- 15 Nisan 2021
- 2.569
- 1.266
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.241
Anladım canım çok teşekkür ederim inşallahAllah dileyen tüm kadınlarımıza tez zamanda mutlu haberler nasip etsin inşallah, ne kullanırsan kullan en etkili ilaç psikoloji önce sağlık sonra psikoloji daha sonrada rutin şeyler, ben ekstra birşey yapmadım sadece ilişki sonrası 15 dakika kalkmadım ve 1 saat duş yasak sonrasında da ılık abdest aldım. Sıcak duş kasları gevşettiğinden tutunmayı engelliyor. Güzel haberlerinizi bekliyorum
yumurta akı gibi renksiz olur ama her yumurtlamada görülecek diye bir şart yok ya da bazen wc de akıp gidiyordur görmüyoruz.Canım yumurtlamada sıvı hangi renk oluyor?
Yumurtalar kaç tane gelişti kaç milimdiCanım aylardır beklediğim için açıkçası her ay diyordum kesin kasık ağrım bel ağrım hep oluyordu boş çıkıyordu tabi bu ay hiç belirti yok sadece beyaz akıntı hiç bitmedi birde bu sabah sağ kasığım iğneleniyor göbek deliğimden aşağı batıyor diğer aylar gibi takip ediyorum hiç uymuyor ümidim yoktu ama bugün olmayınca acaba diyorum şimdi
Ayyyy çok şaşkınım adet diye düşündüm hatta gitttim kan testi verdim sonuç negatifti sonra baktım Haziran yarısına geldim goguslerim ağrımaya başladım tekrar kan testi yaptım hamilemişim tekrardan eklermisiniz çok tuhaf hamilelik gecirdim demekki gec döllenme olmuşMaalesef bugün ay başı oldum size çok teşekkürler silebilirsiniz artık beklemiycem oluruna bıraktım
Benim arkadaşım 12haftalıkken kızını öğrenmişMerhaba aranızda cinsiyet öğrenen var mı acaba kaç haftalıkken öğrendiniz
Bu kuruma cizgisi gibi degil çünkü hala islak tekrarlasana bugun erken gebelikleKızlaar adetime 2 gün kaldı. Testi yapalı da yarım saat olmuş. Yanlış mı gösteriyor?
2 gün daha bekleyim diyorumBu kuruma cizgisi gibi degil çünkü hala islak tekrarlasana bugun erken gebelikle
Testin markasi nedir bebetime ise cok yanıltıyormuş kuzum2 gün daha bekleyim diyorum
BebetimeTestin markasi nedir bebetime ise cok yanıltıyormuş kuzum
Bizim kizlari cok yaniltti o test istersen baska bi testlede dene güzel sonuclarini at bizeBebetime
Hamilesin hayırlı olsunKızlaar adetime 2 gün kaldı. Testi yapalı da yarım saat olmuş. Yanlış mı gösteriyor?
Merhaba hemen hemen aynı haftadayiz nasıl gidiyor sizinda kasıklarda ağri oluyormuMerhaba aranızda cinsiyet öğrenen var mı acaba kaç haftalıkken öğrendiniz
Merhaba Evet özellikle sağ tarafımda hafif bulantılarımda oluyor sizin nasıl geçiyor yalnız gücüm hemen kesiliyorMerhaba hemen hemen aynı haftadayiz nasıl gidiyor sizinda kasıklarda ağri oluyormu
Benim fazla bulantım yok ama ara sıra kasik ağrisi yaşiyorum bazen sırtım benim 3 kaybim var çok korkuyorum normalda her hamileliğimde gogʻus ucu erken kararirdi şimdi açik kahve daha doktora gitmedim sağlik ocağında Beta 329 olmuş temmuzda rendevum var inşallah sağ salim kucağima almayı nasip olur bu ara siz vitamin takviyesi kullaniyormusunuzMerhaba Evet özellikle sağ tarafımda hafif bulantılarımda oluyor sizin nasıl geçiyor yalnız gücüm hemen kesiliyor
Her hamilelik bir olmaz canım ama tedbiride bırakmamak gerek doktorunuz durumu biliyorsa ona göre yönlendirir sizi korkma hamilelik aynı olmuyor diye.folik asit kullanıyorum sadece diğerleri 12. Haftadan sonra dedi doktorum bende salı günü gideceğim kalp atışı için hayırlısı bakalımBenim fazla bulantım yok ama ara sıra kasik ağrisi yaşiyorum bazen sırtım benim 3 kaybim var çok korkuyorum normalda her hamileliğimde gogʻus ucu erken kararirdi şimdi açik kahve daha doktora gitmedim sağlik ocağında Beta 329 olmuş temmuzda rendevum var inşallah sağ salim kucağima almayı nasip olur bu ara siz vitamin takviyesi kullaniyormusunuz