yogurtlu semizotu ile normal yesil salata yaptim pazar gunu pazara gitmistim ziyan olmasinlar diye
kardesimle ben variz zaten esim yurtdisinda bir de bizde kopus var
iftar yapanlara hayirli iftarlar olsun
Oh oh ben de bulgur pilavı yaptım Amin canım. Afiyet olsun.

tarhana corbasi bulgur pilavi yaptim
yogurtlu semizotu ile normal yesil salata yaptim pazar gunu pazara gitmistim ziyan olmasinlar diye
kardesimle ben variz zaten esim yurtdisinda bir de bizde kopus var
iftar yapanlara hayirli iftarlar olsun

Ay ne güzel biz de köpek istiyoruz eşimle ama bi türlü cesaret edemiyoruz

Ay ne güzel biz de köpek istiyoruz eşimle ama bi türlü cesaret edemiyoruz
sahip olmasi birlikte yasamasi harika bir duygu fakat asla tavsiye etmem
hem tum gun tek kaliyo biz calisiyoruz hem bildigin cocuk sorumlulugu yeri geliyo hasta oluyo yeri geliyo sokakta kopekler kovaliyo gece yalniz kalamiyo herseyi yemiyo ama biz onsuz o bizsiz yasayamayiz

Kızlar benim kedi kopek sevmemem lazımmış ,ciğ et yememem çiğ ete dokunmamam lazımmıs ,bi kandegerımde cıktı bu ,aklınızda olsun

Toksoplazma denıyo buna ,hamılelıkte cok riskli
Canım bana o test yapıldı geçmişte geçirmişim. Vücut bir defa geçirince tam bağışıklık sağlıyormuş ömür boyu. Hatta doktor iyi ki geçirmişsin. Hamilelikte o riskin olmaz en azından dedi. Ayrıca iyi yıkanmamış sebzelerden de bulaşıyor ki benim gibi dışarıdan çok beslenmek zorunda kalıyorsanız riskli bir şey.

Sanirim dertetmemem lazim surekli kafama dis gebelik geliyo fln neyse bugin lekelenme.azaldi cok sukur aksam kan testine gidicem ins artis gosterir 5.09 cuktu degerim smdi 10 fln olmasi lazm sanrsam
En az 10 canım hatta %60lik bı artış bile yetiyomus yükselir o dert etme sen :)) bnm de aklıma çok geliyor valla normal her ihtimali düşünüyoruz

Evet benım testimde negatıf yazıyordu yani gecırmemısım,cok dıkkat etmem gerek

bende de toxo pozitif zaten ayni evde yasiyoruz asilarini duzenli yaptirsak da sokaktan bakteri tasiyordur kucuk danacik
sebzeler icin de farkli yorumlar var kimisi karbonatli suda bekletilmesi gerekir sirke konvansiyonel sebzelerde kimyasallarin gecirgenligini artiriyor diyor ben organikciyim zaten yillardir o yuzden cesme suyunda bekletiyorum sadece

Evet benım testimde negatıf yazıyordu yani gecırmemısım,cok dıkkat etmem gerek
Benim de kızamık bağışıklığımda sorun var. Annem kesinlikle aşıların tamdı diyor. Hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim. O yüzden doktorun biri sorun olarak görmüştü. Ama bu doktorum önemsemedi pek. İnşallah sorun yaşamam.

Ben hiç bir hayvana dokunamam mesela korkum var. Ona rağmen et ya da sebzeden kapmışım bir şekilde. Ama şimdi gerçekten şükrediyorum. Kendini koruma cidden zor ve yorucu. Hayatının tadını alıp götürüyor tedirginlikler. Ben de bazen sirke bazen sadece öyle yıkayıp kullanıyorum yalan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…