- 23 Haziran 2022
- 3.811
- 6.634
- 37
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.261
Biraz uzun oldu ama herşeyi anlatmak istedim kızlar adetten 1 hafta önce gebe kaldığını öğrenenler yazabilir mi ya da tecrübelerinizi
Merhaba teşekkür ederim iyim çok şükür sen nasılsınMy_Moonlight06 canım merhaba nasılsın? Ne var ne yok ? Uzun zaman oldu sormak istedim
Valla hamd olsun biz de de öyle yaz başladı işler başladı, düğünler başladı. Uzun zamandır görmedim ondan sormak istedim. Nasıl gidiyor bebek işleriMerhaba teşekkür ederim iyim çok şükür sen nasılsın.. yaz telaşı pek vakit olmuyor da seyrek giriyorum
Malesef adet oldum bitti adetim hatta canımda sıkıldı moralim bozuldu girmedim hiç siteyeBizim kizlari cok yaniltti o test istersen baska bi testlede dene güzel sonuclarini at bize
Malasef değilim adet oldum bitti hatta adetim :))Hamilesin hayırlı olsun
Aaaa çok gecmiş olsun uzulme ama silik çizgiyi gordumMalasef değilim adet oldum bitti hatta adetim :))
Üzülmüyorum aslında 6 aydır deniyorum az bi süre sadece korkuyorum Rabbim nasip etmezse diye :)Aaaa çok gecmiş olsun uzulme ama silik çizgiyi gordum
Canım ben fazlasının zarar olduğunu bilmiyordum. Hamile kalmadan önce kullanmam için aile hekimim folbiol 5 mg vermişti. Hamile kalmadan önce kullanmadim. Hamile olduğumu öğrendiğim gün her gün kullanmaya başladım. Yaklaşık bi hafta kullandım zarar verir mi ki şu an bıraktım ama korkuyorumBenim kullanıyordum çok düşük olduğu için çok yüksek bir doz.. yani mutlaka düşük olmalı folik asit fazlası zarar bebeğe hamile kalırsan.. baktırdım miydi sen kanda kaç olduğuna?
Canım lütfen kafana göre karar verme doktoruna danış ona sor ondan sonra ne uygunsa onu yap kafana göre hareket etme.. lütfen.. herkesin durumu farklı belki senin ihtiyacın var lütfen rica ediyorum kendi kafana göre hareket etme..Canım ben fazlasının zarar olduğunu bilmiyordum. Hamile kalmadan önce kullanmam için aile hekimim folbiol 5 mg vermişti. Hamile kalmadan önce kullanmadim. Hamile olduğumu öğrendiğim gün her gün kullanmaya başladım. Yaklaşık bi hafta kullandım zarar verir mi ki şu an bıraktım ama korkuyorum
Zaten 7 Haziran'da randevum var o zaman sorcamda. Çok korktum otizm falan duyunca. Panik oldum o yüzden . bundan sonra doktorum uygun dozu verir bırak yada bırakma der zaten benim merak ettiğim. 6 gün 5 mg kullanmakla bir şey olur mu ki iyi bir şey yapıyorum derken kötü bir şey yapmışım o kadar korkuyorum ki hiç aklıma gelmezdiCanım lütfen kafana göre karar verme doktoruna danış ona sor ondan sonra ne uygunsa onu yap kafana göre hareket etme.. lütfen.. herkesin durumu farklı belki senin ihtiyacın var lütfen rica ediyorum kendi kafana göre hareket etme..
Ben sadece dikkat edilmesi için uyarmıştım ama asla bırak yada basla diyemem kimseye
Endişelenme canım ben ilk hamileliğimde folbiol kullanmıştım, 3 ay dolana kadar. Sen gene doktoruna danış sıkıntı olacağını sanmıyorumZaten 7 Haziran'da randevum var o zaman sorcamda. Çok korktum otizm falan duyunca. Panik oldum o yüzden . bundan sonra doktorum uygun dozu verir bırak yada bırakma der zaten benim merak ettiğim. 6 gün 5 mg kullanmakla bir şey olur mu ki iyi bir şey yapıyorum derken kötü bir şey yapmışım o kadar korkuyorum ki hiç aklıma gelmezdi
İçim rahatladı ya çok sağol. 5 mg miydi senin ?Endişelenme canım ben ilk hamileliğimde folbiol kullanmıştım, 3 ay dolana kadar. Sen gene doktoruna danış sıkıntı olacağını sanmıyorum
Evet canım 5mg ama sen doktoruna sorİçim rahatladı ya çok sağol. 5 mg miydi senin ?
Aynen sorcamda internette o kadar kötü şeyler yazmışlar ki korktumEvet canım 5mg ama sen doktoruna sor