- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
- #1.241
İnşallah 2018 de hamiş hamiş göbekli gezmek istiyorumHadi bakalım haziran bizim ayımız olsun inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah 2018 de hamiş hamiş göbekli gezmek istiyorumHadi bakalım haziran bizim ayımız olsun inşallahhh
Geçmiş olsun bende 1 kez kimyasal yaşadım inşallah haziran ayı bize uğurlu gekir2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay süreci hızlandırmak için klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm. Rabbim lütfuyla hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhh..
Canm okurken içim gitti inan bencede rabbime dua et bekle sabret ben inanyrm kalck sen inan aceleyle hiçbirşey olmaz bu hayatta brkle sabret acele etme ben artk öle yapyrm zamana braktm bende cnmBi yanlış test yüzünden neler yaşadım demekki hemen test felan yapmicakmışsın adetin geçerse herşey başlıyor....
Herşey için saolun kızlar doktoru bırakmaya karar verdim rabbim vericekse yine verir nasıl olsa bir sorunumuz yok böyle seviniyorum heycanlanıyorum doktora gisip geldikce benim durumumda okup hamile kalanları duydukca , demek ki bana daha nasip değilmiş ailemi boş yere heveslendirdim...
Dün çok üzüldüm eşime de söyledim napayım doktorumada gittim kendimde birşeyler denedim çabaladım olmadı demekki rabbim zamanını günü nü bekliyor ,elbette isyan edemem rabbimin gücüne gitmesin o ne zaman verirse kabulüm bari hiç yokta her ay 700.800 hastaneye harcicama evde kendim birşeyler yapmaya çalışırım o parada cebime kalır rabbim verdi mi herşekilde veriyo dün cenaze evine gittiğim gelininde olmuyomuş doktora gitmiş 2 aşılaması tutmamış tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden hamile kalmış.....
Gurban olduğum rabbim en kısa zamanda içinde bende olmak üzere isteyen herkeze nasip eylesin....
Doktorunla görüştün mü.? Değerin yükseliyor sonucunda. 1000 ona en azından vajinal ultrasonla bakabilir.Kizlar ya bi yardim edin acaba dis gebeliikmi yasiyorum pazartesi 394 olan sonucum bu gun 1000 cikti niye az yukseliyo 4 cu gebeligim artik bende kucagima sag salim almak istiyorum kafayi yiycem
Hayir gorusemedim aradim acmadi neden yavas yukseliyo ya inan aglamamak icin kendimi zor tutuyomDoktorunla görüştün mü.? Değerin yükseliyor sonucunda. 1000 ona en azından vajinal ultrasonla bakabilir.
Bak, biliyorsun bizim sistem biraz garip. Tamamen hipofize bağlı; yani duygularına. Neye inanırsan onu yaşarsın. Çocuğuna bu hayatta savaşmayı sen öğreteceksin. Şimdiden kendini bırakırsan o da bırakır. Sen güçlü ol ki o da güçlü olsun.Hayir gorusemedim aradim acmadi neden yavas yukseliyo ya inan aglamamak icin kendimi zor tutuyom
En iyisi bu kendimizi kendimiz yıpratıyoruz yanımızda da eşlerimizi götürüyoruz böylesi hayırlıymış allahın işine karışılmaz ,biz dua edelim rabbim inşallah tez zamanda verir..Canm okurken içim gitti inan bencede rabbime dua et bekle sabret ben inanyrm kalck sen inan aceleyle hiçbirşey olmaz bu hayatta brkle sabret acele etme ben artk öle yapyrm zamana braktm bende cnm
Canım doktorun ne diyor bu duruma kimyasal felanda olabilir ama sen böyle düşünme bazı gebelikte yavaş ilerliyor..Kizlar ya bi yardim edin acaba dis gebeliikmi yasiyorum pazartesi 394 olan sonucum bu gun 1000 cikti niye az yukseliyo 4 cu gebeligim artik bende kucagima sag salim almak istiyorum kafayi yiycem
Ya haklisin ama inanki artik yoruldum her defasinda ellerimin bos kalmasindan bende dusunmek istemiyorum kotu bisey ama olmuyo yapamiyorum dile kolay 4 gebelik ve elde var 0Bak, biliyorsun bizim sistem biraz garip. Tamamen hipofize bağlı; yani duygularına. Neye inanırsan onu yaşarsın. Çocuğuna bu hayatta savaşmayı sen öğreteceksin. Şimdiden kendini bırakırsan o da bırakır. Sen güçlü ol ki o da güçlü olsun.
Doktorumu aradim acmadi nalet olasica inan artik cok yoruldum uyku uyuyamiyorum yeminle 1 haftadir ne olucak diye niye bu kadar yavas ilerliyo diye dış gebeliktende korkuyorum suan off nabicami sasirdimCanım doktorun ne diyor bu duruma kimyasal felanda olabilir ama sen böyle düşünme bazı gebelikte yavaş ilerliyor..
Kendini boşa üzüyodçsun bak beni gördün ağladım sızlandım ama olacaktan kaçamadım..Doktorumu aradim acmadi nalet olasica inan artik cok yoruldum uyku uyuyamiyorum yeminle 1 haftadir ne olucak diye niye bu kadar yavas ilerliyo diye dış gebeliktende korkuyorum suan off nabicami sasirdim
Canim haklisin cok haklisin ama iste uzulmemek elde degil ha rabbimden ne gelirse basim gozum ustune ama artik baskalarinin cocuklarini gordukce benden sonra evlenenlerin 2 ci 3 cu yu dogurdugunu gordukce bitiyorum ben artik kendimide gectim esimi baba yapamiyorum ona parcalaniyo kalbimKendini boşa üzüyodçsun bak beni gördün ağladım sızlandım ama olacaktan kaçamadım..
Rabbim ne derse o olur , al eline kur,anı biliyorsan bolca oku rabbimden iste ağlayarak birşey cidden yapamıyoruz..
Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah bir sorun yokturda seninledir bebişin,uzan yat üzme kendini yorma kendini herşey yine olacağına varıyor
Ben de 2 kimyasal gebelik yaşadım. Elde sıfır olarak düşünme. Şükret. Bu da bizim bir sınavımız.Ya haklisin ama inanki artik yoruldum her defasinda ellerimin bos kalmasindan bende dusunmek istemiyorum kotu bisey ama olmuyo yapamiyorum dile kolay 4 gebelik ve elde var 0
Senin söylediklerini dün eşimle konuştuk benim yaşıtlarım bizimle evlenenlerin 2.3. Çocukları oldu biz daha yerimizde sayıyoruz böyle olacağını biliyodum dedi...Canim haklisin cok haklisin ama iste uzulmemek elde degil ha rabbimden ne gelirse basim gozum ustune ama artik baskalarinin cocuklarini gordukce benden sonra evlenenlerin 2 ci 3 cu yu dogurdugunu gordukce bitiyorum ben artik kendimide gectim esimi baba yapamiyorum ona parcalaniyo kalbim
Aynn cnm bnde olcm agrlrm bşldı dgr aya artkEn iyisi bu kendimizi kendimiz yıpratıyoruz yanımızda da eşlerimizi götürüyoruz böylesi hayırlıymış allahın işine karışılmaz ,biz dua edelim rabbim inşallah tez zamanda verir..
Biz kadınların işi cidden çok zor ya belirtimiz olsada tersi çıkıyo olmasada tersi çıkıyo ben sevmiyorum bu işleri adet olmak istemiyorum artık anne olmak istiyorumAynn cnm bnde olcm agrlrm bşldı dgr aya artk