- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.661
Evet kuzum 2 tanesi ilk yaptiklarim dün 11 ortadaki aksam 11 3. En alttaki bugun gunduz 11Bugun 11 de yaptın mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum 2 tanesi ilk yaptiklarim dün 11 ortadaki aksam 11 3. En alttaki bugun gunduz 11Bugun 11 de yaptın mı ?
Analdim elacim o zaman başka tabi öncesinde vajinismus olduğun için belki anestezi istemiş olabilir, hazırlık dediğine hore o gün olmayacak belliki ön hazırlık var demekki herkyerin adeti farklı oluyor tabi.. Hakkında hayırlısı olsun canım belkide bu rahim filmi sana daha çok şans getirir..Ben birşey demedim ama öncesinde vajinismustum bundan haberi var doktorun o sebepten mi dedi acaba bilemedim üniversite hastanesinin özeline gidiyorum. Perşembe gelin işlem için hazırlık yapalım dedi bende adetim 4. Gün oluyor yine de geleyim mi dedim o gün olmayacaksa işlem geleyim dedim oda önce anastezi hazırlığı yapılacak gelin dedi. Anlamadığım şu filmden önce bi ilaç filan mı kullanmam gerek acaba onu mu kullanmam gerek yada anestezi hazırlığı ne demek oluyor bilemedim
Bu arada gelecek adetim de 15 Mayıs pazar olabilir
Ozaman çatlamış tatlım senin yumurta... Değerlendirdin mi akşam ? En son ne zaman ilişki oldu ?Evet kuzum 2 tanesi ilk yaptiklarim dün 11 ortadaki aksam 11 3. En alttaki bugun gunduz 11
HoşgeldinBeni de ekler misiniz bat 19 Mayıs. 4 aydır istiyoruz
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah canımVitamine devam et dedi..yemeğinizi dikkat edin..Ovulyasyon testiyle takip et bu kadar.En önemlisi cuma çıkan cevablari gonderirsin dedi
Ben dört aydır düşünüyorum bir seneyi beklemeden gittim canım. Aslında o kadar erken gitmezdim ben ama lekelenmeyle beraber adetim 10 gün falan sürüyordu önemsemiyordum ama Şubat ayında tam 9 gün sadece lekelenmem oldu öyle olunca bende gittim haliyle tedaviye başlamış oldumKizlar dört aydır beş aydır isteyen kizlar sizler muayene oldunuz mu ? Yoksa bir yılınızı doldurmayi mi bekleyecekskniz
hadı hayırlısıı olsun ne zaman ıgne oldunuz ?Hanımlar günaydın çatlatma iğnesi olduktan sonra doktorum 3 gün ve saatleriyle birlikte ilişki önerdi 26sında test vercem bakalım ne çıkcak
Tamam canım hemen ekliyorum..Kızlar bende Nisan ayından aranıza tekrardan transfer oldum maalesef. İnşallah Haziran ayına transfer olmak nasip olmaz hiçbirimize. My_Moonlight06 canım beni de listeye ekler misin? SAT 20 Nisan BAT 20 Mayıs. 7 aydır deniyoruz. 2 kaybım var (
Amin canım inşallahTamam canım hemen ekliyorum..
Kayıpların için çok üzgünüm .. Rabbim İnshaAllah sana bu ay sağlıklı bir gebelik ve sonrasında kucağına almayı nasib etsin
Canım bir problem mi çıktı sende ne tedavisi olmaya başladın eşinde oldu mu muayene bende gitmeyi düşünüyorum ama kararsız da kaldımBen dört aydır düşünüyorum bir seneyi beklemeden gittim canım. Aslında o kadar erken gitmezdim ben ama lekelenmeyle beraber adetim 10 gün falan sürüyordu önemsemiyordum ama Şubat ayında tam 9 gün sadece lekelenmem oldu öyle olunca bende gittim haliyle tedaviye başlamış oldum
İnşallah canım son adet daha olmadı olacak :) 26 nisanHoşgeldin
Tabi eklerim son adet tarihin ne idi ? İnshaAllah Mayıs ayı nasib olur sanada
Kuzum cumartesi gecesi pazartesi gecesi oldu bide bu aksam olacak gün asiri yapiyoruz aslinda dün de degerlendirecektim ama biraz keyifsizdim uyumusum kuzu nasil olurda catlar ya döngü günüm 10. Gün bu kadar erken catlama oluyomu acaba zaten 7 gun regl sürdü yumurta kalitesini artirici takviye kullaniyorm o yardimci olmus olurmu ama dün daha yogun kirmiziydi testim bugunkuler daha acikOzaman çatlamış tatlım senin yumurta... Değerlendirdin mi akşam ? En son ne zaman ilişki oldu ?
Aaaa dur bakalım buraya en son böyle gelen kişi şuan listemde hamile ben bat tarihini 26 Nisan ekliyorum o zamanİnşallah canım son adet daha olmadı olacak :) 26 nisan
Tabiki yazarım başladım bugün vuruldum 28nde bakacak bakalım oluşmuş muİnşallah bu kez fayda eder canım durumundan haberdar et bizi
Amin Allah canımHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah canım