• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Ama ignenin icinde lh yokki nasil oluyor bide biraz once tekrar test yaptim 2. Cizgi daha da koyulasmis
Tm işte tatlm beta olunca da ovülasyonda çift çıkıyo ama baris belli olck bir iki haftalık velli olmuyo youtube de yaz bak biri denemiş

Tm işte tatlm beta olunca da ovülasyonda çift çıkıyo ama baris belli olck bir iki haftalık velli olmuyo youtube de yaz bak biri denemiş
4EB86A5C-0D91-4378-AF3D-050D3AF16C0F.png
İl
4EB86A5C-0D91-4378-AF3D-050D3AF16C0F.png
ilkvideo

Dunkı gittim doktorda baktı tahlillerıme öle bısy demedı nebılım kafam karıstı özel diemı böle yapıolar devletemi gitsem bilemedım

Kızlar merhaba bende 21Mayısta çatlatma iğnesi yaptım. Bekliyorum daha baya uzun zaman var önümde 🤣 umarım bu ay hepinizden güzel haberler alırız💐🎉

Ben de 20 Mayista oldum iğne. Femara kullandım aynı zamanda corasprin kullaniyorum günde bir kere. İki yıla yakındır çocuğum olmuyor 3,5 yilllik evliyim . İgneyi 20 Mayıs Çarşamba’da günü oldum persembe akşam iliski oldu. Dün de oldu. İgne olduğum gün kasiklarim çok agridi.

Ben de 20 Mayista oldum iğne. Femara kullandım aynı zamanda corasprin kullaniyorum günde bir kere. İki yıla yakındır çocuğum olmuyor 3,5 yilllik evliyim . İgneyi 20 Mayıs Çarşamba’da günü oldum persembe akşam iliski oldu. Dün de oldu. İgne olduğum gün kasiklarim çok agridi.
Evet benmde olmştu hatta suan bile hafif hafif hissettryo kendni

Çatlatma iğnesi nedir?

Yumurta yeterli olgunluğa ulaştığında hipofiz bezinden salgılanan LH hormonu çatlamaya sebep olur. Çocuk tedavisi uygulanan infertilite hastalarında yumurta çatlamasını dışarıdan enjeksiyon şeklinde uygulanan HCG hormonu ile gerçekleştirilir. Enjeksiyon şeklinde uyguladığımız HCG hormonu doğal hipofiz bezinden salgılanan LH hormonunu taklit ederek yumurtanın çatlamasını sağlayan bir ilaçtır. Çatlatma iğnesi Polikistik Over Sendromu gibi yumurtanın düzenli her ay çatlamadığı durumlarda, aşılama yönteminde veya tüp bebek tedavisi sırasında oluşan yumurtaların eş zamanlı çatlaması için uygulanır. Bir de bna bk

Her gün mü yoksa gün aşırı mi değerlendireceksiniz klomen mi femara mi kullandınız
2sinide kullandım. Adetimin 5.günü başlayıp 5gün 2*1 femera 1*1 de klomen kullandım.
21mayısta iğnemi vurdum ve 20-21-22-23 bugünlerde birlikte olduk canım. Bakalım nası olcak. Bu benim 3. Çatlatma iğnem. Diğer vurulduğum iğnelerde 1 ya da 2gün deeğerlendirmiştik. Bu sefer 4gün değerlendirdik bakalım nolck🤣🤣
20sinde de bn oldm🤣🤗🙃🙈 cok heycanlı bi bekleyiş vakt durdu sanki gecmek bilmiyo

kesinlikle canım ya geçmiyo. Zaman geçsin diye netflix te dizi bırakmycm 15gün içerisinde sanırım 🤣🤣🤣

Kizlar bende bu ay ilk defa catlatma ignesi yaptirdim ayin 18in 16 ve 17 mm 2 yumurtam vardi 21i igne oldum zaman gecmek bilmiyo ya

Merhaba canım hayır benim 3.bu🤪 ama ilk 2 yi doktorumun dediği günlerde değerlendirememiştim. Bu sefer fazlasyla değerlendirdim bakalım nolcak😂 umarım güzel haberler alırız❤
Hangi gunler dedi doktorun canm bana 19 21- 22si akşam sonra Gunasiri dedi
Ay inşallaj guzel haberler alirizzz test icin gecikmeyimi bekliceksin

Hangi gunler dedi doktorun canm bana 19 21- 22si akşam sonra Gunasiri dedi
Ay inşallaj guzel haberler alirizzz test icin gecikmeyimi bekliceksin
Doktorum bana 21-22-23 mayıs dedi. Öncesi veya sonrası önemli değil dedi. Bende 20-21-22-23 değerlendirdim canım
Testide 15 veya 16gün sonra yapcm canım. Yani 4-5haziran gibi. 6haziranda zaten adet günüm.

Doktorum bana 21-22-23 mayıs dedi. Öncesi veya sonrası önemli değil dedi. Bende 20-21-22-23 değerlendirdim canım
Testide 15 veya 16gün sonra yapcm canım. Yani 4-5haziran gibi. 6haziranda zaten adet günüm.
Ben 12. Gun yapicamnsanirim inşallah pozitif goruruzz

Ben 12. Gun yapicamnsanirim inşallah pozitif goruruzz
Canım ben 2ay boyunca hep 10. 12. Ve 14.günler baktırdım kanda gebeliğe 10.gün 3.8 çıktı 12.gün 2.20 14.gün 0.100 yani bence kendini yıpratma erken baktırıp. Ben baktırdım ve pişmanlığını yaşadım. Aa oldu mu olacak mı hamilemiyim yükselcek mi falan hep öyleydim durmadan idrarda gebelik yaptım ama kendimize zarar vermekten fazlasını yapmıyoruz inan. Akışına bırakmak en doğrusu biliyorum çok zor beklemek ama biraz bırakmak lazım oluruna. Yine de senin kararın tabi ki. İnşallah güzel haberler alırız🙏🏼

Canım ben 2ay boyunca hep 10. 12. Ve 14.günler baktırdım kanda gebeliğe 10.gün 3.8 çıktı 12.gün 2.20 14.gün 0.100 yani bence kendini yıpratma erken baktırıp. Ben baktırdım ve pişmanlığını yaşadım. Aa oldu mu olacak mı hamilemiyim yükselcek mi falan hep öyleydim durmadan idrarda gebelik yaptım ama kendimize zarar vermekten fazlasını yapmıyoruz inan. Akışına bırakmak en doğrusu biliyorum çok zor beklemek ama biraz bırakmak lazım oluruna. Yine de senin kararın tabi ki. İnşallah güzel haberler alırız🙏🏼
Anladim canm haklisin😔😔 amiiin inşallahhh

Back