- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
İki ay snra tüp bebek alt yapı için ilaçlar verckmş hocasına danspSen naptin ne durumdasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki ay snra tüp bebek alt yapı için ilaçlar verckmş hocasına danspSen naptin ne durumdasin
Canim 14unde catladi diyelim yumirtani 9gunde maalesef bu belirtiler olmaz bebek olduysa bile rahme anca tutunmuştur ama inşallahh vardirKızlar merhaba ayın 13ünde(adetin 8.günü) doktora gittim. Adet döngüm 30günde bir. Doktor 23mm yumurtamın olduğunu ve Yumurtam çatlamak üzere olduğunu söyledi. Normalde 16.gün yumurtlardım çok şaşırdım 8.gün yumurtladığıma. 5gün ilişki önerdi. Ve biz o günleri değerlendirdik. Ve benim 3-4gündür mide bulantım, sol bacağımda zaman zaman çekiliyo gibi ağrı, aşırı halsizlik kas ağrısı, uyku, bazen beyaz bazen sarı akıntılarım ve baş ağrım vardı. Bende mide bulantısı(çok şiddetli değil gün içinde zaman zaman oluyor, anlam veremiyor biraz normal bulantıdan farklı) ve baş ağrısı için korktum korona falan bulaştı sandım test yaptırdık negatif çıktı dün.Bugün adetimin 17.günü ve sabahtan beri de girip çıkan kasık batması, ağız kuruması, su içme isteği ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Sizce gebelikten olabilir mi? Biliyorum belirtiler için erken ama aklıma başka bişey gelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Selinos M muallimcicek Gelincik78
Gecen hafta 5 yildir bebek isteyen arkadasimin kendiliginden gebe kaldigini ogrendim hemde tup bebege randevu aldiklari ay mucize inşallah seninde oyle olurİki ay snra tüp bebek alt yapı için ilaçlar verckmş hocasına dansp
Ay canım napayım kasık ağrısı çekiyorum 2gündür anlamadım adetime de 9-10gün var daha.. sen napıyosun
İyi canim bende napayim ayni klomen igne vs sureci ben agrilara aldiris etmiyorum artik hicbiseye aldiris etmiyorum kendimizi dinledgmz icin hssettigimiz seyler benceAy canım napayım kasık ağrısı çekiyorum 2gündür anlamadım adetime de 9-10gün var daha.. sen napıyosun
Hadi bakalım inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzzKizlar ignemi bugun 12de yaptim hayirlisiyla bu ay gebe kalirim inşalllah şu onumuzdeki 2 hafta foruma girmeyip baska seylerle mesgul olayim diyorum kendinize iyi bakin inşallah buraya hamileyiiiiiim yazarim geldigimde
Ay inşallahhHadi bakalım inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzz
Tüp bebeğe baslıcaz tahlilller verdk
Canm sizde tam olarak sorun neydi ve ne zamandir deniyordunuz bende gebe kalamazsam tup dusunuyoruz ama 25yasindaym erkenmk acaba seney olsa 26Tüp bebeğe baslıcaz tahlilller verdk
İgne kullanmadin dimi bu ayKızlarr bugün test yaptım tekrar sabah adetimin 23.günü aşağı yukarıda 6- 7gün falan var adetime Bi bakar mısınız Selinos Gelincik78 M muallimcicek
Hayır canım hiçbşy kullanmadımİgne kullanmadin dimi bu ay
Yani silik çizgi görünüyo var gibi inşallahhKızlar hatta söyle atayım
Bencede var direk git kan ver bence acile canimmmHayır canım hiçbşy kullanmadım
Hemen cikti dimi cizguHayır canım hiçbşy kullanmadım
Canım 20dk sonr gördüm ya o yüzden emin olamadımHemen cikti dimi cizgu
Markasi neydi testin bebetime miCanım 20dk sonr gördüm ya o yüzden emin olamadım