Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)
- Konu Sahibi melos0508
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Bende carsmba oldm iğnemi au. Felaket kasıklarm ağrıyo sende de vr mı normal miBen dün akşam oldum çatlatma iğnesi bugün belim çok ağrıyo bi ilgisi var mı acaba
- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Bende Geçen Ay Klomen+ Çatlatma iğnesi vuruldum ama maalesef tutmadı Bu ayda doktor tekrar Klomen Verdi 20 mayısta yumurta kontrolüm var büyük ihtimal yine çatlatma iğnesi verir
nasl gecti muayneBugün kontrole gittim ve biri 18 mm diğeri 20 mm olan yumurtalarımın çatlamadığını öğrendim (( neden çatlamaz ki bu yumurtalar yahu. 2 gün sonra tekrar muayene :/
- 29 Temmuz 2011
- 167
- 51
- 298
Bende olmadı kasık ağrısı. Zaten ümitli değilim ya yarın belli olur benimBende carsmba oldm iğnemi au. Felaket kasıklarm ağrıyo sende de vr mı normal mi
- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Benımde icin hic rahat deil kan verdım bugun gene kan verdım yarın sonuc alcam bakalım Rabbım sevındırır ins
[/QUOTEcıktı mı tatlm sonuclar
- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Hadi yaaaKan 1.20 cıktı canım gebelık yok dendi klomene baslıcam bugın gene
- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
- 24 Nisan 2020
- 242
- 196
- 33
- 31
Aynen bu gittim doktorada tavsiye üzerine gittim özel bide okadar para harcadım gözum görmedi ama gebe olmayan birine kan sulandırıcı hem ilac hemde igne verılmezmiş gebe kaldıktan sonra kanda pırtılasma olırsa beya düşükten sonra verılırmıs ama benım gittim doktor bana daha ordada bisy yokken vermiştı ıkı ay kullandım göbegimden yapıyodum göbegım mos mor oldu
- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
Kan suşandıroco ilaç derken daha önce bu şekil Bi uygulama duymadım gebe kalma sürecinde iğne ve ilacın adı neydi acabaAynen bu gittim doktorada tavsiye üzerine gittim özel bide okadar para harcadım gözum görmedi ama gebe olmayan birine kan sulandırıcı hem ilac hemde igne verılmezmiş gebe kaldıktan sonra kanda pırtılasma olırsa beya düşükten sonra verılırmıs ama benım gittim doktor bana daha ordada bisy yokken vermiştı ıkı ay kullandım göbegimden yapıyodum göbegım mos mor oldu
- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Beta hormonu verdkleri için testin öyle cıkıyo tatlm bnde dün gece birde ilişki oldu ve cok sancm vardı buda catlama olduğunu gösteryorms bi kaç arkdasa sormuştmKizlar dun catlatma ignesi oldum bu gece 12de 36 saat olacak bugun yumirtanin catlamasi lazim sizce ovulasyon testime gore bu gece catlarmi
- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
Ama ignenin icinde lh yokki nasil oluyor bide biraz once tekrar test yaptim 2. Cizgi daha da koyulasmisBeta hormonu verdkleri için testin öyle cıkıyo tatlm bnde dün gece birde ilişki oldu ve cok sancm vardı buda catlama olduğunu gösteryorms bi kaç arkdasa sormuştm
Eklentiler
- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
Benimde dun gece aşiri sancim oldu igneyi yaptigim gunun gecesiBeta hormonu verdkleri için testin öyle cıkıyo tatlm bnde dün gece birde ilişki oldu ve cok sancm vardı buda catlama olduğunu gösteryorms bi kaç arkdasa sormuştm
- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
Bende seninle aynıyım. Bugün 9. Günüm olduAy kızlar bende 8. Gündeyim sırf can sıkıntısına oda evde var diye yani test yapmıştım sabah sonra bırakıp banyoda işe gittim, akşam geldiğimde baktım çok hafif gölgemsi Bi 2. Çizgi gördüm fotoda belli olmuyor denedim yoksa atacaktım buraya ama hiç aklımın harcı değil bu defa da tutmayacak bence, göğüsler şişmeye başladı bile benim regl hazırlıkları son gaz devam
- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
Ya aslında bazı hamile kalmak isteyenler coraspirin kullanıyor. Bana da söylediler ama ben kullanmadım.acaba senin tahlillerinde doktor böyle bir risk mi gördü de verdi. Çünkü pıhtılaşma olduğu gibi hemen düşük olıyor. Bizim bi çalışanımız bikaç kere üst üste hamile kaldı ve düşürdü. Meğersem pıhtılaşma olıyormuş. Yani her doktorun tedavi yöntemi farklıdır. BilemiyorumCatlatma ignesinden sonra enox die bi igne göbekten yapıyordum ve coraspirini hergun kullanıyordum öle demişti Ama bu igne düşük yaptıktan sonra ve gebelikte kan pırtılasması oldu zaman kullanılıyormuş
- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
Test yaptınız mı acaba.umarım hamilesinizdir,hem seviniriz hem umut olur bizim içinMerhabalar ben de bu ay yumurta takibiyle 7 Mayıs çatlatma iğnesi oldum kasik agrim hala devam ediyor iğneden sonra kaç gün üst üste değerlendirdiniz ? Ben iğne dahil bugun olmak üzere 4 gün oldu .