- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
Özelemi gidiyosun devletemi canımInsallah canim hemen randevu aliyorum pazartesi icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelemi gidiyosun devletemi canımInsallah canim hemen randevu aliyorum pazartesi icin
Devlet canim burda ozel yok ama sonucu alir almaz ozelde doktorum var ordan da randevu alcam kontroller icin. Oglumun doktoru ozele gecti cokta memnundum zaten doguma ona gitmistim bundada kontrollere ona giderim heraldeÖzelemi gidiyosun devletemi canım
Devletteki doktorundanda memnunsan ona devam et boşyere özele para verme ben özele gisiyorum ama dpktorum cidden çok iyi baya hamiş olmalarını sağladıklarıda var.Doğumu felan devlette düşünüyorum 3.4 milyar harcamama gerek yok bebeğime harcarım daha iyi kontrollerimi bile belki devlette iyi bir doktor bukursam orda yaptırmaya başlarımDevlet canim burda ozel yok ama sonucu alir almaz ozelde doktorum var ordan da randevu alcam kontroller icin. Oglumun doktoru ozele gecti cokta memnundum zaten doguma ona gitmistim bundada kontrollere ona giderim heralde
Ankaralıyım canım ankara etlikte oturuyorumBu arada nerelisin sen canim ?
Aa benimde burdan cok yakin bir arkadasim tasindi Ankara yaAnkaralıyım canım ankara etlikte oturuyorum
Hadi ya sende gelAa benimde burdan cok yakin bir arkadasim tasindi Ankara ya
Doktor iyiye benziyor da daha yeni gittigim icin bilemiyorum ama diger doktorumdan cok memnundum eger memnun kalirsam devam ederim ama dogumu yinede burda yapmam hastane kucuk o yuzden ilgisi guzel olmaz heraldeDevletteki doktorundanda memnunsan ona devam et boşyere özele para verme ben özele gisiyorum ama dpktorum cidden çok iyi baya hamiş olmalarını sağladıklarıda var.Doğumu felan devlette düşünüyorum 3.4 milyar harcamama gerek yok bebeğime harcarım daha iyi kontrollerimi bile belki devlette iyi bir doktor bukursam orda yaptırmaya başlarım
Bir ara dusunuyorduk aslinda ama vazgectik sonradan burda isimiz iyi evimizi de kendimiz yaptirdik o yuzden pek gitmeye niyetimiz yok ama hayirlisi tabiki bizde afyondayiz ama ben kendim bursaliyimHadi ya sende gel
Anladım canımm , senin için hangi doktor iyiyse onu tercih et zatenBir ara dusunuyorduk aslinda ama vazgectik sonradan burda isimiz iyi evimizi de kendimiz yaptirdik o yuzden pek gitmeye niyetimiz yok ama hayirlisi tabiki bizde afyondayiz ama ben kendim bursaliyim
AynenAnladım canımm , senin için hangi doktor iyiyse onu tercih et zaten
nerde yaptırıcaksın aşılamanı ? hayırlısı olsun hakkında
En iyisi canım ben ocakda çektirmiştim ama malesef sonuç alamadım inşallah sen alırsın canımm
Haberlerini bekliyorumInşallah canım bakalım hayırlısı.
Hiçbirşey olmaz canım ne olacak.Bugünden itibaren hergün gün aşırı ilişkiye girArkadaslar catlatma ignemi vurdurdum simdi banyo yapsam sikinti olur mu
Bunda öyle sorun yok canım gir duşuna normal hayatına devamTesekkurler rabis igneden 2-3 saat sonra yap derler ya aklima takildi bwnimde hemen olmam gerekiyohadi bakalim insallhhhh minnosum olur