Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?

ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..

partalina_ partalina_ R Random3 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Dilos6342 Dilos6342 @Aziizaam @sultansultan90 @OKYANUS302 @Hemsire47 ve diğer kızlar ne derseniz ? 🤷🏻‍♀️
Kuzum bence senin uygulama daha doğruymuş valla.. ilaçların etkisi devam eder kesin, her gün 1-2mm arası büyüyor, cuma ctesi 12mm olan 18-20ye ulaşırsa çatlatma iğnesi yapılır... yumurtlama herkesde farklı zaten geç olması da erken olmasından bildiğim kadarıyla daha iyi.. yumuşlar kaliteli olsun bizim olsun 😅

Kızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?

ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..

partalina_ partalina_ R Random3 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Dilos6342 Dilos6342 @Aziizaam @sultansultan90 @OKYANUS302 @Hemsire47 ve diğer kızlar ne derseniz ? 🤷🏻‍♀️
Merhaba canım bu ay hangi ilacı kullandın? Benimde 10 günden önce 10 12 mm falan anca olurdu hafif yumurta tembelliği var demişti. Yani adetin başladığı günden itibaren 10. Gün mesela 10mm diyelim gibi. Sonra birden büyüyordu ilaç kullandığım zaman. 14. 15. Günlerde de catlatma ignesi atıyordum.
Belki seninde birden büyür canim.
Çünkü hatırlıyorum pazartesi 11mmken perşembe 17 18e çıktığını

Çoğu gitti azı kaldı inşallah güzel sonuc alıcaksın 🤗🤗
O teyzelerden her sokağa lazım 😁
Valla sağolsun ya, bugün de kendi geldi saati öğrendi yine yaptı, yarın da gelirim dedi. Allah razı olsun ☺️
Canım benimde hiç arkadaşım yok valla 😂😂 zamanında herkes kazık attı 🤣🤣 şimdi en iyi arkdaslarım ailem kocam kocam cok iyi arkadasım valla yetiyor bana sen nerdesin istanbuldamısın
Al benden de o kadar... 20 yıllık kardeşim dediğim insanı bile sildim.. kocam ve ailem yeter bana kimseye güvenmiyorum

Cumaya kadar 18 mm falan olur iğne kıvamına gelir merak etme, stres yapma ki güzelce gelişsinler yürüyüş yap çok yorulmadan, iyi geliyor gelişme evresinde. Bol yeşillik tüket

Kızlar ya benim normalde her ay bi taraftan yumurtlamam oluyordu, yani 4-5 aydır kontrollerde doktor ne taraf dediyse hakikatten de o tarafım sancıyordu.. bu ay iki taraf birden sancıdı yumurtlarken 😅😅 iki yumurtalıktan birden yumurtlanır mı çabuk söyleyin 😅
Off ne çok yumurta dedim
R Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Venev Venev Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi

Tatlım seninki 125lik, benimki 75lik o yüzden ben fazla kullandım galiba. İnşallah alıcaz bu ay güzel haberlerimizi

Müjde veremicem şimdilik kuzum. Gelişmekte olan 3 yumurta var ama yeterli değil dedi. Sanırım 13-14 mm civarında. 2 tane daha verdi iğne. Perşembe tekrar gidicem kontrole. Benim de modum düştü tabii, hocam dedim Femara gayet güzel büyütüyordu, bu iğne niye büyütmedi? Dedi ki iğne daha geç büyütür ama kaliteli yumurta büyütür. Önemli olan yumurtanın büyüklüğü değil, ne kadar sağlıklı büyüdüğü dedi
Adetin kaçıncı günüydü canım bugün?

Kızlar ya benim normalde her ay bi taraftan yumurtlamam oluyordu, yani 4-5 aydır kontrollerde doktor ne taraf dediyse hakikatten de o tarafım sancıyordu.. bu ay iki taraf birden sancıdı yumurtlarken 😅😅 iki yumurtalıktan birden yumurtlanır mı çabuk söyleyin 😅
Off ne çok yumurta dedim
R Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Venev Venev Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
Tabii ki olabilir kuzum, zaten ilaçların etkisi 2-3 ay devam ediyormuş, neden olmasın?

Kuzucumm bence büyürler yumuşların cumaya kadar daha 3 gün var bol bol havuç ceviz incir fln ye bide stres yapma rahatla bende yarın gidicem doktora büyük ihtimal benimde ole olabilir senle aynı gün iğneye denk gelebiliriz bakalım canım haberleşelim gene sen içini ferah tut
Tamam canım İnshaAllah Yaa.. tabi haberleşelim canımm mutlaka

Kuzum bence senin uygulama daha doğruymuş valla.. ilaçların etkisi devam eder kesin, her gün 1-2mm arası büyüyor, cuma ctesi 12mm olan 18-20ye ulaşırsa çatlatma iğnesi yapılır... yumurtlama herkesde farklı zaten geç olması da erken olmasından bildiğim kadarıyla daha iyi.. yumuşlar kaliteli olsun bizim olsun 😅
Ahhh hadi isnhaAllah canımm yaaa doktodum bana dediki rahmin kalınlığı filan iyi dedi senin dedi şu yumurta surdan bir çıksa dedi tamamdır dedi ya 😍😍

