Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Biz kadınların işi cidden çok zor ya belirtimiz olsada tersi çıkıyo olmasada tersi çıkıyo ben sevmiyorum bu işleri adet olmak istemiyorum artık anne olmak istiyorum
Aynen cnm örnek ben ya hepsni yaşadm snra kırmzı naplm nasip deglmi şdger aya alrz inş iyi haber klomrnr başla

Canim hiç canını sıkma Rabbim büyük artık önümüzdeki aya nasip olur insallah uzulme. Rabbim her şeyin hayırlısını versin . En kısa zamanda nasip olur insallah Her şey Rabbimden dilerse isterse olur. Dua edelim. Insallah her şey güzel olacak.

Aynen cnm örnek ben ya hepsni yaşadm snra kırmzı naplm nasip deglmi şdger aya alrz inş iyi haber klomrnr başla
Ben klomen miş ne bişi kullanmıcam..

Hakiki zeytinyağına 15 tane şeker koyup fitil gibi vajinana yerleştiriyomuşsun.

Zeytin yapda 15 tane inciri kaynatıp sabahları aç karnına yiyomuşsun...

Bunu yapcam bunu yapanlar o ay hamile kalmış adet biter bitmez yapıyomuşsun

Aminn inşallah canım bakalım haziran ayına gün sayıcaz inşallah haziranda yüzümüz güler

Kızlar eltimle konuştum kendiside ilk çocuğunu tedaviyle olmuştu hiöbir kür yapma doktoruna git iğne vurulduğun zaman 36 saat say alarm kur o saatde ilişkiye gir afedersiniz sen zevke gelmeden eşin boşalmasın dedi...

Adetim mesela benim tam 6 gün sürüyor ya adete başladığın günden itibaren 8 gün bekle 9.10.11.12.13.14.15.16.17 günler ilişkiye gir kendini takip et ayağını 2.3 saat havada tutucaksın dedi...

Yengemin 3 tane oğlu var bunları uygulayarak hamile kalmış..

Kızlar sizde uygulayın

Rabisscyln canım çok üzüldüm ama yapacak hiç bi şeyimiz yok maalesef... kaç yıllık evlisin bilmiyorum canım ama ben 4 yıllık evliyim ama hala yok bi bebeğim... dün adet olamıyorum diye dr a gittim yumurtalarım çatlıyor gösterdi dr... ben çatlamıyor oyüzden olmuyor sanıyordum ama çatlıyormuş.. adet olunca gel tedaviye başlayalım direk aşılamaya gidelim dedi... adet söktürücü verdi adet olunca başka dr a gidecem.. eğer oda aşılama derse direk aşılamaya geçecem... her ay 700 verdim diyorsun ya benim dr aşılama ücreti 800 dedi... şansımız yükselir...

Yukarda birşey paylaştım yumurtan çatlıyorsa kesin uygula eltimib 3 yıl olmadı 7 ay tedavi gördü 8.ay iyice yumurtlamalarını takip etti ...

Bebiş için herşey değiyor napalım o bu desekde..

Ben ovulasyon testi alocam adetim bitincede kendimi iyice dinlicem ilişkikerimi bilinçli yaşicam rabbim inşallah bu ay verir.. 2 yıl oldu benimde.

İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Rabiş senin reglin normal oldu mu

He tamam canım. Uygula bakalım ama her gün ilişki spermin kalitesini düşürmwz mi ya ondan korkuyorum
Yok birşey olmaz hergün 1 kez yapmak gerekiyormuş 1 günde 2 kez olunca içerde kalan spermde dışarı çıkıyormuş ,ben uygulicam onun 3 tane oldu böyle

Anladım canım benim bende incir ve havuç kürünü denemiştim... birde kaç gündür çok yoğun akıntım geliyordu dr dün baktığında yumurtluyorsun dedi... sanırım evlendim evleneli ilk defa yumurtluyorum çünkü hayatımda hiç bu kadar akıntım olmadı benim... dün akıntım bitmişti bugün yine başladı... ama ben anlamadığım için hiç birini değerlendiremedim.. (

En yoğun akıntı olduğu gün yumurtlama günüdür. Afedersin iç çamaşırından pantolonuna bile geçrr ben o günlerde günlük ped takıyorum ancak yetiyor. İşte o günden 2 gün önce ve o gün en avantajlı olduğumuz günler.

Şimdi değerlendir işte benim orda yazdığımı uygula canım inşallah bu ay şanslı ayındır ne güzel artık nasıl yumurtladığını anlamışsın ona göre ilişkiye gir

Evet canım ama ben evlendim evleneli hiç okadar akıntım olmuyordu ilk defa bu ay oldu... ben zaten en son 27 martta adet oldum adet olamıyorum diye gittim doktora... doktorum ultrasonda gösterdi bak yumurtan çatlamış bile dedi.. ilk defa olunca ben hamileyim sandım... 2 ay boyunca folik asit kullandım galiba oyüzden yumurtladım... şuan adet söktürücü içiyorum... adet olunca başka dr a gidecem eğer oda aşılama derse direk aşılamaya geçecem artık beklemek istemiyorum...

Şimdi değerlendir işte benim orda yazdığımı uygula canım inşallah bu ay şanslı ayındır ne güzel artık nasıl yumurtladığını anlamışsın ona göre ilişkiye gir
Canım bugünde yumurtluyorum ama bugünü de değerlendiremeyeceğim of ya canım ben artık kürlerle uğraşamicam 27 yaşındayım doğurganlığım azalmadan açılışı yapmam lazım..

Yumurtlama dışında başka sıkıntın var mı canım ? Bide yaş kaçtı ?

Canım bugünde yumurtluyorum ama bugünü de değerlendiremeyeceğim of ya canım ben artık kürlerle uğraşamicam 27 yaşındayım doğurganlığım azalmadan açılışı yapmam lazım..
Bende 25 yaşındayım canım kürlere doktor tedavisine devam ederken edebilirsin aksine fsh düşürür yumurtaları geliştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…