- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
İnsallahSeninle asagi yukari ayni zamanlarda ogrenicez bebiş varsa inşallahh olumlu olur ikimizinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallahSeninle asagi yukari ayni zamanlarda ogrenicez bebiş varsa inşallahh olumlu olur ikimizinde
Hyr hiçbir değişiklik yok ağrı sızı mide bulantısı halsizlik hassasiyet hiç bir sey yk
ayrıcAHyr hiçbir değişiklik yok ağrı sızı mide bulantısı halsizlik hassasiyet hiç bir sey yk
Gogus hassasiyetim var benm dokununca ustune yatinca falan ara ara da kasik agrisi. Bunlar benm adet onceside oluyodu ama 3 gun once falan 8 gun var basladi bu sefer neye yorsam bilemedim
Mide bulantisi halsizlik gebe olsak be 7 8 haftadan once baslamaz zaten canm ya keşke ayiet edebilcegmz bi belirti olsaydiHyr hiçbir değişiklik yok ağrı sızı mide bulantısı halsizlik hassasiyet hiç bir sey yk
Olabilecek belirtilerde yok ki kasık agrısı gbi bak bu saat oldu hala uyumadım post post acaba benmle aynı olan var mı dye arıyormMide bulantisi halsizlik gebe olsak be 7 8 haftadan once baslamaz zaten canm ya keşke ayiet edebilcegmz bi belirti olsaydi
Sen de varmi biseylerr
Ya hemen karamsarlik yapma hic belirtisi olmayp gebe cikan birsuruuu kisi var cevremde bileOlabilecek belirtilerde yok ki kasık agrısı gbi bak bu saat oldu hala uyumadım post post acaba benmle aynı olan var mı dye arıyorm
bekliyorum bakalm zaman gecmek bilmiyoYa hemen karamsarlik yapma hic belirtisi olmayp gebe cikan birsuruuu kisi var cevremde bile
Evet acaba doktorami gitsem diyorum bazen anlasiliyomuş rahm kalinlasmasindan falan gebelil ihtinalide doktorum kizar acele ettigim icinbekliyorum bakalm zaman gecmek bilmiyo
Bence de boş yere meşlul ediyosn derbeklcez yapcak bsey yokEvet acaba doktorami gitsem diyorum bazen anlasiliyomuş rahm kalinlasmasindan falan gebelil ihtinalide doktorum kizar acele ettigim icin
Ruyama bile girdi eşim ruyamda bu sefer oldu hamilesin diyodu cok guzel bi ruyaydiBence de boş yere meşlul ediyosn derbeklcez yapcak bsey yok
İnsallah öyledir ttlım ben iğneden sonraki 11. Günü bekliyodum test yapmak için ilaç etkisini kaybediyormş ama burda bir arkadasınkini okudum 13. Ve 14. Gününki testleri silik çizgü çıkmş ama kan verince negatifRuyama bile girdi eşim ruyamda bu sefer oldu hamilesin diyodu cok guzel bi ruyaydi
Cogu kisi en erken 15.gun yapin diyor bende ayin 4u yada 5i yapicam bidakaki testi dayanabilrsem tabiİnsallah öyledir ttlım ben iğneden sonraki 11. Günü bekliyodum test yapmak için ilaç etkisini kaybediyormş ama burda bir arkadasınkini okudum 13. Ve 14. Gününki testleri silik çizgü çıkmş ama kan verince negatif
Benmde o tarihi beklemem lazmCogu kisi en erken 15.gun yapin diyor bende ayin 4u yada 5i yapicam bidakaki testi dayanabilrsem tabi
Bugünde test yaptn mıKizlar catla ignesinden sonra 3 test yaptim daha 7. Gunum giderek koyulaşti az da olsa siliklesmesj gerekmezmiydi etkisi gecmesi acisindan erken yapmak herturlu kafa karistirir ama cok testim vardi dayanamadim
Yok yarin sabah yada yarindan sonra sabah yapicam canmBugünde test yaptn mı
Bende iki gün beklym demiştm de acaba sn yaptn mı due sordmYok yarin sabah yada yarindan sonra sabah yapicam canm
Benim yedi gündür hiç silikleşmedi ovulasyon testi acaba hiç çatlamadı mi yaaaayrıcA
Ovülasyon testi yapıyorm arada bir giderek silikleşiyo