- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 21
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.081
Regl geldi ve bitti ovülasyona başlıyorumKızlar batlarınız geçmiş ne durumdasınız ?
@seren cengir @She-Raa @beyazcicek25 @BurcuAD @Annesiyim123 R Rapunzelinizzz4334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl geldi ve bitti ovülasyona başlıyorumKızlar batlarınız geçmiş ne durumdasınız ?
@seren cengir @She-Raa @beyazcicek25 @BurcuAD @Annesiyim123 R Rapunzelinizzz4334
Ayyyy miniş kalbini yerim onun maşallah canım çok sevindim, güzel haberin yüzümü güldürdüpartalina_ Mucizemmm16 R Random3 M MiuLego @Venev kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür herşey yolunda. Bebişi de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Son adet tarihim ile uyumlu çıktı. Dualarım sizlerle güzel haberlerinizi bekliyorum
Oh çok şükür çok sevindim kuzum ❤❤ inşallah kuzum yüreğini severim ❤❤partalina_ Mucizemmm16 R Random3 M MiuLego @Venev kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür herşey yolunda. Bebişi de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Son adet tarihim ile uyumlu çıktı. Dualarım sizlerle güzel haberlerinizi bekliyorum
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah canım benimBenim ilk ve tek belirtim gazdı canım. Normalde de göğüs hassasiyetim olmazdı zaten.
Ne diyosun ne güzel haber ya duygulandımpartalina_ Mucizemmm16 R Random3 M MiuLego @Venev kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür herşey yolunda. Bebişi de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Son adet tarihim ile uyumlu çıktı. Dualarım sizlerle güzel haberlerinizi bekliyorum
Ay yaaaaaa bak şimdi çok mutlu oldum, hamile kalmanı içten istiyordum çok tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah. Bat nw zamandı canımMy_Moonlight06 kuzuu bir dakika icinde testim böyleydi gözlerime inanamıyorumm, seninle de paylaşmak istedim
Ayyy çok teşekkür ederim canım amin inşallah bu sefer sağlıkla ilerlesin henuz kan vermedim ama inşallah orda da pozitifi görürüm :) aslında benim adetim düzensiz ama bugün yada yarın adet günüm. 20-21 Mayıs Yumurtlama 22 Mayıs catlama olduAy yaaaaaa bak şimdi çok mutlu oldum, hamile kalmanı içten istiyordum çok tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah. Bat nw zamandı canım
Amin canım çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallahSağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim
Nasıl içim ferahladi anlatamam kuzumNe diyosun ne güzel haber ya duygulandım
ayısı ben :) 20-21 yumurtlama ve 22 si çatlama :) 5 haziran bat :)Ayyy çok teşekkür ederim canım amin inşallah bu sefer sağlıkla ilerlesin henuz kan vermedim ama inşallah orda da pozitifi görürüm :) aslında benim adetim düzensiz ama bugün yada yarın adet günüm. 20-21 Mayıs Yumurtlama 22 Mayıs catlama oldu
Aynen canım inşallah orda da pozitifi görürüm senden de güzel haberler bekliyorumayısı ben :) 20-21 yumurtlama ve 22 si çatlama :) 5 haziran bat :)
kanda da pozitifi görünce iyice rahatlarsın canım
dün yapıştım negatifti, bugün yapmadım. Olsa dün çıkardı diye düşünüyorumAynen canım inşallah orda da pozitifi görürüm senden de güzel haberler bekliyorum
Benimde dün çıkmadı :)dün yapıştım negatifti, bugün yapmadım. Olsa dün çıkardı diye düşünüyorum
aaa dün de yapmış mıydın kuzum?Benimde dün çıkmadı :)
Benim hep sonradan silik çıktı ya. Kac test yaptıysam hep sonradan gördüm. Mesela 3 gün once 3 saat sonra 2 gün önce 2 saat sonra dun 1 saat sonra bide çizgiler silikleşti. Bu sabah yaptım hemen çıktı. İşte şimdiki hali budaaaa dün de yapmış mıydın kuzum?
kız gerçi senin çook önceden de pozitif çıkmıştı innovita ile :))
kanda pozitifle kesinleşirse çok ilginç bir durum yaşamış olacaksın sen ya
şimdiki de durdukça koyulaşıyorBenim hep sonradan silik çıktı ya. Kac test yaptıysam hep sonradan gördüm. Mesela 3 gün once 3 saat sonra 2 gün önce 2 saat sonra dun 1 saat sonra bide çizgiler silikleşti. Bu sabah yaptım hemen çıktı. İşte şimdiki hali buda
Bide kanda göreydiimmmşimdiki de durdukça koyulaşıyor
Harika sağlıkla ilerlesin canım benim çok sevindimpartalina_ Mucizemmm16 R Random3 M MiuLego @Venev kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür herşey yolunda. Bebişi de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Son adet tarihim ile uyumlu çıktı. Dualarım sizlerle güzel haberlerinizi bekliyorum
Yeniden hosgeldin bizde seni özledikKızlarrrrr ben geldim hem de yeni hesapla geldim R Random3 partalina_ M Mrs Electrical Engineer M Mavimiresl yumurtlama dönemini sakin geçireyim istedim iyi ki de yapmışım valla özledim buraları