Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

bilge2025

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
88
36
3
35
Canım kızlar merhaba mayıs ayında tedaviye başlayacak yada transferi olacaklarımız tecrübelerimizi heyecanımızı burada birlikte paylaşım.🌸🥰Benim ikinci denemem malesef ilki negatif oldu yarın yeniden başlamayı planlıyorum regl öncesi ve sonrası güncel kan değerleri vs ön prosedürleri önden halledicem bir aksilik olmazsa mayıs ayında başlanır diye düşünüyorum sizlerde durumlar ne?

Selammm öncelikle şimdiden hayırlı olsun yeni tedavin 😊 ben bugün reglimin üçüncü gününde başladım tedaviye bismillah dedim, yumurta toplama olacak bu ay şimdilik 15 yumurtam görünüyor kaçı büyür kaci dollenir bilmiyorum temennim hepsi yönünde hajahaha 😃 transfer ne zaman olur bilmiyorum belki Mayıs belki Haziran'da

Bende Almanyadan yazayım dün görüştüm doktorla. Yarım saat süreci anlattı. Türkiyede bana yaptır denilen bazı testleri neden daha başlamadan istediler akraba evliliğiniz vs varsa yapılır bunlar dedi. Yaş 38 amh düşüklüğü var bende. Eşimde sperm hareketsizliği var. Adet günü kan alacaklar ve 10 gün sonra doktor yumurta durumuna bakıp tedaviyi mayısta başlatırız dedi. Çalıştığım için Türkiye tedavisine başlayamadım burada ilk denemem olacak işarllah. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün işarllah. Ben tüp bebek tedavisinin yabancısıyım sizlerden duyduklarım tavsiyeleriniz her şeye açığım🙏

Canım kızlar merhaba mayıs ayında tedaviye başlayacak yada transferi olacaklarımız tecrübelerimizi heyecanımızı burada birlikte paylaşım.🌸🥰Benim ikinci denemem malesef ilki negatif oldu yarın yeniden başlamayı planlıyorum regl öncesi ve sonrası güncel kan değerleri vs ön prosedürleri önden halledicem bir aksilik olmazsa mayıs ayında başlanır diye düşünüyorum sizlerde durumlar ne?
Selamlar tedaviniz hayırlı olsun☺️ bende aynı sizin gibiyim ilk denememiz maalesef negatif oldu bugün rahime çizik atılacak embriyonun tutunmasına yardımcı olması açısından mayıs ayında da ikinci transferim olacak bu sefer çift embriyo transfer edilecek☺️ sizin de çift mi olacak

Selammm öncelikle şimdiden hayırlı olsun yeni tedavin 😊 ben bugün reglimin üçüncü gününde başladım tedaviye bismillah dedim, yumurta toplama olacak bu ay şimdilik 15 yumurtam görünüyor kaçı büyür kaci dollenir bilmiyorum temennim hepsi yönünde hajahaha 😃 transfer ne zaman olur bilmiyorum belki Mayıs belki Haziran'da
Pcos yoksa taze transfer yapabilir şimdiden hayırlı olsun🌞

Bende Almanyadan yazayım dün görüştüm doktorla. Yarım saat süreci anlattı. Türkiyede bana yaptır denilen bazı testleri neden daha başlamadan istediler akraba evliliğiniz vs varsa yapılır bunlar dedi. Yaş 38 amh düşüklüğü var bende. Eşimde sperm hareketsizliği var. Adet günü kan alacaklar ve 10 gün sonra doktor yumurta durumuna bakıp tedaviyi mayısta başlatırız dedi. Çalıştığım için Türkiye tedavisine başlayamadım burada ilk denemem olacak işarllah. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün işarllah. Ben tüp bebek tedavisinin yabancısıyım sizlerden duyduklarım tavsiyeleriniz her şeye açığım🙏
Hayırlı olsun öncelikle süreciniz inşallah kolay daha önemlisi güzel sonuçlara bağlayıcı şekilde gerçekleşir umarım.Genel olarak heryerde tedavi şekli benzer görünüyor istedikleri kanlar bir problem varmı tespit etmek için oluyor varsa önden onun tedavisi yapılıp klasik sizinde belirtiğinüz gibi tedaviye başlıyolar genetik testi vermediyseniz yaptırmanızı öneririm muhakkak birde genel olarak daha çok kadına yönelik araştırma yapıyorlar erkek hormon teslerine bakmıyolar çok fazla semen testiyle iş görüyorlar eşinizin hormonlarına bakılmasınıda talep edin ürolojiden daha iyi olur inşallah ilk denemenizde kucağınıza alırsınız yavrunuzu isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın allahım🙏🏻😊

