Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bizde 1 senedir istiyoruz bebek doktora gittim hiç bir sorun yok dedi kan tahlili verdim güzel dedi eşime varikosel teşhisi konuldu ama doktor değerlerine bakıp değerlerin iyi gebeliğe engel değil dedi ah ne yapacağımızı şaşırdık sperm sayısı hareketi gayet iyi ama morfoloji 3 çıkmış bilgisi olan var mı aranizda doktor engel değil dedi ama 4 ve üzeri iyi sayılır diye okudum
Valla benim eşimde hiç bir şey çıkmadı..ama yinede olmuyor.Ben düşünüyorum..ufacık bir sorun varsa..o tedavi olunmalı canım

Ben çıktım doktordan..hiç bir sorunun yok çok şükür..tüpler açık..Eşimin sonuçları çok iyi çıkmış..6 ay öncekinden bile fazla çıkmış🙌🏻bende dedim boşuna koşmuyorum arkasıyca..onu ye..bunu ye diye))işte dedi bekliceksiniz..Benim bir testimin cevabı cuma çıkacak..AMH o çok önemli dedi..sorun çıksa..aşılama ederiz bir zamandan sonra..iyi çıksa bekleyin...olmasa yine aşılama🤷🏻‍♀️
Mashallah çok sevindim canım İnshaAllah devamı da güzel olur 🌺🤗

Merhaba bende hsg çektireceğim adetimin 4. Gününde doktor gel işlem için hazırlık yapalım dedi bende adetliyim diyince önce anastezi hazırlığın yapılacak dedi bende tamam dedim. Anastezi hazırlığı ne oluyor kızlar bilen var mı yada o gün mü hsg çekilecek adetliyken çekilir mi beni bi aydınlatır mısınız ??? 🙁
Ben bu gün çektirdim..önceden hazırlık olmadı..gitdim evraklar vardı imzaladım ve anestezi oldum hemen çekildi..bu kadar.Adet bitiminden bende bu gün 4 gün

Kızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?

ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..

@dceke @Random3 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi @Dilos6342 @Aziizaam @sultansultan90 @OKYANUS302 @Hemsire47 ve diğer kızlar ne derseniz ? 🤷🏻‍♀️
Canım bende günde iki kere klomen aldım reglimin 5. Günü başladım döngümü 12. Gününde gittim kontrole 14 mm bir tane yumurta vardı 4 gün sonra tekrar çağırdı 18.5 mm olmuştu günde ortalama 1mm büyüyor inşallah büyür allahın izniyle hiç stres yapma 🥰

Canım bende günde iki kere klomen aldım reglimin 5. Günü başladım döngümü 12. Gününde gittim kontrole 14 mm bir tane yumurta vardı 4 gün sonra tekrar çağırdı 18.5 mm olmuştu günde ortalama 1mm büyüyor inşallah büyür allahın izniyle hiç stres yapma 🥰
Ahhh ne güzel canım sağol İnshaAllah bakalım bende rahat takılıyorum stress olmayim diye yürüyüş filan yapicam belki yardımcı olur ağrılarım oluyor arada herhalde biesye olansa ağrım olmazdı en azından ağrı bir işaret diye düşünüyorum 🤗🌺

Ahhh ne güzel canım sağol İnshaAllah bakalım bende rahat takılıyorum stress olmayim diye yürüyüş filan yapicam belki yardımcı olur ağrılarım oluyor arada herhalde biesye olansa ağrım olmazdı en azından ağrı bir işaret diye düşünüyorum 🤗🌺
Çektiğimiz ağrılara, sancılara bile olumlu bakmayı öğretti bu süreç bize ahh ne zormuş analık 😌

hadı hayırlısıı olsun ne zaman ıgne oldunuz ?
ben 17sınde .
canım 13 Nisan çarşamba günü sabah 10 11 gibi iğne oldum, 14 nisan perşembe akşam 8 de ilk ilişkiyi yaşadık sonra 15 nisan cuma gece 1 de bir de pazar günü akşam 8 de doktorum saatlere dikkat etmem gerektiğini söyledi, ayrıca ilişkiden yarım saat öne karbonatlı su ile vajinanı yıka dedi yanı parmağını suya batır fitil koyar gibi gidebildiğin yere kadar git bi kaç kez tekrarla dedi bu vajinayı temizlemeye faydalıymış birde ilişkiden sonra 1,5 saat kalçamın altına yastık koyup bekledim sonra ılık duşla abdestimi aldım şimdi ayın 26 sını bekliyorum test vercem

canım 13 Nisan çarşamba günü sabah 10 11 gibi iğne oldum, 14 nisan perşembe akşam 8 de ilk ilişkiyi yaşadık sonra 15 nisan cuma gece 1 de bir de pazar günü akşam 8 de doktorum saatlere dikkat etmem gerektiğini söyledi, ayrıca ilişkiden yarım saat öne karbonatlı su ile vajinanı yıka dedi yanı parmağını suya batır fitil koyar gibi gidebildiğin yere kadar git bi kaç kez tekrarla dedi bu vajinayı temizlemeye faydalıymış birde ilişkiden sonra 1,5 saat kalçamın altına yastık koyup bekledim sonra ılık duşla abdestimi aldım şimdi ayın 26 sını bekliyorum test vercem
anladım canımm, bende 17 sınde aksam 9da iğne oldum.
18nısanda 24 ve 30saatte ılıskı oldu,
bırde 19nısanda aksam 9 da.
bugun ara verelım dıyordum yaaa,
21 Perşmebe devam ederız gun aşırı

Kizlar igneyi neden doktor önerdi yumurtalarmi catlamiyo soruyorum kusura bakmayin bilmiyorum cunku doktor neden iğneye karar verdi

evet canım bence de mantıklı bende bi gün ara verdim bakalım inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız çifte bayram yaparız

Kizlar igneyi neden doktor önerdi yumurtalarmi catlamiyo soruyorum kusura bakmayin bilmiyorum cunku doktor neden iğneye karar verdi
canım benim yakın zamanda negatif sonuçlanan bi tüp bebek denemem var, muayene için başka bi doktora gittim o sırada da bir yumurtam çok büyümüş onu değerlendirmek için çatlatma iğnesi yazdı

canım benim yakın zamanda negatif sonuçlanan bi tüp bebek denemem var, muayene için başka bi doktora gittim o sırada da bir yumurtam çok büyümüş onu değerlendirmek için çatlatma iğnesi yazdı
Tmm kuzum anladim bu ay dogal yolla hamile kalamazsam doktor vakit kaybi olmasin diye tedaviye baslayalm bidaki ay dedi büyük ihtimal igne vs diye tahmin ediyorum o yuzden sordum

Tmm kuzum anladim bu ay dogal yolla hamile kalamazsam doktor vakit kaybi olmasin diye tedaviye baslayalm bidaki ay dedi büyük ihtimal igne vs diye tahmin ediyorum o yuzden sordum
anladım canım inşallah hakkında hayırlısı olsun her şeyin hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz ama nasip olmayınca da olmuyor malesef

yok canımm catlıyor benım yumurtalaarım hatta kontrole gıttıgımde bır catlamıs yumurta vardı ıkı tanede olgun,
her ıhtımale karsı ıgne verdı kist olmasın dıye yumurtalar

X