Bende oyle degerlendirdim insallah olumli olur hepimizinnHayır canım iğnenin akşamı ve takip eden 2gün
36 saat sonra ilişki oldu 3 gün boyunca .Eşimin bi sorunu yok testlerinde.Ve maalesef bende polikistik var.Ama adet oluyorum ve kilom 52Siz iğne sonrası nasıl değerlendirdiniz kaç gün oldu ilişki polikistik var mi eşiniz muayene olmuş muydu
Sanıyorum iğne olmak konusunda bir gün var aramzda bnde bu belirtilern hiç biri yokKizlar ignemin 6. Gunundeyim ilkdefa oldum normalde adete 3 gum kala falan gogus agrim baslardi benim bu sefer 9 gun onceden basladi igne yan etkisimi bu size de oldu mu
Kan tahlili verdn miBu bu sabahki test yani 12.günüm
Benm adet olmama yakin olurdu simdi dunden beri goguslerimde hafif bi aci hissdiyorum bide igne gunu kask agrim olmustu gecmisti bugun yine basladiSanıyorum iğne olmak konusunda bir gün var aramzda bnde bu belirtilern hiç biri yokzaten adet olcm zamanlarda olmazdı
Aslinda olmamasi daha iyi en azindan belirti aramazsinSanıyorum iğne olmak konusunda bir gün var aramzda bnde bu belirtilern hiç biri yokzaten adet olcm zamanlarda olmazdı
Hayrlısı bakalm yaaa insallah olurAslinda olmamasi daha iyi en azindan belirti aramazsinboyle kask agri vs olunca oldumu acaba diye insan dusunmekten kafayi yiyor
Hayır cesaret edemiyorumKan tahlili verdn mi
evet bnde 20sinde iğne oldm 21 22 23 test yaptm hep çift cıktı sonra 24 25 yapmadm bugün yaptm silikti yani iğne etkisini yitiriyoİgne olduğunuz zaman evde ovulasyon testi yaptınız mi hep beş alti gün boyunca hep çift çizgi gösteriyor sanırım. Benim iğne olalı yedi gün oldu ovulasyon testi hala çift çizgi sanırım devam etmeme gerek yok iğnenin etkisinden böyle
Bakk bilemedm smdiKizlar catla ignesinden sonra 3 test yaptim daha 7. Gunum giderek koyulaşti az da olsa siliklesmesj gerekmezmiydi etkisi gecmesi acisindan erken yapmak herturlu kafa karistirir ama cok testim vardi dayanamadim
Kizlar catla ignesinden sonra 3 test yaptim daha 7. Gunum giderek koyulaşti az da olsa siliklesmesj gerekmezmiydi etkisi gecmesi acisindan erken yapmak herturlu kafa karistirir ama cok testim vardi dayanamadim
Herkeste degisiyomus ama ya mesela beta sifirlanip sonradan artadabiliyomus cok karisik bu işlerEki Görüntüle 2640569
bak bu da bnm iğneden snraki aayla yaptıklarm gir gide silindi demek ki bnde umut yok yitip gidiyo beta sennki de iğne etkisini yitirmiş ama beta yükseliyo demek o zaman yani bn bunu anlıyorm
Benim hic bu kadar koyu cikmadi beta igneden 1 gun sonra yaltim ilk az belirgindi senin nasil koyu cikmis meselaEki Görüntüle 2640569
bak bu da bnm iğneden snraki aayla yaptıklarm gir gide silindi demek ki bnde umut yok yitip gidiyo beta sennki de iğne etkisini yitirmiş ama beta yükseliyo demek o zaman yani bn bunu anlıyorm
Evet 20 21 ilk iki test snra baktm hep cift çıkıyo ara verdim dün yaptm diğerni de bugun yaptm bakalm ne olckBenim hic bu kadar koyu cikmadi beta igneden 1 gun sonra yaltim ilk az belirgindi senin nasil koyu cikmis mesela
Seninle asagi yukari ayni zamanlarda ogrenicez bebiş varsa inşallahh olumlu olur ikimizindeEvet 20 21 ilk iki test snra baktm hep cift çıkıyo ara verdim dün yaptm diğerni de bugun yaptm bakalm ne olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?