Ahhh hadi isnhaAllah canımm yaaa doktodum bana dediki rahmin kalınlığı filan iyi dedi senin dedi şu yumurta surdan bir çıksa dedi tamamdır dedi ya 😍😍
Ya şu masajı denesene 😅 bi de yürüyüş gerçekten çok iyi geliyormuş.. yap kız ne gerekiyorsa çıkart şu yumuşları saklandıkları yerden bak ne güzel yerleri de hazırmış 😍

Merhaba canım bu ay hangi ilacı kullandın? Benimde 10 günden önce 10 12 mm falan anca olurdu hafif yumurta tembelliği var demişti. Yani adetin başladığı günden itibaren 10. Gün mesela 10mm diyelim gibi. Sonra birden büyüyordu ilaç kullandığım zaman. 14. 15. Günlerde de catlatma ignesi atıyordum.
Belki seninde birden büyür canim.
Çünkü hatırlıyorum pazartesi 11mmken perşembe 17 18e çıktığını
İnshaAllah kuzumm dediigin gibi olur.. bu önümdeki günler cumaya kadar stressi iyice azaltacammm erken uyuyacağım sahuru beklemicem kalkicam sahura.. bakalım İnshaAllah faydasi olur kadın dedi ilacın etkisi hala devam ediyor bekliyelim belliki geç yumurtluyorsun dedi..

Ya şu masajı denesene 😅 bi de yürüyüş gerçekten çok iyi geliyormuş.. yap kız ne gerekiyorsa çıkart şu yumuşları saklandıkları yerden bak ne güzel yerleri de hazırmış 😍
Aaaa çok iyi fikir yaaa masaj aklıma gelmedi... Ayy Allah razı olsun senden ne yapsam.ne yapsam diye düşünüp duruyordum .. yürüyüşe yaptım bu aralar gelişsin diye su iki üç hunde işe yarar. Mi dersin yürüyüş

Sürekli rüyamda üçüze hamile olduğumu öğreniyorum yeni nesil kabuslarım bu şekilde 😬🤣 sanki biri çok tutuyormuş gibi ikisi birden tutarsa diye niye panik oldum ki ben böyle.. bu ne özgüven 😂
Ahahah hakkaten ha, benim doktor da üçüz diyor hep. Yav biri tutsun da promosyonu da olsun sıkıntı değil 😁

Off ne çok yumurta dedim
Vallaha bende merak ettim bu ay benim ilk kez iki taraflı genel ağrım var özellikle bir taraf değil de daha çok genel bri ağrım oldu ilk kez oldu

İnshaAllah kuzumm dediigin gibi olur.. bu önümdeki günler cumaya kadar stressi iyice azaltacammm erken uyuyacağım sahuru beklemicem kalkicam sahura.. bakalım İnshaAllah faydasi olur kadın dedi ilacın etkisi hala devam ediyor bekliyelim belliki geç yumurtluyorsun dedi..
Sonradan büyüyor genelde canım sanırım, direk ilacı kullandın büyüdü gibi olamaz diye düşünüyorum yine senin döngüne göre hareket eder. Sadece büyümesini hızlandırıp arttırabilir ama belki de 14. Gün yumurtlamazsın 16. Gün gibi ona da tembellik diyorlar canım yani bana öyle dediler
İncir çiğ kabak çekirdeği büyümesini sağlıyordu diye hatırlıyorum bulabilirsen bi tüket bakalım belki iyice faydası olur insallah canim

Sonradan büyüyor genelde canım sanırım, direk ilacı kullandın büyüdü gibi olamaz diye düşünüyorum yine senin döngüne göre hareket eder. Sadece büyümesini hızlandırıp arttırabilir ama belki de 14. Gün yumurtlamazsın 16. Gün gibi ona da tembellik diyorlar canım yani bana öyle dediler
İncir çiğ kabak çekirdeği büyümesini sağlıyordu diye hatırlıyorum bulabilirsen bi tüket bakalım belki iyice faydası olur insallah canim
Kabak çekirdeği olabilir ben bakım eşim bulabilirse aldirayim bari... Amaan varya ne zor bu işler neyseki çok şükür yinede bukadar olması bile güzle tabi.. Rabbim büyüktür şu mibarek günlerde bize İnshaAllah nasib eder

Vallaha bende merak ettim bu ay benim ilk kez iki taraflı genel ağrım var özellikle bir taraf değil de daha çok genel bri ağrım oldu ilk kez oldu
Hayrolsun valla.. ya ben yıllardır yumurtluyorum bu ağrıları hiç hissetmemiştim şimdi resmen tüpe salındığı anı hissediyorum 🤣🤣
Yürüyüş tabiki işe yarar, ama demişsin ya sahura kadar oturmicam, sakın onu yapma kuzum gece uykusunda salgılanıyor bütün güzel hormonlar.. yat uyu 10-11 de sahurda dinç kalk uykusuz kalma, gece uykunu ihmal etme 🤓

X