- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.101
Kuzu diger testlerin sonradan cikan sonuclarin resmi varmi..Benim hep sonradan silik çıktı ya. Kac test yaptıysam hep sonradan gördüm. Mesela 3 gün once 3 saat sonra 2 gün önce 2 saat sonra dun 1 saat sonra bide çizgiler silikleşti. Bu sabah yaptım hemen çıktı. İşte şimdiki hali buda
Ben o pıt pıtları severim aman allahım ne güzel haberler bunlar maşallah size.sıkıntısız devam etsin her şey hep daha güzel haberler ver bize canım
Var canımKuzu diger testlerin sonradan cikan sonuclarin resmi varmi..
Bende sabah yaptim son testimi kaset test senin en üstteki gibi cikti 9 gibi yapmisimdr saat 1 gibi kuruma cizgisi diye attimVar canım
Canım oladabilir olmayadabilir benim hep silik çıktı sonradanBende sabah yaptim son testimi kaset test senin en üstteki gibi cikti 9 gibi yapmisimdr saat 1 gibi kuruma cizgisi diye attim
Ama ben suya tutunca kayboldu seninki ben burdayim demiş resmenCanım oladabilir olmayadabilir benim hep silik çıktı sonradan
Sen test yaptnmi asko bu aralarayısı ben :) 20-21 yumurtlama ve 22 si çatlama :) 5 haziran bat :)
kanda da pozitifi görünce iyice rahatlarsın canım
Dün yapmıştım kuzum ama negatiftiSen test yaptnmi asko bu aralar
Ne marka aldin kuzu bu ay testleriniDün yapmıştım kuzum ama negatifti
Bende boyle ogrendim cok cok silikti hemem cikmadi,bekledim daha sonra silik cizgiyi fark etmistimVar canım
bende şuan innovita var bir de surelab var 1 tane sanırımNe marka aldin kuzu bu ay testlerini
Ben yikadim yikadim gitmemistiler :)Ama ben suya tutunca kayboldu seninki ben burdayim demiş resmen
Ben bugün yaptım hemen çıktıBende boyle ogrendim cok cok silikti hemem cikmadi,bekledim daha sonra silik cizgiyi fark etmistim
Canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahBen bugün yaptım hemen çıktı
Canim teşekkür ederimCanım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Az nefes aldım geldim valla çok da verimli çalışmalar da yapamadım ama bakalım nasip kısmet artıkCanim teşekkür ederimsen nerelerdesin ya
Ben sana belirtileri yaziyim yani bende yapisiklik var ya afedersin cinsel iliski sirasinda agri, ara ara makata vuran agrilar bire karinda hormonel sislik oluyor yani gobus var. Ama sen sezeryan olmadin kurtaj falan oldunmu hic oda cok yapiyor karin ici ameliyatlar yapisiklik yapiyor. Ama tüplerde kapalilik icin bence cektir en azindan hamile kalmayi kolaylastirdigi soyleniyorbende şuan innovita var bir de surelab var 1 tane sanırım
Ben hsg çekilicem ya, bende yapışıklık olduğunu düşünüyorum. Emin gibiyim
Ben sana dedim bu ay senden umutluyum diyeBen yikadim yikadim gitmemistiler :)
Bide bi kanda netlesse :) sonra kese sonra kalp atisi bitmiyor telaslar :)Ben sana dedim bu ay senden umutluyum diye