- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
- Konu Sahibi Rabisscyln
- #1.421
Her biseyi not aldim manyakligin bolesi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar catlatma ignesinden 13gün sonra test yaptim böyle cikti. Ben ciplak gozle silik bir cizgi goruyorum ama siz bisey goruyor musunuz?Eki Görüntüle 1999505
Haklisin canim heyecan iste benimki. Tebrik ederim seni. Darisi insallah basima..Evet Cnm çizgi gözüküyor ama sen idrara takılma adet gününde test yap bende çatlama iğnesinden sonra adet gününde kan verdim 93.70 çıktı çok şükür :)darısı başına
gerçekten sende de bu yöntem işe yaramış:) kafaya takmayınca oluyor yöntemi :) çok sevindim.bende takmamaya çalışacağım bu ay benimde kilo vermem lazım hipotroidi yüzünden kilolar yapıştı kaldı üstümde.hazır Ramazan ayıda geliyorken biraz dikkatli beslenerek vereyim bari.düşüncesinden kurtulayım :)Hemen anlatmalıyım :)) evlendim 5 ay korundum sonra korunmayı bıraktım adetlerim düzensizleşmeye başladı. doktora gittim bişey yok dedi eşim verdi tahlil tabi ben kafaya takmaya basladım.Sonra kimyasal gebelik yaşadım..Sonra yine taktım. tabi bu arada ilk 63 tü kilom sonra 85 oldum diyete başlıcam yeter artık bebek diye kendimi kaptırdım dedim. Bu arada ben hastanede calısıyorum sürekli gebeler bebekler vs psikolojim bozulmuştu. Sonra 3 hafta diyet yaptım 5 kilo verdim mide bulantılarım basladı dedim ki diyetten heralde sonra tahlil baktırdım 96 cıktı ben şok herkes benle beraber ağlıyor filan derken işte şimdi 11 haftalık olucam nerdeyse :)
Evet evet süper oluıyooo :)) Şişko anne olucam hayırlısı artık :)gerçekten sende de bu yöntem işe yaramış:) kafaya takmayınca oluyor yöntemi :) çok sevindim.bende takmamaya çalışacağım bu ay benimde kilo vermem lazım hipotroidi yüzünden kilolar yapıştı kaldı üstümde.hazır Ramazan ayıda geliyorken biraz dikkatli beslenerek vereyim bari.düşüncesinden kurtulayım :)
olsun canım verirsin sen onları eminim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et :)Evet evet süper oluıyooo :)) Şişko anne olucam hayırlısı artık :)
Her zaman her sabah ezanını duydugumda özellikle dua ediyorum inan bana.Şuanda hiçbişey hissetmiyorum ama özel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsinolsun canım verirsin sen onları eminim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et :)
Canım normal o oluyor. HAYırlısı olsun inşAllah hakkınd.aGünaydın anne adayları inşallah birgun hamis bayanlar deriz birbirimize bugün catlatma ignesinden sonraki 6. Günüm bekliyorum dün kasıklarım da baya batmalar yaşadım ve çok ağrı hissediyorum arada oluyo
YANİ demem oki acaba bu ağrılar batmalar döllenme nin belirtisimiCanım normal o oluyor. HAYırlısı olsun inşAllah hakkınd.a
değişebiliyor canım. Şöyle ki vücuda hormon salgılanıyor ondan kaynaklı belirtiler olabilir. Mesela ben 2 kere çatlatma iğnesi vurdurdum.Belirtiler aynıydı ilki negatif ikincisi pozitifti.YANİ demem oki acaba bu ağrılar batmalar döllenme nin belirtisimi
Hayırlısı hakkında inşallah istediğin gibi olur herşey canmHamiş anneler bol bol dua edin bende bu ay ilk defa klomen e başladım 22 mayısta gittim doktora sağda ve solda dörder tane yumurta var dedi klomen e başladım ayın 30 gel dedi çok merak ediyorum neler olacak
Ha ha bu gidisle sende ikiz olacak 4 er tanemi masallah kuzuma rabbim yuzunu guldursun canim spermler hangi yone gitse yumurta bulcaklar ohh ne guzelHamiş anneler bol bol dua edin bende bu ay ilk defa klomen e başladım 22 mayısta gittim doktora sağda ve solda dörder tane yumurta var dedi klomen e başladım ayın 30 gel dedi çok merak ediyorum neler olacak
Süpersin yaaa :) enerjik iyi geldin allah raxı olsun inşallah hepimize tattırsın Rabbim o duyguyuHa ha bu gidisle sende ikiz olacak 4 er tanemi masallah kuzuma rabbim yuzunu guldursun canim spermler hangi yone gitse yumurta bulcaklar ohh ne guzel
Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza . benim doktorum çok kibar ve çok ilgili bakalım inşallah olurBu konuda inanın doktorunuz cok önemli. Ben hastanede calısıyorum mesela klomen verdi bi doktor sonra beni 1 kere takip etti ve çatlatma iğnesi verdi. Olmadı o ay. Sonra acıbadem bakırköy hastanesine gittim ordaki doktor resmen gün aşırı beni muayene etti menogon verdi sonrasında çatlatma iğnesi yaptı ve elhamdülillah Rabbimin izni ile doktorumun emekleri karsıında oldu. Dilerim sizinde olur.
bu işte önemli olan ilacı verdikten sonra sürekli takip etmesi.Annelik duygusunu yürekten isteyen herkese Rabbim duygusunu yaşatmadan dünyadan göç ettirmesin.Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza . benim doktorum çok kibar ve çok ilgili bakalım inşallah olur
Hmmm anladım canım bende diyorum o ne yapıyor ne oluyoCanm bebe aspirin kan sulandırıcı pıhtılaşmı onluyo