• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Kızlar catlatma ignesinden 13gün sonra test yaptim böyle cikti. Ben ciplak gozle silik bir cizgi goruyorum ama siz bisey goruyor musunuz?
IMG_20170524_090416.jpg

Evet Cnm çizgi gözüküyor ama sen idrara takılma adet gününde test yap bende çatlama iğnesinden sonra adet gününde kan verdim 93.70 çıktı çok şükür :)darısı başına
Kızlar catlatma ignesinden 13gün sonra test yaptim böyle cikti. Ben ciplak gozle silik bir cizgi goruyorum ama siz bisey goruyor musunuz?Eki Görüntüle 1999505

Günaydın anne adayları inşallah birgun hamis bayanlar deriz birbirimize bugün catlatma ignesinden sonraki 6. Günüm bekliyorum dün kasıklarım da baya batmalar yaşadım ve çok ağrı hissediyorum arada oluyo

Hemen anlatmalıyım :)) evlendim 5 ay korundum sonra korunmayı bıraktım adetlerim düzensizleşmeye başladı. doktora gittim bişey yok dedi eşim verdi tahlil tabi ben kafaya takmaya basladım.Sonra kimyasal gebelik yaşadım..Sonra yine taktım. tabi bu arada ilk 63 tü kilom sonra 85 oldum diyete başlıcam yeter artık bebek diye kendimi kaptırdım dedim. Bu arada ben hastanede calısıyorum sürekli gebeler bebekler vs psikolojim bozulmuştu. Sonra 3 hafta diyet yaptım 5 kilo verdim mide bulantılarım basladı dedim ki diyetten heralde sonra tahlil baktırdım 96 cıktı ben şok herkes benle beraber ağlıyor filan derken işte şimdi 11 haftalık olucam nerdeyse :)
gerçekten sende de bu yöntem işe yaramış:) kafaya takmayınca oluyor yöntemi :) çok sevindim.bende takmamaya çalışacağım bu ay benimde kilo vermem lazım hipotroidi yüzünden kilolar yapıştı kaldı üstümde.hazır Ramazan ayıda geliyorken biraz dikkatli beslenerek vereyim bari.düşüncesinden kurtulayım :)

gerçekten sende de bu yöntem işe yaramış:) kafaya takmayınca oluyor yöntemi :) çok sevindim.bende takmamaya çalışacağım bu ay benimde kilo vermem lazım hipotroidi yüzünden kilolar yapıştı kaldı üstümde.hazır Ramazan ayıda geliyorken biraz dikkatli beslenerek vereyim bari.düşüncesinden kurtulayım :)
Evet evet süper oluıyooo :)) Şişko anne olucam hayırlısı artık :)

Hamiş anneler bol bol dua edin bende bu ay ilk defa klomen e başladım 22 mayısta gittim doktora sağda ve solda dörder tane yumurta var dedi klomen e başladım ayın 30 gel dedi çok merak ediyorum neler olacak

Hamiş anneler bol bol dua edin bende bu ay ilk defa klomen e başladım 22 mayısta gittim doktora sağda ve solda dörder tane yumurta var dedi klomen e başladım ayın 30 gel dedi çok merak ediyorum neler olacak
Hayırlısı hakkında inşallah istediğin gibi olur herşey canm

Ha ha bu gidisle sende ikiz olacak 4 er tanemi masallah kuzuma rabbim yuzunu guldursun canim spermler hangi yone gitse yumurta bulcaklar ohh ne guzel

Bu konuda inanın doktorunuz cok önemli. Ben hastanede calısıyorum mesela klomen verdi bi doktor sonra beni 1 kere takip etti ve çatlatma iğnesi verdi. Olmadı o ay. Sonra acıbadem bakırköy hastanesine gittim ordaki doktor resmen gün aşırı beni muayene etti menogon verdi sonrasında çatlatma iğnesi yaptı ve elhamdülillah Rabbimin izni ile doktorumun emekleri karsıında oldu. Dilerim sizinde olur.

Bu konuda inanın doktorunuz cok önemli. Ben hastanede calısıyorum mesela klomen verdi bi doktor sonra beni 1 kere takip etti ve çatlatma iğnesi verdi. Olmadı o ay. Sonra acıbadem bakırköy hastanesine gittim ordaki doktor resmen gün aşırı beni muayene etti menogon verdi sonrasında çatlatma iğnesi yaptı ve elhamdülillah Rabbimin izni ile doktorumun emekleri karsıında oldu. Dilerim sizinde olur.
Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza . benim doktorum çok kibar ve çok ilgili bakalım inşallah olur

Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza . benim doktorum çok kibar ve çok ilgili bakalım inşallah olur
bu işte önemli olan ilacı verdikten sonra sürekli takip etmesi.Annelik duygusunu yürekten isteyen herkese Rabbim duygusunu yaşatmadan dünyadan göç ettirmesin.

Back