• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

2sinide kullandım. Adetimin 5.günü başlayıp 5gün 2*1 femera 1*1 de klomen kullandım.
21mayısta iğnemi vurdum ve 20-21-22-23 bugünlerde birlikte olduk canım. Bakalım nası olcak. Bu benim 3. Çatlatma iğnem. Diğer vurulduğum iğnelerde 1 ya da 2gün deeğerlendirmiştik. Bu sefer 4gün değerlendirdik bakalım nolck🤣🤣

kesinlikle canım ya geçmiyo. Zaman geçsin diye netflix te dizi bırakmycm 15gün içerisinde sanırım 🤣🤣🤣

2sinide kullandım. Adetimin 5.günü başlayıp 5gün 2*1 femera 1*1 de klomen kullandım.
21mayısta iğnemi vurdum ve 20-21-22-23 bugünlerde birlikte olduk canım. Bakalım nası olcak. Bu benim 3. Çatlatma iğnem. Diğer vurulduğum iğnelerde 1 ya da 2gün deeğerlendirmiştik. Bu sefer 4gün değerlendirdik bakalım nolck🤣🤣

kesinlikle canım ya geçmiyo. Zaman geçsin diye netflix te dizi bırakmycm 15gün içerisinde sanırım 🤣🤣🤣
Benim doktorum adete kadar gün aşırı ilişki olsun dedi üç gün üst üste değerlendirdik bir gün ara verip bir gün daha düşünüyorum. Adete kadar devam etmesi gerekir mi acaba ? Eşiniz muayene oldu mu polikistik mi var sizde de

Benim doktorum adete kadar gün aşırı ilişki olsun dedi üç gün üst üste değerlendirdik bir gün ara verip bir gün daha düşünüyorum. Adete kadar devam etmesi gerekir mi acaba ? Eşiniz muayene oldu mu polikistik mi var sizde de

benim doktorum öyle bişey demedi canım. Sadece önemli olan 3gün dedi. Hatta hocam sperm kalitesi içingün aşırı ilişkiye girmemiz uygun değil mi dedim. Yumurta 24-36saat içerisinde çarlar dedi. Benim 3gün üst üste dememin sebebi spermler bi gün kaliteli bi gün kalitesiz olabilir dedi. İşi şansa bırakmamak için dedi. Evet canım polikstik var bende. Ama adetlerim aşağı yukarı düzenli, tüylenmem yok ve kilom yok hatta baya zayıfım. Sadece o kistler mevcut

Kızlar benim bugün 11. günüm test yaptım iki tane Bugün ikisi de pozitif çıktı farklı saatlerde yaptım sizce hamile miyim

benim doktorum öyle bişey demedi canım. Sadece önemli olan 3gün dedi. Hatta hocam sperm kalitesi içingün aşırı ilişkiye girmemiz uygun değil mi dedim. Yumurta 24-36saat içerisinde çarlar dedi. Benim 3gün üst üste dememin sebebi spermler bi gün kaliteli bi gün kalitesiz olabilir dedi. İşi şansa bırakmamak için dedi. Evet canım polikstik var bende. Ama adetlerim aşağı yukarı düzenli, tüylenmem yok ve kilom yok hatta baya zayıfım. Sadece o kistler mevcut
O 3 gun hangi gunleri dedi igneden 1 gun once igne gunu ve 1 gun sonrasimi

İnsallah hamilesindir ama en sağlıklısı 14. Günü beklemek iğnenin etkisi devam ediyor olabilir
İnşallah canım ya dün gece erken gebelik testi yaptım sildikten koyu çıktı baktığın anda hemen görülüyor yani sonra bu sabah 7 de yaptım yine aynı belli çok az düne göre koyu ama çokta değil merak içindeyim

Bu bu sabahki test yani 12.günüm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 63
Aslında evet düne göre bugün biraz daha koyu tam tersi olsaydi iğnenin etkisi derdik. İgnenin etkisi devam edebiliyormus ben iğne vurulmadığım aylar 10. Gün bile test yapıyordum. Bu sefer biraz bekleyeceğim korkuyorum iğnenin etkisiyle var görünmesine daha çok üzülürüm

Hayır canım iğnenin akşamı ve takip eden 2gün
Adet olana kadar devam ettiniz mi peki bana doktor iki günde bir olsun dedi. Benim üç gün üst üste bir gün bekleyip bir gün daha oldu. Adete kadar devam etsem faydası olur mu acaba? Bi formda doktorun biri ovulasyon harici devam etme hatta döllenme varsa sıkıntı olabilir demiş ama benim doktorum adete kadar devam et dedi

Bugün kontrole gittim ve biri 18 mm diğeri 20 mm olan yumurtalarımın çatlamadığını öğrendim :KK43:(( neden çatlamaz ki bu yumurtalar yahu. 2 gün sonra tekrar muayene :/
Çatlama iğnesi vurmadı mi benim biri 20 mm biri de 16 mm di bana iğne vurdu aslında bir iki gün daha bellese bana daha mi iyi olurdu sözce erken mi vurmuş

Aynen bu gittim doktorada tavsiye üzerine gittim özel bide okadar para harcadım gözum görmedi ama gebe olmayan birine kan sulandırıcı hem ilac hemde igne verılmezmiş gebe kaldıktan sonra kanda pırtılasma olırsa beya düşükten sonra verılırmıs ama benım gittim doktor bana daha ordada bisy yokken vermiştı ıkı ay kullandım göbegimden yapıyodum göbegım mos mor oldu 😔😔

Aynen bu gittim doktorada tavsiye üzerine gittim özel bide okadar para harcadım gözum görmedi ama gebe olmayan birine kan sulandırıcı hem ilac hemde igne verılmezmiş gebe kaldıktan sonra kanda pırtılasma olırsa beya düşükten sonra verılırmıs ama benım gittim doktor bana daha ordada bisy yokken vermiştı ıkı ay kullandım göbegimden yapıyodum göbegım mos mor oldu 😔😔
Polikistik var mi ondan kan sulandırıcı vermiştir. Bana da corasprin verdi polikistik var. Düşük riski polikistiklerde daha fazla olduğu için önlemi baştan almıştır

Aslında evet düne göre bugün biraz daha koyu tam tersi olsaydi iğnenin etkisi derdik. İgnenin etkisi devam edebiliyormus ben iğne vurulmadığım aylar 10. Gün bile test yapıyordum. Bu sefer biraz bekleyeceğim korkuyorum iğnenin etkisiyle var görünmesine daha çok üzülürüm
Evet canım yinede akşam tarar test yapacağım bakalım

Back