Merhaba bilgi benimde bir negatifim var gerçi transfer bile olamadım yumurtam döllenmedi şimdi 1 hafta falan kaldı ikinci sürece umudumuz her daim taptaze çok şükür olacak hayırla kolaylıkla inşallah 🙏

Selaamm teşekkür ederim hepimiz içim hayırlısı olsun inşallah ne güzeo başlamışsınız siz benim daha var ön hazırlıkları yapıyorum 10 gün sonra regl olunca kan vericem heyet vs önümüzdeki ay başlanmış olucak yumurta sayınız çok güzek inş opuya günü fazlaca kaliteli yumurtalar toplarlar bolca döllenme en kaliteleriyle olur bu iş 😂😂😂olumlamalarımızı artıralım

Selaamm teşekkür ederim hepimiz içim hayırlısı olsun inşallah ne güzeo başlamışsınız siz benim daha var ön hazırlıkları yapıyorum 10 gün sonra regl olunca kan vericem heyet vs önümüzdeki ay başlanmış olucak yumurta sayınız çok güzek inş opuya günü fazlaca kaliteli yumurtalar toplarlar bolca döllenme en kaliteleriyle olur bu iş 😂😂😂olumlamalarımızı artıralım
Devlete mi gidiyorsunuz? bende bu kez devlette başladım ön hazırlık süreci, aşılama, sonra araya bayram girdi derken 5 ayı devirdik umarım sizinki su gibi geçer ❤️

Merhaba canım bende haziranda olacağım 10 martta çift transfer oldum ikizdi tuttu ama 7. Haftaya girecekken düştüler tekrar deneyeceğiz savaşmadan pes etmek yok şimdi ikinci denemem olacak bakalım

Merhaba bende raporumu bekliyorum ilaca başlamak için bende Mayıs ve hazirandan umutluyum ama bir sorum olacak hangi durumlarda embriyo dondurulup dinlendirme yapılıyor biz dondurulmuş spermle döllenme yapılacak acaba spermleri çözdürüp tekrar dondurmak sorun oluşturur mu kalitesinde bilgisi olan var mı

Bende çok istiyorum bunu😃 bende hiç bir sorunda yok eşimden kaynaklı bizimki acaba taze yapar mı
Bizde de öyle bende bı sorun yok eşimde de sadece ileri hız düşük hatta sıfır ama bende endometrium ince çıkıyor rahim kalinlasmazsa taze transfer yapmaz kalınlaşması için de her hangi bi ilaç vermedi

Selamlar tedaviniz hayırlı olsun☺️ bende aynı sizin gibiyim ilk denememiz maalesef negatif oldu bugün rahime çizik atılacak embriyonun tutunmasına yardımcı olması açısından mayıs ayında da ikinci transferim olacak bu sefer çift embriyo transfer edilecek☺️ sizin de çift mi olacak
Teşekkürler sizinde tedaviniz hayırlı olsun😊 ilk defa duyuyorum emriyonun tutunabilmesi için rahime çizik atılmasını ama çok daha garanti olur benimde aklımda olsun ilki döllendi tranfer yapıldı tutunamadı malesef daha önce dondurmuş muydunuz siz çift olması başarı sonucu çok daha olumlu etkiliyo inşallah ikiside tutunur gelsin ikiz bebeler🥹 benim daha belli değil yumurta sayısı ve kalitesine göre belli olucak yaşım 35 olduğu için çift emriyo hakkım var inşallah sağlıklı bol bol yumurtalarımız olurda döllenip tutunurlar sevinçlerimizi paylaşırız

