- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.441
İnşallah canımEvet ben anestezisiz çektirdim ama iyi cihazla çektiler, tek tüpümü açtıkları halde çok da bi ağrı hissetmedim. İnşallah uygun bir yer bulursun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımEvet ben anestezisiz çektirdim ama iyi cihazla çektiler, tek tüpümü açtıkları halde çok da bi ağrı hissetmedim. İnşallah uygun bir yer bulursun canım.
Allah büyük canım inşallah olurSorun çıkmadı canım bende fakat üzerinden 1 yıl geçti hala gebelik oluşmadı bu ay aşılama yapıcaz inşallah nasip olur bu sefer
Anladım canım inşaÂllah stres sıkıntıdandor da ciddi bir durum yokturAdetin ilk günü vermek daha dogruymus benim doktorum da hep adet olunca ilk gün en geç ikinci gün gel der hep stres de ama en büyük düşman canım hepsi tetiklemiştir sen aktardan aslan pençesi ve hayıt al çayını yap her gün iç
İnşaÂllah sıkıntılarım bu lar sanırım en büyük etken bunlar yoksa 2 ay öncesine kadar herşey çok normaldi yani 2 ayda ev iş aile içi sıkıntı stres 4 görümce ister istemez sorun çıkıyorCanım üzülme allah tan ümit kesilmez birbirinize destek olun eşinle bozmayın morelinizi artık ev almak gerçekten ateş pahası oldu maalesef herşey cok pahalı insallah eşin en yakın zamanda iş bulur eviniz de olur dua et bol bol
Az önce fark ettim kahverengi lekelenme olmuş adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor Duphastonu etkisi mi acaba kızlar?Görürsün canım yumurtlama masajı yap ben yapıyorum geçen ay çok güzel yumurtlama gördüm adetimi bile düzene soktu
Canım duphaston sanırım progestan gibi aynılar acaba yerleşme lekelenmesi olabilirmi ben progestanı bıraktıktan 3 gün sonra regl olmustum cnku gebelik oluşmadığı içinAz önce fark ettim kahverengi lekelenme olmuş adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor Duphastonu etkisi mi acaba kızlar?
Son adet tarihim 14 NisanHoşgeldin
Eklerim tabi... İnshaAllah Mayıs çok güzel olacak
Bana son adet tarihini de yazar mısın canım?
kendini korkutma canım benim 1 gr kanamam olmadıTeşekkürler canım..iyiki yazdın.Sonrada kanama oluyormuş..yine bu ay boşa gidicek((
Tamam kuzum. Ne yumurtlama diyebiliyoruz nede yok değil diyebiliyoruz ortada bişey hayırlısı inşallah hepimiz yavrumuzun haberini alırızCanım pik de olabilir baya koyu.. ama sen yinede testlere devam etmelisin, çatlamayi görmeden testi bırakma .. en önemli çatlama çünkü .. değerlenir ama mutlaka
yumurtlama dönemi öncesi çekilmeli diye biliyorum ben. 2kere çekildim 2sinde de özellikle gün ayarladılar, adet bitiminden hemen 2-3 gün içinde ki yumurtlamadan önce olsun diye. bunu doktorunla konuş istersen canımEvet onuda söylüyorlar.İşte tamda benim yumurtalama dönemine denk geliyor((Sen ne zaman çektin?doktorum dedi hamile kalma şansı çokmuş
İn şa Allah öyle olur..yeterki sonuçlar iyi çıksınkendini korkutma canım benim 1 gr kanamam olmadı
Bende 6 ay duphaston kullanmıştım düzensizlik için ama ara lekelenme falan yaşamadım hiç. Bazen yumurtlamaya bağlı lekelenmeler olabiliyor doktorum demişti bana.Az önce fark ettim kahverengi lekelenme olmuş adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor Duphastonu etkisi mi acaba kızlar?
Randevum alınmış..bana dedi adetin bitsin..10 gün içinde gelmelisin.yumurtlama dönemi öncesi çekilmeli diye biliyorum ben. 2kere çekildim 2sinde de özellikle gün ayarladılar, adet bitiminden hemen 2-3 gün içinde ki yumurtlamadan önce olsun diye. bunu doktorunla konuş istersen canım
10. Günden once degrlendirdiysen yine şans var spermler sonuçta 3 güne kadar yaşayabiliyor .. yarın denemeye çalış olmazsa ne yapalım canının sağlığı .. üzülme olacağı varsa öncekinden tutar vallaha hiç kaçışı olmazKızlar Dün döngünün 10. Günüydü değerlendirmem lazımdı ama aşırı hastayım bugün de 11. Gün genelde yumurtamın çatladığı gün ama var ya geberiyorum resmen covid falan mi oldun anlamadım degerlendiremezsem bir ay daha gidecek napcam bilmiyorum
15. Gün yerleşme olmaz herhalde ya olur mu ki?Canım duphaston sanırım progestan gibi aynılar acaba yerleşme lekelenmesi olabilirmi ben progestanı bıraktıktan 3 gün sonra regl olmustum cnku gebelik oluşmadığı için
Ben hiç yaşamamıştım yumurtlama zamanı lekelenme. Belki de öyledir bakalım beklicem devamı gelcek mi. İlacı kullandığın dönemlerde mide bulantısı yaşadın mı hiç canım?Bende 6 ay duphaston kullanmıştım düzensizlik için ama ara lekelenme falan yaşamadım hiç. Bazen yumurtlamaya bağlı lekelenmeler olabiliyor doktorum demişti bana.
He 15. Gündeysen canım yumurtan da çatlamıs olabilir bazen yumurtalar catlayınca da lekelenmeler olabiliyormus15. Gün yerleşme olmaz herhalde ya olur mu ki?
Kuzucumm bence büyürler yumuşların cumaya kadar daha 3 gün var bol bol havuç ceviz incir fln ye bide stres yapma rahatla bende yarın gidicem doktora büyük ihtimal benimde ole olabilir senle aynı gün iğneye denk gelebiliriz bakalım canım haberleşelim gene sen içini ferah tutKızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?
ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..
partalina_ R Random3 Papatyamveben-Mavi Dilos6342 A airy-fairy S sultansultan90 OKYANUS302 @Hemsire47 ve diğer kızlar ne derseniz ?