- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.121
Ay merhaba hayirli olsun gecen gun healpoint diye test markasini arastirrken sizin msjlari gormustumBende boyle ogrendim cok cok silikti hemem cikmadi,bekledim daha sonra silik cizgiyi fark etmistim
Evet canim onunla yaptim bnde dogru ciktiAy merhaba hayirli olsun gecen gun healpoint diye test markasini arastirrken sizin msjlari gormustum
Yani bu kadari oldu saglikli evladinda var bence telase yapma hepsi olacakBide bi kanda netlesse :) sonra kese sonra kalp atisi bitmiyor telaslar :)
Benimde maalesef yalanci silik pozitif baya heyecanlandirdi sizinkinden cok az bi silik cikmisti ama negatifimEvet canim onunla yaptim bnde dogru cikti
Allah tez vakitte pozitifleri gostersin canımmBenimde maalesef yalanci silik pozitif baya heyecanlandirdi sizinkinden cok az bi silik cikmisti ama negatifimaslinda testte hosuma gitmisti rengini begenmistim
Aminn canimmAllah tez vakitte pozitifleri gostersin canımm
Sende saglikla kavus bebegine cinsiyete az kalms ogrendinmiAllah tez vakitte pozitifleri gostersin canımm
Erken dönem hsg çekimi ve yapışıklık varsa bunu net söyleyecek ve müdahaleyi yapacak hekim çok önemli. Ben hsg de yapışıklık olduğu halde 2 yıl kimse birşey demedi. Enson doktorum müdahale etti ve dün yine hsg çektim Allahım yok böyle farklılık.bende şuan innovita var bir de surelab var 1 tane sanırım
Ben hsg çekilicem ya, bende yapışıklık olduğunu düşünüyorum. Emin gibiyim
Bn 12. Haftada ogrendim canim kizSende saglikla kavus bebegine cinsiyete az kalms ogrendinmi
Ooo yeni bir üye.. biz burda yeni üyeleri pek sevmeyiz dostumKızlarrrrr ben geldim hem de yeni hesapla geldimR Random3 partalina_ M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl yumurtlama dönemini sakin geçireyim istedim iyi ki de yapmışım valla özledim buraları
Ohh yaa yokluğun hissediliyor tatlımKızlarrrrr ben geldim hem de yeni hesapla geldimR Random3 partalina_ M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl yumurtlama dönemini sakin geçireyim istedim iyi ki de yapmışım valla özledim buraları
Dışlayın beniOoo yeni bir üye.. biz burda yeni üyeleri pek sevmeyiz dostum
Evet yaaa ben depresyondayım zaten bolca geyiğe ihtiyacım varOhh yaa yokluğun hissediliyor tatlımşurda 2 dk kafa dağıtıyoruz kaybolmayın bi yere zaten dellenmişik
Yaaa ne güzel tanımadan etmeden merak edilmekOhh yaa yokluğun hissediliyor tatlımşurda 2 dk kafa dağıtıyoruz kaybolmayın bi yere zaten dellenmişik
Bizde seni meraklardaydik canım. Tahmin ettik biraz kafa dinlemek istediğini. Yeni hesabın ile birlikte yeni bebek gelsin inşallahKızlarrrrr ben geldim hem de yeni hesapla geldimR Random3 partalina_ M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl yumurtlama dönemini sakin geçireyim istedim iyi ki de yapmışım valla özledim buraları
Amin canım inşallahCanim insallah doğum haberlerini alacagimiz gunlerd gelir
Ah güzel anniş amin amin hepimize nasip olsun sağlıkla inşallah nasılsın? Hissettiriyor mu hamilelik kendini?Bizde seni meraklardaydik canım. Tahmin ettik biraz kafa dinlemek istediğini. Yeni hesabın ile birlikte yeni bebek gelsin inşallah
Canım hangi şehirdesin? Bence de dr çok önemli. Ameliyatla müdahele mi yapıldı sana?Erken dönem hsg çekimi ve yapışıklık varsa bunu net söyleyecek ve müdahaleyi yapacak hekim çok önemli. Ben hsg de yapışıklık olduğu halde 2 yıl kimse birşey demedi. Enson doktorum müdahale etti ve dün yine hsg çektim Allahım yok böyle farklılık.
Amin canım inşallahBen o pıt pıtları severim aman allahım ne güzel haberler bunlar maşallah size.sıkıntısız devam etsin her şey hep daha güzel haberler ver bize canım
Şuan yorgunluk dışında bir belirtim yok canım. Birde fazla yemek yiyince mide bulantısı oluyor. Çok şükür rahat atlatiyorum bu süreci yoksa çalışırken çok zor olurduAh güzel anniş amin amin hepimize nasip olsun sağlıkla inşallah nasılsın? Hissettiriyor mu hamilelik kendini?