Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Kizlar ignemin 6. Gunundeyim ilkdefa oldum normalde adete 3 gum kala falan gogus agrim baslardi benim bu sefer 9 gun onceden basladi igne yan etkisimi bu size de oldu mu

Kizlar ignemin 6. Gunundeyim ilkdefa oldum normalde adete 3 gum kala falan gogus agrim baslardi benim bu sefer 9 gun onceden basladi igne yan etkisimi bu size de oldu mu
Sanıyorum iğne olmak konusunda bir gün var aramzda bnde bu belirtilern hiç biri yok zaten adet olcm zamanlarda olmazdı

Sanıyorum iğne olmak konusunda bir gün var aramzda bnde bu belirtilern hiç biri yok zaten adet olcm zamanlarda olmazdı
Benm adet olmama yakin olurdu simdi dunden beri goguslerimde hafif bi aci hissdiyorum bide igne gunu kask agrim olmustu gecmisti bugun yine basladi

Aslinda olmamasi daha iyi en azindan belirti aramazsin boyle kask agri vs olunca oldumu acaba diye insan dusunmekten kafayi yiyor

İgne olduğunuz zaman evde ovulasyon testi yaptınız mi hep beş alti gün boyunca hep çift çizgi gösteriyor sanırım. Benim iğne olalı yedi gün oldu ovulasyon testi hala çift çizgi sanırım devam etmeme gerek yok iğnenin etkisinden böyle

evet bnde 20sinde iğne oldm 21 22 23 test yaptm hep çift cıktı sonra 24 25 yapmadm bugün yaptm silikti yani iğne etkisini yitiriyo

Kizlar catla ignesinden sonra 3 test yaptim daha 7. Gunum giderek koyulaşti az da olsa siliklesmesj gerekmezmiydi etkisi gecmesi acisindan erken yapmak herturlu kafa karistirir ama cok testim vardi dayanamadim

Eklentiler

• 20200527_124535.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar catla ignesinden sonra 3 test yaptim daha 7. Gunum giderek koyulaşti az da olsa siliklesmesj gerekmezmiydi etkisi gecmesi acisindan erken yapmak herturlu kafa karistirir ama cok testim vardi dayanamadim

bak bu da bnm iğneden snraki aayla yaptıklarm gir gide silindi demek ki bnde umut yok yitip gidiyo beta sennki de iğne etkisini yitirmiş ama beta yükseliyo demek o zaman yani bn bunu anlıyorm

Eki Görüntüle 2640569
bak bu da bnm iğneden snraki aayla yaptıklarm gir gide silindi demek ki bnde umut yok yitip gidiyo beta sennki de iğne etkisini yitirmiş ama beta yükseliyo demek o zaman yani bn bunu anlıyorm
Herkeste degisiyomus ama ya mesela beta sifirlanip sonradan artadabiliyomus cok karisik bu işler

Eki Görüntüle 2640569
Benim hic bu kadar koyu cikmadi beta igneden 1 gun sonra yaltim ilk az belirgindi senin nasil koyu cikmis mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…