Merhaba bilgi benimde bir negatifim var gerçi transfer bile olamadım yumurtam döllenmedi şimdi 1 hafta falan kaldı ikinci sürece umudumuz her daim taptaze çok şükür olacak hayırla kolaylıkla inşallah 🙏
Merhabalar umudumuzu kaybetmiyoruz çünkü imkansız diye birşey yok bizler isteyip çaba gösterdikçe rabbim inşallah yüzümüzü güldürecek🙏🏻Doktorunuz tedavi süreciniz sonrasında yumurtanın döllenmemesi konusunda bir değerlendirme yaptı mı? Yeni sürecinizde herşey gönlünüzçe olur inşallah ilkiyle psikolojik olarak ilişkilendirmeyin sakın umudunuz hep böle diri olsun🧡

Devlete mi gidiyorsunuz? bende bu kez devlette başladım ön hazırlık süreci, aşılama, sonra araya bayram girdi derken 5 ayı devirdik umarım sizinki su gibi geçer ❤️
Evet devlete gidiyorum ön araştırmalarımda karşılaltığım süründürüyolar vs yorumlarına bakarak bi endişeli başlamıştım ama hiç de öle değilmiş hiçbir zaman randevu almadan direk gidiyorum doktorum standart sürec çok şükür hızlı kolay geçiyor iş tamamen transfer sonrasındaki beklemedeymiş meğer çünkü orda insan gerek umud gerek sonuç senaryolarıyla biraz inişler çıkışlar yaşıyo gerçekten tedavi çok basit pozitifmi negatifmi onu beklemek çok zor hele bu bekleyişe olumsuz sonuç duymak birleşince baya kötü oluyo ama yeni süreçler yeni başlangıçlar inşallah herşey çok güzel olacak diyoruz😊Hepimizin ki su gibi geçer inşallah sevincimiz ortak çok olsun inş🙏🏻🧡

Pcos yok ama devlete gidiyorum genelde donduruyorlarmış bilemedim,keşke bi çılgınlık yapıp taze transfer yapsalar 😃
Pcos yok, rahimde opu işleminde dinlendirmeyi gerektircek sıkıntı olmazsa ve yumurta 3 ve 3 ün altında olursa dondurmuyolar taze transfer yapıyolar yani tamamen sürecinizin ilerleyişi ve rahim durumunuza göre karar veriyolar

Merhaba bende raporumu bekliyorum ilaca başlamak için bende Mayıs ve hazirandan umutluyum ama bir sorum olacak hangi durumlarda embriyo dondurulup dinlendirme yapılıyor biz dondurulmuş spermle döllenme yapılacak acaba spermleri çözdürüp tekrar dondurmak sorun oluşturur mu kalitesinde bilgisi olan var mı
Hayırlı olsun tedaviniz😊 Umudunuz daim olsun.Yumurta sayısı ve kalitesi fazla olduğunda emriyo donduruluyor dinlendirmede yine yumurta sayısı fazla olduğunda riske atmak istemediklerinde yada opu işleminde rahimde su birikmesi,fazla şişkinlik vs olumsuz durumların ortaya çıkması gibi nedenlerle rahim dinlendirmeye gidiliyor diye biliyorum.Dondurulmuş sipermlerle gebe kalanların sayısı çok fazla net bir oran yok gibi görünüyor taze yada dondurulmuş daha garanti gibi yani hiçbirşeyin garantisi yok herşey nasibimize göre hakkınızda hayırlısu olsun inşallah 🙏🏻🌸

Back
X