- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.141
İnşallah rahat geçirirsin her sürecini canımŞuan yorgunluk dışında bir belirtim yok canım. Birde fazla yemek yiyince mide bulantısı oluyor. Çok şükür rahat atlatiyorum bu süreci yoksa çalışırken çok zor olurdu
Oyyyyy MashaAllah kuzummm çok Sevindimmm yaaaMy_Moonlight06 kuzuu bir dakika icinde testim böyleydi gözlerime inanamıyorumm, seninle de paylaşmak istedim
Amiiin İnshaAllah canım çok sevindim senin adınaKızlar biz de Bugün kesemizi gördüm rabbim dileyen herkese nasip etsinhepimizin kucaklari beni ele dolsun
Hayırlısı kuzummm olmuyor değil daha yenisin İnshaAllah olucak.. sonuçta kimyasal da geçirdin olmuyor değil yaniBacı ben elendim sabah olmuş olarak uyandımYine sevinemedik
İnshaAllah kuzum sorunsuz geçer ve sonucu güzel çıkar İnshaAllahYaa sevindim tanımanabenim bu ay hsg var dua edin de kolay geçsin inşallah şubattan beri bekliyorum
İzmirdeyim. Keşke daha önce tanışsaydım bu doktorumla. Kadından çok çok memnunum. Çorabıma kadar giydirdi beni ameliyat sonrası Allah ondan razı olsun. Bende hen yapışıklık hem de septum yani basıklık vardı fotoğraf ekliyorum farkı göreceksin.Canım hangi şehirdesin? Bence de dr çok önemli. Ameliyatla müdahele mi yapıldı sana?
Kan vermeye gidiyorum canimOyyyyy MashaAllah kuzummm çok Sevindimmm yaaatebrik ederimmm canım bak oldu işte demek ki nasibi bu zamanmış İnshaAllah sağlıkla gelir km verince haber ver eklicem senide listeye
Yaaaaa kuzummm hoşgeldinnn çok üzülmüştüm sessiz sedasız gidinceKızlarrrrr ben geldim hem de yeni hesapla geldim@Random3 @dceke @Mrs Electrical Engineer @miresl yumurtlama dönemini sakin geçireyim istedim iyi ki de yapmışım valla özledim buraları
Çok taktım kafaya bazı şeyleri burada da iyice etkilendim ama şimdi çok iyiyim canımYaaaaa kuzummm hoşgeldinnn çok üzülmüştüm sessiz sedasız gidince
Kuzu benim kan testim negatif.. bugün bebetime marka sabah ve aksam üzeri test yaptım ikiside aninda silik çıktı. Hatta aksam üzeri yaptıg t çizgisi c den önce çıktı. Ama sonuç negatif malesef. Buda testimYaaaaa kuzummm hoşgeldinnn çok üzülmüştüm sessiz sedasız gidince
Kimyasal mıydı o yoksa test mi hatalıydı ondan çok emin değilim kuzucum ama sorun değil ya amaan hayırlı zamanda gelir inşallahHayırlısı kuzummm olmuyor değil daha yenisin İnshaAllah olucak.. sonuçta kimyasal da geçirdin olmuyor değil yani
Kimyasal di kuzum kanamandan belliydi o ..Kimyasal mıydı o yoksa test mi hatalıydı ondan çok emin değilim kuzucum ama sorun değil ya amaan hayırlı zamanda gelir inşallah
Değer yazmıyor mu canim? Sukadar çıktı diye..Kuzu benim kan testim negatif.. bugün bebetime marka sabah ve aksam üzeri test yaptım ikiside aninda silik çıktı. Hatta aksam üzeri yaptıg t çizgisi c den önce çıktı. Ama sonuç negatif malesef. Buda testim
Nasıl rahat ediyorsan kuzucummmm cunki bazen herkese iyi gelen sana iyi gelmeyebilir bu durumlarda canın ne istiyorsa onu yapmalısın, elbette biz çok seviniriz seninle sohbet edebilmemize ama senin isteğin daha önemliÇok taktım kafaya bazı şeyleri burada da iyice etkilendim ama şimdi çok iyiyim canımherkesle birlikte mutluluk paylaşmadan gitmek yok
Canım deger <1.20 yani 1.20'den küçük. Eve geldim iki test daha yaptım farklı marka negatif.. Çok ilginç bir durum yaşıyorum inanki migrenim tuttu ilaç almam gerekDeğer yazmıyor mu canim? Sukadar çıktı diye..
Yaa bence var gebelik ama çok yeni olabilir .. sen yarın sabah birtane daha yapsana elinde ters varsa, bakalım koyulasicak mi, cunki testin yalancı pozitif olması çok ama çok düşük, oluyor bazılarında ama send egemen çıkmış silik de olsa..
Bide sabah ve aksam üzeri iki tane yaptım bebe time marka. İkiside anında belirdiDeğer yazmıyor mu canim? Sukadar çıktı diye..
Yaa bence var gebelik ama çok yeni olabilir .. sen yarın sabah birtane daha yapsana elinde ters varsa, bakalım koyulasicak mi, cunki testin yalancı pozitif olması çok ama çok düşük, oluyor bazılarında ama send egemen çıkmış silik de olsa..
Canım sen sabah erkenden aynı markadan birsaha yap bebetime dan yap, farklı markadan negatif çıkması normal.. aynı testin negatif çıkmaması lazim, herbirinin değer ölçme hassasiyeti farklı çünkü..Bide sabah ve aksam üzeri iki tane yaptım bebe time marka. İkiside anında belirdi
Canım elimde ondan kalmadı, eşim ağrı kesici almaya gitti bana. Eger bulabilirse ondan alır gelirken yaparım tekrar. Ama kan da negatif işte yıkıldımCanım sen sabah erkenden aynı markadan birsaha yap bebetime dan yap, farklı markadan negatif çıkması normal.. aynı testin negatif çıkmaması lazim, herbirinin değer ölçme hassasiyeti farklı çünkü
Ama şimdi yapma artık sabah yap bebetime olursa daha iyi diğerindende sabah yap ama en önemlisi aynı marka olması yoksa karşılaştırma yapılamazCanım elimde ondan kalmadı, eşim ağrı kesici almaya gitti bana. Eger bulabilirse ondan alır gelirken yaparım tekrar. Ama kan da negatif işte yıkıldım