• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Özelemi gidiyosun devletemi canım
Devlet canim burda ozel yok ama sonucu alir almaz ozelde doktorum var ordan da randevu alcam kontroller icin. Oglumun doktoru ozele gecti cokta memnundum zaten doguma ona gitmistim bundada kontrollere ona giderim heralde

Devlet canim burda ozel yok ama sonucu alir almaz ozelde doktorum var ordan da randevu alcam kontroller icin. Oglumun doktoru ozele gecti cokta memnundum zaten doguma ona gitmistim bundada kontrollere ona giderim heralde
Devletteki doktorundanda memnunsan ona devam et boşyere özele para verme ben özele gisiyorum ama dpktorum cidden çok iyi baya hamiş olmalarını sağladıklarıda var.Doğumu felan devlette düşünüyorum 3.4 milyar harcamama gerek yok bebeğime harcarım daha iyi kontrollerimi bile belki devlette iyi bir doktor bukursam orda yaptırmaya başlarım

Devletteki doktorundanda memnunsan ona devam et boşyere özele para verme ben özele gisiyorum ama dpktorum cidden çok iyi baya hamiş olmalarını sağladıklarıda var.Doğumu felan devlette düşünüyorum 3.4 milyar harcamama gerek yok bebeğime harcarım daha iyi kontrollerimi bile belki devlette iyi bir doktor bukursam orda yaptırmaya başlarım
Doktor iyiye benziyor da daha yeni gittigim icin bilemiyorum ama diger doktorumdan cok memnundum eger memnun kalirsam devam ederim ama dogumu yinede burda yapmam hastane kucuk o yuzden ilgisi guzel olmaz heralde

Bir ara dusunuyorduk aslinda ama vazgectik sonradan burda isimiz iyi evimizi de kendimiz yaptirdik o yuzden pek gitmeye niyetimiz yok ama hayirlisi tabiki :-) bizde afyondayiz ama ben kendim bursaliyim
Anladım canımm , senin için hangi doktor iyiyse onu tercih et zaten

Back